Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

@tege İşe gelip giderken hangi güzergahı kullanıyorsunuz .mesela metrobüs kullandığınız oluyor mu ? Toplu taşıma araçları ile aktarma yapıyor musunuz?
 
Scudo
Arkadaşlar bende eşime alıp sürmeyi öğretmeyi düşünüyorum. Bisiklet sürmeyi yeni öğrenecek birisi için doğru tercihmidir? Aslında süremezse ben sürerim diye birazda hediye süsü vermem :D
 
  • Beğen
Tepkiler: burhan çetin
@Hamunpatra iş ile evim arası aynı semtte olduğundan herhangi bir vasıtaya binmiyorum gün içinde müşterilere katlanırla gidiyorum müşterilerimin gözünde olumlu bir bakış açısı elde ettim hemde arabadan inmeyen bazı tanıdıklarım bu sayede benden cesaretlenip katlanır almayı düşür oldular ben tern kullanısı olarak çok memnunum açılıp kapanması çok pratik ve bisikletimin ağırlığı bagajlı olmasına rağmen 12.5 kilo
 
@adilmusazafer duz gidon oldugu icin bisiklet ogretmek icin en iyi bisiklet oldugunu soyleyemem. Ama ayaklarini yere kolay basacak olmasi artisi tabi, ha amac hanima alip sonra cokmekse o ayri;)
 
  • Beğen
Tepkiler: n500
@Kazuya hani olmazsa diyorum bosuna gitmemis olsun :))
 
  • Beğen
Tepkiler: Kazuya
Tern link b7 ile c7 arasında cok fark var mı? Aradaki fark alim sırasında tercihi etkiler mi
 
320 yi inceledim. Aslında decaton matex firmasının bfold markalı ürünlerini kendi ürünleri ile değiştirmiş. Neredeyse bfold 320 ile aynı. Vites sistemi farklı kadro tilt versiyonlarınin kadrosuna benziyor. Hala ağır 754 etiketi var.
 
Merhabalar,

Ben de bisiklet alma aşamasındayım. 20 inch denediğimde gerçekten küçük geldiğni ve bana pek hitap etmediğini düşündüğüm için eledim minium 24 inch tern node d8 16 vites (8 vitesli olanı da var) modeli aklıma epey yattı. 26 artık taşınabilirliğini kaybettiği için sanırım bu modeli alacağım. Kullanan kimse var mı ?
 
@ogundemir
24" katlanır için gerçekten çok büyük.
Geçenlerde ios d9 getirttirdik arkadaşa.
Akşamına geri gönderik.
Neredeyse mtb gibi duruyordu.
Bence en ideal 20" teker boyu.
 
bencede en ideal katlanır teker boyu 20 zaten sonrası katlanırın dışına çıkıyor
 
20" katılıyor ve destekliyorum :)

Aslında arabaya sığması açısından 16" daha iyi ama çok model yok piyasada.
 
@Kurtuluş E. Forumda bir arkadaş bahsetmişti . İki bisikletten de kendisinde varmış yanyana resimlerini koymuş. 24 ve 20 katlandıktan sonra aşağı yukarı aynı yer kaplıyormuş. Ben de 26 var ama taşımak zor tabi.Benim önceliklerim farklıydı. Bagaja sığıyor ve balkonda az yer kaplıyor.
 
Cok kisa sureli kullanimlar icin ( Gunluk 30-60 dakika / 3-5 km ) 16' boy, daha uzun surusler icin 20' boy uygundur. Daha buyuk boyutlar arkadaslarinda dedigi gibi 'katlanabilir' amacindan cikan boyutlar oluyor.
 
Günde 10-15 km pek yokuş olmayan okul yolu için sizce nasıl?
3 otobüsle okula gidiyorum bununla 1 otobüse düşürmeyi düşünüyorum :D
(Bütçe konusunda bunun fiyatını aşamam, amacım uzun tur yapmak değil zaten bir tur ve bir yol bisikletim var. Ve katlanırlar hakkında hiçbir fikrim yok :D)

20" HOPTOWN 300 EU B'TWIN


(link)

big_6f9e80ca06e94fafb8c583786210f30e.jpg
 
20" 24" 26" katlanır kullandım; bence kesinlikle 24", çok daha konforlu, her yola geliyor, 26" hariç katlandıklarında ise kapladıkları yer hemen hemen aynı,

Hele ki ios d9 :) kojak lastikleri ve formula jant göbekleri ile asfalt sürtünme direnci çok düşük, 20" e göre çok daha rahat yol alıyor
 
MErhaba. Ben Beylikdüzünde genelde kalıyorum. İş yeri ataşehirde. Uzunçayırda inip otobüs yapıyorum, otobüs yerine bisikelte bineyim diyorum ama o yol çok sıkışık oluyor. Bisikletle geçmek zor gibi olacak.

Okulda da cevizlibağda. Arada oraya belki b.düzünden giderim diyorum (30 km civarı).

Onun dışında kadıköy taksim gibi yerlere de gidiyorum. Yani günlük en az 20 km yapacğaım gibi. O yüzden 20 jant olmasını istiyorum.

Metrobüse yoğun saatlerde de binme durumum olduğu için 20 jant daha iyi gibi. Arada kafama eserse gözmü karartıp o yolları da alabilirim metrobüs yerine.

1000 liraya kadar düşünüyorum 2.el veya sıfır. Sıfır olursa belki daha yüksek fiyat da alabilirim, taksite bağlayıp.

İşe gidecfğeim için o kadar yol sonrası performansı etkileme, terleme durumlarından da çekiniyorum açıkçası.

Ne önerirsiniz?
 
@samettanoglu
ben almayı düşünüyorum
 
@batmazer bugün gittim baktım çok güzel tasarım ve kolay katlanılabilirliği. Fakat yeni modellerin ön frene basıp gidonu ittiğinizde ufak bir oynama oluyor. Oradaki çalışanlara söyledik merkeze iletecekler teknikerler bakıp normal ya da hatalı diye bir cevap verirler. Ben de ona göre alacam. Çok beğenmiştim ama o bölgedeki oynama kafama takıldı.
 
Geri