Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

@Dzhem
Öncelikli amaç şehirler arası yol yapmak ise bu bütçeyle katlanır yerine 26 inç jantı olan bir bisiklet bakın derim.
Öncelikli amaç katlanır almak ise bu fiyat aralığındaki bir katlanır bisikletle şehirler arası turun zorlu olacağını hesaba katmalısınız

Scudo
@Bahadır ÖZEL
Amacı katlanır bir bisiklet ile böyle bir turu başarmak açıkçası. Pahalı ve aşırı donanımlı bisikletler olmadan da yapılabileceğini göstermek

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
@Dzhem
Benim de aklımda katlanırla İzmir-Antalya arası bir tur yapmak var. Ama değişiklik yapmam gerekecek bisiklette. Vites oranını düşürmek için.
En azından 2 ya da 3 yapraklı aynakolu olan bir bisiklet tercih etmelisiniz

@Bahadır ÖZEL
Hasan Kasapoğlu (Çağdaş Evliya Çelebi) isimli arkadaş 3 vitesli Btwin ile yaptı büyük bir tur o çok ilgimi çekti. Az vites ile de iyi yol yapmıştı.

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Dzhem
Hatırlıyorum onu. İşte vites oranı önemli 3 vites de olsa 1. vitesin oranı yeterince düşükse her türlü yokuş çıkılır. Ama 6-7-8 vitesli katlanırlarda genelde yüksek kalıyor 1. vitesin oranı. Bir de çantalarla falan siz düşünün. Benim bisiklette önde 55-44 aynakol var vites oranı en düşükte 1,57. Onu biraz daha düşürmek için ruble, aktarıcı ve belki de zincir de değişecek yoksa çok sıkıntı.
Bir de bir günde kaç km yol yapılacağının da önemi büyük

@Bahadır ÖZEL
Vites dışında genel olarak nasıldır Btwin? 300 lira fazla vermeye illa gerek var mı Carraro için?? Onun yerine ekipman alırım

@Dzhem gibi bende bir katlanır bisiklet almak istiyorum ve ilgimi hoptown 320 çekti. Tek isteğim günlük ortalama ortalama 10 km yol yapabilmek. Ht320 vitesli seçeneği sizce 749 tl fiyatı ile doğru bir seçim olur mu ?

@İck
Geçen sezon Tern C8 kullandım sattım. Şu an Tilt 120 (Hoptown 320) kullanıyorum. Gerçekten çok memnunum. Uzun tura çıkacağım zaman çok ufak değişimler yapacağım üzerinde. İşte o zaman on numara olacak.

Katlanır vites ile turdaki en önemli nokta yokuş performansı için gerekli olan vites oranı. Yani vites sayısından bağımsızdır bu durum. Doğru aynakol doğru arka dişli seçimi. Gerekiyorsa bunun için düzlük hızından taviz de verilebilir.

@İck Hopetown 320 kullandım 15 gün, jantları tek kat ve akordu çabuk bozuldu. Çift kat 20 inç uygun fiyatlı jant da bulamadım, zaten 20 inç bana uygun değildi, o yüzden sattım.

@Dzhem

Üzerinde standart gelen aktarıcıyı shimano vs. başka bir marka ile değiştirmeyi düşündünüz mü ? Daha iyi bir randıman elde edilebilir mi acaba ? Ben bu bisikleti almam durumunda bu değişimi yapmayı düşünüyorum.

@İck
Ben öncelikle vites ve fren kollarını değiştireceğim. Ardından arka aktarıcı. Belki 7-8 ruble de yapabilirim duruma göre. Tur öncesi de lastik değişimi yaparım. Olur biter [emoji1]

geotech fold-up 20.1 kullancısıyım, disc fren malum artık katlanırda da yaygınlaşmaya başladı ancak bagaj konusunda sıkıntı var, katlanırı tura uyarlamak biraz maliyetli oluyor bilginize, 42/52 aynakolu 39/53, 11/25 aynakoluda 11/32 yaparak çalışmalarım devam ediyor :)

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@Dzhem vites ve fren kolları ile ilgili tecrübenizden faydalanmak isterim. Tabi değişimleri yaptığınız zaman. :)

@İck
Elbette [emoji4]

@Üye Adı aslında mtb ile katlanır arasında kalmıştım ama sanırım katlanır bisiklet tercihi benim için daha doğru

Bu arada birkaç inceleme sonucu ümit folding 2036 modelide cazip geldi shimano parçalar ve alüminyum kadro aklımı çeldi doğrusu..

benimde bir sorum olacak sizlere bisiklet benim için ayrı bir tutku 5 sene sonra tekrar 2 teker tutkum alevlendi ve tekrar bisiklet almaya karar verdim.Eşimde evet al bana da sürmesini öğretirsin değince katlanır bisikletler hiç yokken aklıma girdi vee 3 gündür delice bir araştırma içerisine girdim ama iyi ama köyü bir çok bilgi öğrendim ve neticede bir kaç marka yattı kafama aşağıda sizlerle paylaşarak değerleri bilgilerinize ve yorumlarınıza ihtiyaç duyuyorum ''Tekerinize taş değmesin'' :)

(link) (6 vites)

(link) (21 vites)

(link) (21) vites) bu bisikletin diğer serileride olur vitesli olaması şartıyla.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Bence 21 vites almayın hocam şahsi fikrim

Geri