Bisikleti eşime aldım, eşimin de beğenmesi en büyük mutluluk benim için. İlk denememizi Belgrad Ormanı'nda ve sahilde yaptık. Gayet keyifli görünüyor kullanım bakımından. Emirgan'dan Beşiktaş'a keyif içinde sürdük.
İkinci denemeyi ben 1 hafta boyunca işe gidiş - dönüş olarak yaptım.
Evim Beşiktaş'ta, işim Taksim'de. Beşiktaş'tan Maçka parkının Gazhane kapısına kadar bisikletle ulaştım, sonrası bisiklet elde Maçka parkının içinden Maçka Demokrasi parkı, Harbiye Orduevi'nden iş yerine kadar bisikletle.
Dönüşte iş yerinin önünden binip önce Taksim meydan, Gezi parkının yanından Ceylan Int. yanındaki yokuştan İnönü Stadı'nın oraya iniş ve Beşiktaş ev.
Bisiklet uzun süredir kullanmadım, elbette bacaklar etkileniyor ve kesiliyorsun ister istemez. Yalnız ilk 2-3 gün beni yordu diyebilirim gidişte. Dönüş zaten uçarcasına geçiyor, çok fazla hız yapmak riskli.
Birde durduğu yerde vitesle oynamışlar evde, vites ayarı kaçtı baktırmaya götüreceğim. Beşiktaş civarında hakkı ile bakıp yapacak birisi varsa tavsiye alabilirim.
Düz, inişi çıkışı çok olmayan yollar için gayet keyifli bir bisiklet. @
Bahadır ÖZEL'in tavsiye ettiği lastik ve pedalları aklımın bir köşesine not ettim, teşekkür ederim kendisine. Birde küçük sepet alırsak bisikletin önüne eşim daha keyifle kullanır gibime geliyor.
Kendim için katlanır bisiklet düşündüm bir ara ama yol & dağ bisikleti daha uygun olur gibi geliyor şimdi. Utanmasam Bmx hareket bisikleti alırım eskisi gibi ama yaş geçti artık