Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Yaklaşık 550 km kullandığım 2014 Mart'ında aldığım Dahon Mu P24'ü satıyorum, ilanına şuradan ulaşabilirsiniz; Dahon mu p24.
İlgilenenlerle haberleşip, deneme amaçlı bir buluşma ayarlayabiliriz.
 
Scudo
@osman öksüz

Tekrar selam ,bisikletimle aramdaki aşk gittikçe daha da büyüyor. Aklıma takılan bşr soru var ? Firen donanımında eksik gördüğünüz neydi? Çok bilgi sahibi değilim ayrıca disk firen taktırabiliyormuyuz?
 
@Cenko Viscde dahonun kendine ait fren kolu ve fren bacaklari var. 150 km kadar bu sekilde bindim. Diğer bisikletim ve daha önce kullandığım frenlerle karşılaştırdığımda frenlerden memnun kalmadim. Önce fren pabuçlarını değiştirdim onlar da ise yaramadi ben de fren sistemini komple yeniledim. Ve iyi ki yenilemişim abarti olmasin ama arada bariz fark var. Yani olmasi gerektigi gibi oldu fren kolunu cekince bisiklet duruyor. Disk fren mevzusu hakkinda bilgim yok V fren her zaman tercihimdir. Ozellikle sürekli katlanabilen bir mekanizma olarak düşünürsek disk frenin eğilme bükülme olasılığı katlanırda daha yüksek bu yüzden önermem. Ama v freninizi ivedilikle degistirmenizi öneririm.
 
  • Beğen
Tepkiler: Cenko
Merhaba arkadaşlar,

işe gidip gelmek için 10. km lik bir yol katlanır bir bisiklet istiyorum. (Yer olmadığı için katlanır bakıyorum.)
carraro flexi 121 ve Bfold 320 arasında kaldım bu iki bisikleti kullanan varmı tavsiyeleriniz hangisinden yana olur?
 
@kralove.pilsen Carraro kullanıcısı vardı bakın bu da link: Carraro Flexi 121
Carraro 21 vites. Yokuşlarda kullanacaksınız bunu göz ardı etmeyin bence. Bfold'un viteslerinin yetersiz olduğunu okumuştum birkaç yorumda.
 
B-fold u tercih edecekseniz 6 vitesli modelini tavsiye ederim. Benim olduğum yerde yokuş çok derseniz de arka rubleyi 7 ile değiştirip shifter i 7 kademeli olanı ile yükseltirsiniz. Şuan b-fold 320 720 lira ve 6 vitesli bir model. B-fold 500 1080 lira ve 7 vitesli + arka bagaj+alü kadro. Arada 360 lira gibi bir fark var.
 
Vybe c7A ile vybe d7 arasinda ne fark var acaba. Yoksa ikiside aynı bisiklet mi?
 
Arkadaşlar işe giderken katlanabilir bisiklet kullanacağım ne önerirsiniz bütcem 2000 lira ama sizden ricam var ben ara sıra toplu taşımayıda kullanıcam ona göre katlaması problem olmayan bir bisiklet olsun
 
@Bisikletci28 Katlama mekanizmasına alışınca hiç birinin katlaması problem değil aslında ama en hızlı decatlondaki btwin tilt serisi bisikletler katlanır ve açılır.
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Bisikletci28 ben dahon visc d18 kullanıyorum.katlamada hiç sıkıntı yaşamıyorum sabahları ofise giderken şirket servisine katlayıp ofise gidiyorum . Akşamlarıda ofisten direk ev yapıyorum. Gönül isterdi sabahları direk ofise bisiklet kullanmak ama konum olarak ofis yüksekte kalıyor. Beşiktaş (Ev) Bomonti(İş) sabahları terlememek adına sahile bisikletle inip orda katlıyorum saniyeler içinde sonra şirket servisine bidiyorum Bomonti tünelden 5 dakika da ofiste oluyorum. Akşamları da şirket çıkışı harbiye Nişantaşı Teşvikiye ve Ev. Şöyle söylim istanbul'da oturuyorsan katlanır bisiklet nimet
 
Bende eşime hediye olarak düşünüyorum da bisiklete yeni başlayacak biri için doğru tercihmidir?
 
Merhaba,

Yeni katıldım aranıza.
Genelde İstanbul'da sahil yolunda vb. kullanmak için bir bisiklet arıyorum.
Arabanın bagajına sığması (bagaj geniş ,fluence) ve arkasına bebe/çocuk koltuğu konabilmesini istiyorum.
biraz çok şey istediğimin farkındayım, 20" katlanabilirlerde pek koltuk olmuyor gibi arkada.
24-26" arkada yeri olan katlanabilir bir bisiklet düşünüyorum. Dahon briza d8 (link) ve tern mesela olur gibi geldi. var mı tavsiyeleriniz olur olmaz yorumlarınız ?

teşekkürler şimdiden.
 
Bostancı Bisiklet Evim dükkanı katlanır bisiklet kiralıyor (Dahon Vybe). Alt düzey bir katlanır ancak katlanır bisiklet ile toplu taşımaya nasıl binilir., yolda nasıl sürülür konusunda fikir veriyor. 3-4 gün kiralayıp bir deneyin ona göre alın derim. Orada satılan katlanırlar uygun fiyatlı ayrıca.
 
  • Beğen
Tepkiler: devilmycarlos
Tern link D8 kullanıcı ve hergün işe gelip giden birisi olarak çok memnunum
 
Geri