Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

@baranooo
Bende tern b7 var parçaları cok dayanıklı. Katlaması cok iyi. Katlandığında derli toplu duruyor. Dahon vybe da aynı gibi.
 
Scudo
arkadaşlar Mosso tavsiye ediyor musunuz alınır mı

Arkadaşlar şuan acaip derecede öğütlere ihtiyacım var:( yardımcı olun lütfeeen
 
@baranooo
Forumda bir cok yerde konusu geçmiştir. Benim pek bir bilgim yok ama araştırın lütfen
 
@Narki
(link)

Buradan aldım ben ;) gayet güzel bir ürün tavsiye ederim.

HUAWEI GRA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@ismqil
Hmm aynısını aldım fakat benim kron fd 500 e olmadı. Sele borusu çok büyük geldi malesef. Teşekkürler
 
@baranooo
Merhaba ben bugün dahon vbye d7 aldım ve ilk izlenimlerim çok iyi. Mossoyada baktım bugün ve 2 modelininde sele borusu çizilmişti katlamadan dolayı ve çok kötü görünüyordu. Ucuz etin yahnisi dedim geçtim. Hatta satıcıya sordum, abi silince geçer dedi. Sildi mildi birşey değişmedi :) çizilmiş abi dedi selenin katlanırken aşağı yukarı yapılmasından dolayı. Dahonu al kafan rahat etsin derim. Tern i görmediğim ve test etmediğim için birşey diyemem

HUAWEI GRA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Oncelikli dahon ya da tern alabilirsin. Hidrolik disk frene gerek yok. Ileride baradine fren balatasi takar fren performansini artirirsin.
 
@Narki
Ben de aldım bu stop lambasından sele borusu kalın geldi bisikletçiye gidince gösterdim uygun kelepçe ayarladı. Bir de lazeri pek güçlü değil ve bagaj üstüne çanta takınca lazer çantaya geliyor. En azından bende öyle oldu sele iyice yukarda olursa sorun olmaz tabi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Narki
@Bahadır ÖZEL
Teşekkürler bende gidip göstereyim .[emoji106]
 
  • Beğen
Tepkiler: Bahadır ÖZEL
@ismqil
Hayırlı olsunhocam ,bende geçenlerde aynısından aldım,
Sana şunu sormak istiyorum,benim aldığım ürünün ön çamurluğu tekere sürtüyordu,bisikletçide düzeltemedi,bende söktüm,acaba sende de öyle bir sorun var mı? Bana mı sıkıntılısı denk geldi?
 
@Dağhan
Aynı sıkıntı bendede oldu. Test ettiğimde farkettim ve hemen düzelttiler. Keşke dikkat etseydim bilgi vermek adına ama malesef bakmadım nasıl düzelttiler. 1 dk sürmedi. Çamurluk sürtmesi olduğu için önemsemedim sanırım.

HUAWEI GRA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@ismqil
Vallahi hocam,gittiğim bisikletçi arkadaş söktü taktı evirdi çevirdi,olmadı Kısmet böyleymiş şuan önde çamurluk yok arkada var.
 
@Dağhan
Aldığınız yer çözerdi aslında sorunu. Sürtme sorunu sonuçta zor olmasa gerek. Ben sirkecide yurt bisikletten aldım ve aldığım yer 1 dk da düzeltti. Penseyi istediğini duymuştum. Kolilemeden dolayı hafif yamulma vardı onumu düzelttiler acaba.

HUAWEI GRA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@Narki
Demokraside çareler tükenmez demi ama [emoji1] benimde sele borusuna bilekligi kısa geldi. Aslında biraz daha uzun vida alarak sorunu çözebilirdim ama sele altı çanta almayı düşünüyorum. Çanta alınca sıkıntı olacağını düşündüğüm için bende bagaj arkasına uyarladım bağlantı aparatını. Çokta şık oldu :)

uploadfromtaptalk1462685507044.jpguploadfromtaptalk1462685512988.jpguploadfromtaptalk1462685517417.jpg

HUAWEI GRA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@ismqil
Sirkeci de hangi magazada geotech var. Model kac bunun. Guzel gorunuyor. Tebriklwr hayirli olsun.
 
Geotech için sadece tek yer gösterdiler. Aslı bisikleti sağınıza alıp ilk sağdan girerseniz 2.dükkandı. ellerinde son bir tane katlanır kalmıştı. Tekerleri inceydi. 1400 e bırakırım dedi ve 8 vitesti. Ama emin ol daha da fiyatını indirirler. Ben test sürüşü yaptım gidon borusu oynuyor gibi geldi. Sanki daha önce hiç bisiklete binmemişim gibi kullanamadım desem yeridir. Direk o dakika eledim geotech 'i.. ama zevk meselesi bu belki siz beğenirsiniz.

HUAWEI GRA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Bana 2016 dedi ama tabi ne kadar doğru bilmiyorum.

Huawei P8 mobil cihazından gönderildi.
 
  • Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
Geri