Scudo Sports

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Scudo
Katlanır bisiklet aramalarımda TEKZEN mağazasının internet uygulamasında gördüm. Bilgisi olan, görüp deneyen veya kullanan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. Özellikleri:
20 " H Tipi Alüminyum çerçevesi ( 6061 ) Chromolyçelik çatal
Alüminyum , katlama , gidon ile ayarlanabilir
Alüminyum ile kalınlaştırılmış Sele
Sram 8 hız Alaşım V - fren ön ve arka
52T , soğuk dövme alüminyum krank
Anti - pas ve çok ince KMC ( Z82 )
Entegre , omniseal , su geçirmez
Alüminyum , mühür ve kartuş
kenar çift duvarlı kenarlı alüminyum
Kenda anti- delinme lastik
12.2KGS
84 × 32 × 65cm olarak verilmiş.
Site linki ise:
(link)

1- (link)
Bu ürün bugün gelmiş sanırım fiyatı yüksek diğerlerinden farkı vitesin shimona olması sanırım ?

2- (link)

3- (link)

vitesin 6 olması dışında ikincisinden farkı nedir bilen kişiler yönlendirirse sevinirim

İlk bisiklet ve katlanır tecrübem olacak bilgisi olan kişilerden yardım bekliyorum.

Bütcem şuanlık 750 civarı gözüküyor ay sonunda almayı planlıyorum decathlon ulaşılabilirlik açısından tercih ettim başka markalar varsa bakabilirim teşekkkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Arkadaşlar ümit 2036 yı şiddetle öneririm 750lira daş gibi.. Bi frenleri biraz problemli gibi baradine pabuç alacam sonraki performansı yazarım buradan

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
@MTurkoglu Hopetown 320yi severek kullandım ve model yükseltmek adına sattım. Kullandığım süre içerisinde bir şikayetim olmadı.
1. Seçeneğinizde orta katlama mandalı ve gidon katlama mandalı değişmiş veya geliştirmişler. Birde 320 Modeline göre daha hafif.
3. Seçenceği bence es geçin siz vitesli bir bisiklet bakın.
ilk iki seçenek sizin doğru karar olacaktır. Fakat şunu unutmayın, her iki modelde "Başlangıç" bisikletleri. Emin olun, katlanıra alıştığınız zaman birde severseniz kesinlikle daha iyi modellere yöneleceksiniz.
Bu açıdanda biraz tehlikeli bir bisiklettir kendileri.
Umarım aydınlatıcı olmuşumdur.
Şimdiden hayırlı olsun, Katlanır dünyasına hoşgeldiniz.

@MTurkoglu Sizin yerinizde olsam 2. seçeneği alırdım bütçenizi aşmanızı gerektirecek birşey yok 500 Modelinde.

• Beğen
Tepkiler: MTurkoglu
@hypocrisy

Bende bu bisikleti epeyce araştırdım ancak hakkında iyi şeyler bulamadığım için b'twin ht 320 modeline yöneldim. Önümüzdeki hafta almış olacağım sanırım. Yinede siz 2036 ile mutluysanız sorun yok. :harika:

@İck
Valla bende btwin alacaktım fakat gidon borusu boyu ayarlanamadığı için vazgeçtim

@Dzhem İlk bisikletim olacak arkadaşlar btwin tılt 120 ve tilt500 arasında 450liralık fark var bu farka değer mi acaba ? Yoksa tılt 120 iş görür mü ? Ne dersiniz

@fensinn değmez bütçenizi zorlamayın aradaki farkla kendinize kask eldiven ışıklandırma gibi şeyler alın.
Hayırlı olsun.

• Beğen
Sn @hypocrisy katlanır bisiklet arayışı yaşadığım dönemde, Ümit marka 2036 model katlanır bisikleti incelemiştim.

Ümit marka katlanır bisiklet alüminyum kadroya sahip. Bagaj,arka ışık,zil gibi aksesuarlar hediye olarak veriliyor. Bisiklet F/P noktasında gerçekten güzel sonuçlar veriyor.

Saraçhane Haşim İşcan alt geçidindeki bayisinde, vade farksız 8 taksitle 800 TL'ye satılıyordu.

Esen kalın.

• Beğen
Tepkiler: hypocrisy
@Mesut DOĞRU
Valla işte fiyatına göre beğendim ben parası olan dahon yada ne biliyim tilt 500 alabilir bence sokağa da atmış olmaz parasını.. Fakat dediğim gibi idare ediyorum işte bakalım zamanla nasıl performans verecek görecez.

• Beğen
Sn @hypocrisy bir üyemizin de dediği gibi "en iyi,en kaliteli,en güzel bisiklet kullandığın bisiklettir".
Dahon,Tern,Brompton elbette iyi ve kaliteli markalar. Ancak "kalite" sadece Dahon, Tern,Brompton değil.

Bazen, gerek kullanıcıların abartılı yorumları, gerekse markaların gündemde kalmak adına uyguladığı reklam politikaları, bazı markaların hak ettiklerinden fazla itibar görmesine ve kullanıcı bilincinin bu markaların isteği doğrultusunda yapılanmasına neden oluyor.

X,y,z kullanıcı kitlesinin diğer markaları kullanıp deneyimlemeden x,y,z markalarını aşırı övmesi, x,y,z markalarını kullanmayan kişilerin ise, duyum ile bu koroya katılması, bazı markalar noktasında gereksiz bir popülarite ve bu popülaritenin uzantısı yüksek maliyet olarak hayat buluyor.

Ezcümle; Bisikletinizi inceledim. Kadrosunda sadece "Ümit" yazdığı için kötülenecek bir ürün değil.Kullanıcının isteklerine gayet yeterli bir şekilde cevap verebilecek F/P ürünü.
Bisikletinizi güzel günlerde keyifle kullanın. Bisikletinizin markasını değil, bisikletinizi sevin.
Göreceksiniz, çok mutlu olacak, büyük keyif duyacaksınız.

Esen kalın.

@Mesut DOĞRU
Harfiyen katılıyor altına imzami atıyorum. Bisikletinizi görün, aşık olun ve alın. Eksiklerini siz giderin. İnanın daha çok seveceksiniz. Ben tilt 120 bisikletimin komponentlerini değiştireceğim param oldukça. Tern C8 de kullandım ama tilt 120 bağlandım diyebilirim kısaca [emoji4]

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@kingdomvolki
Sn @kingdomvolki forumda Soho marka katlanır bisiklet kullanan görmedim. Ancak Soho marka katlanır bisikleti, Kron Bisikletin ürettiğine dair bilgi paylaşımı yapılmıştı.
Esen kalın.

• Beğen
Tepkiler: kingdomvolki
Arkadaşlar katlnır bisikletlerinizde ayna kullanan arkadaşlar var mı ? Kask aynası mı yan ayna mı daha kullanışlı yoksa gereksiz bir şey midir ? Trafikte kafayı çevirip bakmak zor oluyor ayna şart galiba.

Geri