Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Arkadaşlar az önce Mosso Marine 20'' için siparişi geçtim. Hayırlı uğurlu olsun :D

Geldikten sonra resimli bir inceleme yaparım ufaktan.
 
  • Beğen
Tepkiler: Togursamsun
Scudo
Ben geçen yıl mosso marine 26 jant almıştım. Sürmesi keyif veriyor, katlanır olmasının çok avantajları var. Ama 26 jant katlanır bisiklet için büyük oluyor. Çok pratik bir şekle gelmiyor. 20 inçliklerden mi alsaydım acaba diyorum. Boyum 1.90 ve 20 likleri sürerken çok komik göründüğünü düşünüyorum. Bilemedim
 
@mekmaster
Paraya kiyabilirseniz 24 "dahon yada tern daha makbul bana sorarsaniz. Forumda 20 ve 24 yanyana resmi vardi cok farketmiyormus kapladiklari yer filan. Siz lastikleri degistirdiniz mi ustundeki?

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bugun tandem bisikletteyken bir musteri mosso nun disk frenli katlanirini aldi bence gayet guzel. Fiyati da cok uygun.
 
kron fd 500 ve fd 1000 siparisini verdim. geldiginde surus tespitlerimi paylasırım.yardımcı olan arkadaslara cok tesekkürler. insallah 'keske mosso alsaydım' dedirtmez (fiyat performans)
 
  • Beğen
Tepkiler: N.ÖZKAN
@baltahan

Simdiden hayirli olsun.
 
@semihus yok lastikler aynı. Zaten her zaman temiz asfaltta sürdüğüm söylenemez. O yüzden memnunum lastiklerden. Ama disk frenleri hiç sevmedim, birtürlü ayarını yapamadım. Sürerken bazen sürtüyor. Gıcık bir ses çıkıyor.
 
@mekmaster
Evet o ses zamanla azalir dediler ama gecmiyor. Organik balata az ses yapar muhtemelen ama pahali.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@bartsimpson STRIDA neden tavsiye edilmiyor mu demek istediniz? Yoksa STRIDA'yi mi tavsiye ediyorsunuz alacak kisi/kisilere?
 
@o.kucuk
Pek kullanma fırsatı bulamadığım kendi stridam için ilan verdim. O yüzden tavsiye ederim yada etmem demek çok anlamlı olmaz sanırım.
İlan açmadan önce benim farkında olmadığım bir olumsuz algısı mı var merak ettim açıkçası. O kadar mesajda neredeyse hiç değinilmemiş.
 
@bartsimpson
Strida kullanana ben pek rastlamadım. Sanırım biraz görüntüden kaybediyor.
 
Forumda strida kullanan bisiklet severler var, gayet de memnun olduklarını paylaştıları fotoğraf ve yazdıkları yorumlar soyleyebiliriz. Tabiki bu bisikleti kullananlar artı ve eksilerinin bilincinde oldukları için bisikletten beklediklerini alabiliyordur. Fakat bir başkası farklı özelliklere önem verir dolayısıyla bu ihtiyaçlarını strida da bulamayabilir. Bana göre strida katlandiginda en az yer kaplayan katlanır bisiklet ve piyasadakilere göre daha hafif bunlar gerçekten,önemli avantajlar. Fakat sürüş konforu hakkında bilgim yok ama engebeli yollarda küçük çaplı tekerlekler pek rahat sayılmaz. Bir de fiyat konusu da önemli bir etken. Görüntü konusuna gelirsek evet dikkat çeken bir tasarıma sahip, yolda çokça soruya maruz kalmanız olası.

 
brompton geliyor, dahonun falan fiyatını düşürür belki.
 
bromptonun olduğu yerde dahonun pek esamisi okunmuyor galiba, o manada demiştim ama dediğiniz gibi de olabilir
 
Fuarda görme deneme fırsatım oldu. Tam istanbula gore bir bisiklet. Brompton cok güzel ama çok pahalı. Param olsa kesin alırım. Tanıtan adam Ingilterede 4000 tl civarı dedi. Türkiye daha ucuz olacak dedi. Ama bin avrodan az olmaz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Tolstoy
Birde öyle güzel aksesuarları varki. Onları da alayım desen 5 6 bin tl gözden çıkarman gerekir
 
  • Beğen
Tepkiler: Tolstoy
ben yeni dahon aldım, dedim biraz daha beklesemiydim, çok iyi gözüküyorlar, ama tabi pahalı, benim bütçeyi de aşar, hem dahon neyimize yetmiyor :) iki üç yıl içinde belki bir. brompton. fiyatlar birsz düşse çok iyi olacak. o zaman bisiklet kültürü daha çok yayılır eminim.
 
Merhaba,

8 yasındaki kızım için bisiklet almak istiyorum.Ancak buyume cağında olduğu için 2 yılda bir bisiklet değiştirmek gerekiyor.
Ayrıca yaş büyüdükçe bisiklet boyutlarıda büyüdüğü için bagaja sığmamaya başladı.
Bu nedenle katlanır 20" bisiklet alırsam acaba bahsettiğim sorunlarıma çözüm bulurmuyum diye araştırırken forum ile karşılaştım.
Yardım ve tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok memnun olacağım.
 
Geri