Akınlasınn
Daimi Üye
- Tepki
- 370
- İsim
- akın
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Katlanır
Bence bisikletin ilk haline elden geldiğince daha az bütçe ayırıp modifiye için bütçe ayırmanızı tavsiye ederim. Çünkü modifiye gerçekten sürüş keyfini çok arttırıyor. Örneğin bisiklet üstünde gelen lastikler yerine daha performanslı ve zırhlı lastik takmak sürüşünüze ve güvenliğinize çok katkı verir. Başka bir örnekte vereyim. Bu bisikletler zaten hız yapamıyor. O nedenle 21 vitese para harcanacagina 6 yada 7 vitesli sadece arkada dişli olan bisiklet alınıp, yapılacak modifiye arka dişliyi değiştirmek şeklinde yapmalı. Bunu da arka dişlinin yine 7 dişli olup çok büyük bir dişli alınıp yokuşları çıkarken müthiş kolaylık yaşayabilirsiniz. Bunları neden diyorum. 3 yıldır katlanır bisiklet kullanıyorum. Bu modifiyeleri yaptım ve bisiklet sürmek ayrı bir keyif oldu. Ayrıca evde aynı bisikletten 2 tane var. Aynı modifiyelerle hanımla bir dışarı çıkmada 80 km sürüp yorulmadan gelebiliyoruz.Merhabalar Arkadaşlar,
Hem bu forum da hem de bisiklet dünyasında yeniyim. Yardımınıza ihtiyacım var Katlanır bisiklet almak istiyorum. Bir haftadır araştırıyorum bütçeme uygun ve teknik bazı kısıtlı bilgime rağmen şu marka ve modelleri yakın buldum, bunlardan sizin tavsiye edeceğiniz , kullandığınız, önerebileceğiniz hangisidir acaba;
Tern Link A7
Dahon Vybe D7
Kron FD 1000
2020 Carraro Flexi 121D
Yardımcı olursanız çok sevinirim..