Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Scudo
btwin ya da dahon katlanır. 700 lira ya da 1500 liralık bisiklet. Neler farklıdır, yol tutuş hız güvenlik uzun ömürlülük?

Şu an 1000 lira nakitim var. Taksitle alırsam sıfır 2000e bile çıkarım belki ama 600 700e de varken, para harcamak da istemiyorum. Kullanım amacım bir kaç ay haftada 3-4 gün olacak olsa da sonralarda haftanın 6-7 günü kullancağım. Burda da kullanım amaçlarımı yazdım
Katlanır bisiklet almak istiyorum.

@Caner Aydın
Cok para vermeye gerek yok bence. Benim de gozum yukseklerdeydi ama sonra alir atarim bi koseye diye elim varmadi pahali olanlara. Mosso aldim memnunum. Sizin durumda bence ufakla baslayin ilerde sararsa ve daha cok kullanirsaniz yukseltirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Caner Aydın
Bugün Hava soguk ve ruzgar olunca Beyazıt dan tramvay oradan da metrobüs ile beylikdüzüne gittim. Keşke her gün tramvay ve metrobüs boyle olsa. Kalabalıkda katlanır bile olsa bir yer isgal ediyor. İnsanlarla tartışma çıkabiliyor. http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160402/7dadacc2bc9719c1c13ed517bceb7a50.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160402/80bd4a1d8731801247e9adac3a7eab1f.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160402/bf10d1ecaa758ad38f639554c3c05030.jpg

Ben sabah erken çıkıyorum saat 6 da evden çıkıyorum. Cuma günleri gidip gelmenin imkanı yok. En büyük sıkıntı akşam dönmek. Ama mesai saatleri dışında gidip gelecekseniz sorun olacağını zannetmiyorum.
Denemeniz lazım.

• Beğen
Bende katlanır bisiklet almak istiyorum boyum 1.87 kilom 100 20' inç çokmu komik durur üstündeyken

@Hamunpatra
Muhakkak hocam katlanır özgürlük iişte kiloda biraz olunca :) haliyle çekiniyorum

@Dağhan
Bende senin gibi kararsız kaldım, benimde boy 187 kilo 90. Yaş 39. Sonra makara olmayalım millete [emoji2]

• Beğen
Tepkiler: Dağhan
Önce şaka yaparlar. Sonra ya bu ne güzel bir şey nerden aldın bizde alsak derler. ☺

Arkadaşlar katlanırların çoğu maksimum 105 kg taşıyabiliyor bende yaklaşık 100 kg ken alıp binmeye başladım bir sıkıntı olmadı yanlızca yokuş aşağı giderken fazla sarsılma yaşayabilirsiniz ordada kontrollü olmanız gerekiyor zaten düzenli olarak binmeye başladığınız zaman yediğinize dikkat ederseniz kilo vermeye başlıyorsunuz o zaman da bisikletin keyfi çıkmaya başlıyor

Ben de tern marka var kullanım kılavuzunda 110 kg taşır diyor.

@Dağhan
Alıcam ama, bisiklet sürmeyi çok seviyorum. Şehir bisikletim vardı, turlara katılmaktı amacım olmadı. Şimdi bagaja koyup oğlumla birlikte hafta sonları özgürce takılalım düşüncesindeyim. Hafta içide yapabilirsem işe gitmeyi hedefliyorum.

@GoGoRa
alın binin arkadaşlar ben 40 yaşındayım 1.82 boyum kullanıyorum. Başkası ne der diye yaşamayı bırakamadık bir türlü. Bırakın konuşsunlar, onlar konuşurken siz binin mutlu olun hayalinizi gerçekleştirin.

• Beğen
Tepkiler: batmazer ve GoGoRa
@Dağhan bende 1.85 im merak etmeyin sıkıntı olmaz fakat kilonun baya varmış o bakımdan dahon yada tern gibi iyi markalara yönelin onların hareketli eklem yerleri daha dayanıklı

Herkese merhaba bende işe gitmek için katlanır biisklet almak istiyorum. Şuan için 1000TL ve altında olanlar;

Bianchi Folding 970 TL
Mosso Marin 919 TL
İstbike 789 TL

bunlar. bakalım bir karar verip alacaz inşallah.

• Beğen
Geri