Eğer evde az yer kaplasın derdiniz yoksa ve metroya vs binmeyi düşünmüyorsanız bir katlanır bisiklet kullanıcısı olarak katlanır bisiklet almanızı tavsiye etmiyorum, hem boş yere bütçenizi yorarsınız hem de daha ucuza alabileceğiniz daha iyi performanslı bir bisikletin çok altında bir performansa razı olmak zorunda kalırsınız. ayrıca daha çabuk yıpranır ve sorun çıkarır, bu yüzden bana göre ikinci eli de kıymetli değildir. Ben İstanbul'un bir yakasından diğer yakasına taşıdığımda kullanıyordum, o zamanlar toplu taşımalar bu kadar kalabalık değildi sanki, şimdi belli saatler dışında katlanır bisikletim olmasına rağmen metroya binmeye cesaret edemem. Ayrıca fiyat olarak da daha makuldü şimdi iyice uçtu. Düz yolda (sahilde vs) yumuşak keyifli bir kullanımı oluyor ama hafif bozuk arazide bile keyfiniz kaçacaktır. Uçakta vs rahat taşırım diye düşünmeyin her türlü özel yük sınıfına alınacak ve ayıca para ödemeniz gerekecek, bunun yanında katlanır bisikletin güvenli şekilde paketlenmesi sıradan bisikletlere göre daha zor. kısacası, katlanabilme fonksiyonu sizin için elzem değilse tavsiye etmiyorum.