Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Scudo
Tekrar selam arkadaşlar. Bugün katlanır bisikletimi almış bulunmaktayım. Bütçemi biraz yükseltip dahon vybe d7 aldım.

Tekrar selam arkadaşlar. Bugün katlanır bisikletimi almış bulunmaktayım. Bütçemi biraz yükseltip dahon vybe d7 aldım.

Merhaba arkadaslar

Evimden isyerime gitmek icin katlanir bisiklet almak istiyorum. Yolum Kadikoyden Bostanciya sahilden veya minibus caddesi olacak. Sizce hangi marka ve modeli tercih edeyim? Benim buldugum bir kac modeli asagida belirttim.

Umit Folding 2d 2037

Mosso 20 Marine 2d

Bianchi Folding vn

Carraro flexi 121

Carraro flexi 108

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Merhabalar tern link D8 katlanır bisikletimi satıyorum. İlgilenenlere duyurulur:)

Gideceğiniz yolun eğimsiz diye hatırlıyorum (karşıda oturuyorum). Eğimsiz yollarda kullancaksanız; Bianchi Folding Vn veya Carraro 108 (bütçeniz müsaitse carraro 108 i alın donanım olarak bianchiden daha üstün) Şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: nevermind
Dahon mariner d8 (2017) önerirmisiniz arkadaşlar, ikinci eli 1800 tl .
İlk kez katlanır bisiklet kullanıcam, işe gidip gelirken, akşam sahil gezilerinde vs.

• Beğen
Düzenli kullanımlarda aralarında önemli bir fark yok sanırım?
Veya başka bir model tavsiyesi yaparmısınız.

• Beğen
@abdullahgurel92
Merhabalar güzergahınız düzse alabilirsiniz ama sıfırları bile 1900lere alındı geçen yıl ben sıfır 1900 almıştım fiyatı bana çok geldi güzegahta yokuş varsa önermem bilginize veya aynakol değişimi öneririm

Forumu iyice okudum ama aklımdaki soruya tam cevap bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Katlanır bisiklet almak istiyorum fakat kilom 105, burda dahona ve tern e karşılık fiyat farkından dolayı carrarolar önerilmiş. peki dayanıklılığıda hesaba katarsak yine de carrarolar öneririr misiniz. Sonuçta katlama mekanizmasının olduğu bölgeler zorlanacaktır kilom gereği, günlük 15-20 km yol yapacağım şimdiden teşekkurler arkadaşlar (fiyatta 2500 lere kadar cıkabilirim tabi 1000 lira cebimizde kalsa iyi olur :D :D )

• Beğen
Tepkiler: slckats
@Üye Adı
Bir vites deyip geçmeyin yokuşlarda o bir vitesi öyle bir arıyorsunuzki vites yokmu vites dersin:)

@mendebur52 çok yokuş yokuş varsa genelde kullanacağınız güzergahınızda al bir carraro 21 rahat et. sağlamdır, cicidir, performanslıdır. fazla yokuş yoksa al bir carraro 108 dahonun ucuz muadilidir diyebiliriz. yağ gibi aksın, çamurlansam da sorun değil dersen al bir carraro 109 katlanır bisiklette hız yapmanın keyfini yaşa. Sırasıyla resimleri
carraro-FLEXI-121-SARI-00671-800x800.jpg

upload_2018-5-29_8-33-52.jpeg
accell-carraro-FLEXI-109-BEYAZ-YESIL-00673.jpg

• Beğen
Tepkiler: mendebur52
@mendebur52 105 kg halimle bianchi 21 vites aldım(carraro ile aynı),şimdi biraz daha hafifim...hiç gıçırdama , esneme olmadı.

• Beğen
@slckats @appendix cevaplariniz icin tesekkurler benim kullanacagim yolda yokus yok gibi, bu forumu okumadan once dahon mariner d8 dusunuyordum. Simdi carraro 108 eklendi buna 700-800 tl fark var. Simdi fiyat arastirmasi yaparken tern a7 de bir kampanyali fiyat dikkatimi cekti cararo 108 ile hemen hemen ayni fiyat carraro 108 mi ve tern a7 mi almak daha mantikli

• Beğen
@mendebur52 Tern, Dahon, Brompton bunlar üst düzey katlanır bisiklet markaları.

Eğer özellikleri aynıysa Terni alın.Eğer Carraro daha iyiyse ben olsam markaya değil, donanıma para verirdim.

Edit şimdi inceledim özellik olarak Carraro Flexi 108 çok daha iyi görünüyor.

• Beğen
Geri