Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

@CORUMLU19
Sn CORUMLU19, ben Bianchi Folding 21 vitesli bisiklet kullanıcısıyım.
21 vitesli Bianchi Katlanır Bisikletimin, İstanbul gibi yokuşları bol bir ilde, gerek yokuş performansı, gerekse düz yolda manevra/seri/hız performansı oldukça iyi.

21 vitesli katlanır bisiklet ile 6/7/8 vitesli katlanır bisiklet arasında elbette çok fark var.
Size yardımcı olabilmemiz adına birkaç soruya cevap vermeniz gerekli.

a) Bisikletinizi hangi alanlarda,hangi amaçla kullanacaksınız?
b) Yaşadığınız il,ilçe,kasabada yokuş yoğunluğu nasıl?
c) Hızlı,seri ve yokuşlarda rahat bir bisiklet mi arıyorsunuz?

Esen kalın.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Scudo
@Mesut DOĞRU öncelikle ilgi ve alakan için teşekkür ederim.

a) bisikletimi hafta sonları şile kabakoz arası günü birlik turlar için kullanacağım hobi amaçlı .
b)arazi yapısı benim için sorun çıkarmayacak kısa soluklu yokuş ve rampa düzlüklerden olusuyor, eşim için zaten sahil kenarları düzlük alanlar tercih edeceğim.
c)aşırı hıza ihtiyacım yok standartlarda diyelim.

son olarak birde 6 vites ve 21 vitesin arasında ki farkı biliyorum standart bisikletler için ama katlanabilirdi ekstra farkı varmı onu bilemiyorum

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Sn @CORUMLU19 yazdığınız bilgiler eşliğinde sizin için en ideal katlanır bisiklet Bianchi Folding 6 olarak görünmekte.

Alıntı;"son olarak birde 6 vites ve 21 vitesin arasında ki farkı biliyorum standart bisikletler için ama katlanabilirdi ekstra farkı var mı onu bilemiyorum"

Bu farkı şu şekilde açıklayabilirim. Daha önce 26 jantlı 21 vitesli şehir bisikletim vardı. Şehir bisikletimle rampa çıkmakta zorlandığım için Shimano Megarange ruble takmak zorunda kalmıştım. Shimano Megarange ile rampalarda ciddi oranda rahatlık ile beraber, o oranda da hız kaybı yaşamıştım (rampada yürüme hızı)

Katlanır bisikletimin ruble dişli oranları 26 jantlı şehir bisikletimin ruble dişli oranlarından daha düşük olduğu halde, hiç bir yokuşta zorlanmadım. Hatta şu ana kadar en düşük vitesleri kullanma ihtiyacım dahil olmadı ki; ben bisikletimi hem şehir içi ulaşım, hem de spor/tur amacı ile kullanıyorum.

Bu pencereden baktığımda; Fazla yokuş olmayan bir coğrafyada,hafta sonu keyif amaçlı gezi için en ideal katlanır bisiklet yukarıda da değindiğim gibi 6/7/8 vitesli bisiklet olarak görünmekte.

Esen kalın.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Carraro flexi 103 tavsiye ederim.Göbekten 3 vites arka aktarıcı derdi yok vites ayarı derdi yok arabanın bagajı veya evin içi pislendi derdi yok.Katlanır bisiklette göbekten vites çok kullanışlı tavsiye ederim

@CORUMLU19 madem hobi amaçlı kullanacaksınız gidin Decathlon mağazasına 1 bisiklet parasına iki bisiklet alın. Hopetown 320 veya Tilt 120 modeli sizin işinizi görecek ihtiyaçlarnızı karşılayacaktır.
Şimdiden hayırlı olsun

Merhabalar, kız arkadaşım için katlanır bisiklet bakıyoruz.Fiyatlar iyice artmadan nakit indirimiyle 1250 tl'ye kadar önerilerinizi bekliyorum.Kendim carraro 220 kullanıyorum en azından birlikte çok zorlanmadan turlayabileceğimiz bir model arıyorum.Markadan memnun kaldığım için flexi 107 kafama yattı aslında ancak nexus için değer mi fiyat farkı bende muallakta kaldım açıkcası.Çok kondisyonlu olmadığımız için en az 7 vitesli bir model bakıyoruz.Gerçi fiyat araştırması pek yapmadım ama flexi 107 nin katalog fiyatı 1530 nakitte rahat 1250 yaparlar diye düşündüm umarım haklıyımdır.Ek olarak 2.el bisiklet düşünmüyor.Yazıyorum yazıyorum diyeceklerim bitmiyor ^^ neyse tavsiyelerinizi bekliyorum herkese iyi forumlar

@macabeyi
Nakitte en fazla o 30 lirayı düşerler bunu bilin. Carraro satan bayiler genel de böyle. Bence Btwin Tilt 500 alın geçin. İnternette şu an yok. Mağazalarda stoklara yeni girdi. 1199 lira fiyatı var kesinlikle kaçmaz.

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: macabeyi
@Dzhem carraroda öyle bir durum var demek, hocam tilt500 mantıklı ancak decathlonda nakit indirimi olmadığı için nakit ödeme şansım varken bir indirim kovalayayım diye düşündüm.

@macabeyi
Sezonun başladığı ve herkesin kapış kapış katlanır aldığı şu dönemde sağlam nakit indirimi kovalamak anlamsız olur. Ayrıca çok net söylüyorum 1000-1200 lira bandında Carraro, Mosso, Bianchi, Ümit vb markalar kesinlikle ama kesinlikle fiyatına değen bisikletler değiller bence. Kağıt üzerinde iyi görünüyorlar sadece. Hepsini araştırıp bizzat denemiş biri olarak söylüyorum. Ya Tilt 500 alın ya da 1250 liraya nakit Tern A7 satıyor Kozyatağı Üçler Bisiklet onu arayın oradan alın. Benim tavsiyem Tilt 500

@macabeyi
Kesinlikle iyi bir tercih olur

Selamlar arkadaşlar;

Mosso Marine 20 2d marka katlanır bisikletime (Herkese tavsiye ederim;)) amortisörlü maşa takmak istiyorum, yoldaki darbeleri emmesi ve konfor açısından.
Bu konuda bilgisi olan veya böyle bir maşa kullanan var mıdır? Az önce bir bisikletçiye danıştım ve hiç takmadıklarını fakat katlanır bisikletlerde gidon ve kafa sütunu sistemlerinin amortisörlü maşaya uygun olmayabileceğini söyledi.o_O
Bilgilerinize ihtiyacım var,

Saygılarımla.

Bu bisikleti gören duyan inceleyen var mı? Mosso yeni çıkarmış galiba otomatik 2 vitesli 13,5 kg da ağırlığı var.

(link)

Dosyalar

• 20170112003856_mosso.jpg
    20170112003856_mosso.jpg
    66,7 KB · Okunma: 35
Dahon katlanır sahibi olarak bisiklet alacak arkadaşlara 21 vitesli bir katlanır bisiklet öneririm. Yokuşlarda vites önemli. Bianchi Cararro Fleksi 12, Mosso nun da 21 vitesi vardı sanırım.

@mrtzltn (link)
Bu adreste yuki elektrikli katlanır bisiklet için amortisör kullanmış 20 inç amortisörlü maşa bulmak lazım...

1 hafta önce ümit katlanır bisiklet aldım 750tl kargo dahil 9 taksitle.. Henüz çok fazla tecrübem yok bu bisikletle ilgili fakat şöyle diyim ben malzeme kalitesini beğendim bu paraya zaten daha ne olabilirdi?? 90 kiloyum kaldırımlardan falan uçuyorum henüz ikiye bölünmedi))) düşük bütçeniz varsa tavsiye ederim.

• Beğen
Katlanir bisiklette SOHO yu duydunuz mu? USA Amerikan Mali, harika oldugunu soylesemmm... KAPADOKYA da 50 KM kullandimm, hic yormuyor,?ergonomi harika, hiz o bicimm 21 vitesli olani?uzun yola da cikar, ISTANBULDA satiliyor, cokk HAFIF, degerlendirin derim,,,
(link) ben denedim

• Beğen
Sn @cihan cambaz Soho ABD ürünü değil. Kron bisiklet tarafından üretiliyor.
Esen kalın.

@cihan cambaz
Yerli olmasına rağmen sırf satabilmek için ben Amerikan maliyim diyen bir bisikleti hayatta almam. Kimseye de tavsiye etmem.

Geri