yaşar kahraman
Üye
- Tepki
- 152
- İsim
- yaşar
Dostum hayırlı olsun. Kullanma imkanı buldun mu? Beklentini karşıladı mı? Neden 108?Ben de bugün Carraro Flexi 108 aldım. GittiGidiyor üzerinden aldım, 2207 TL
2160 TL@erasdaman teşekkür ederim bilgi için, 108 i kaça aldınız acaba?
Bu yüzden troya alınabilir@Akınlasınn katlanır kullansaydım arka attırıcı koruma demirini kesinlikle kullanırdım. Düşmeye gerek bile yok tek yükselti farkında bir sürü masraf yapar nerdeyse yerde duruyor. Daha önce fark etmemiştim.
Senesini doldurdu, 2 bisikletimize de taktık ama daha bir şey olmadı şükür. Kullanım keyfi o kadar fazla ki, kırılsa yine alır taktırırım. Yokuşları bu kadar rahat çıkabilmek müthiş birşey.@Akınlasınn katlanır kullansaydım arka attırıcı koruma demirini kesinlikle kullanırdım. Düşmeye gerek bile yok tek yükselti farkında bir sürü masraf yapar nerdeyse yerde duruyor. Daha önce fark etmemiştim.
merhaba,@jettthasan arada tur amaçlı kullanılacaksa eğer sağlam birşey olsun istiyorsanız
Dahon Speed Tr,Mup24 veya p27 üzerinde durulabilir ancak bu modellerin 0'ını bulmak çok zor.Yurtdışı bazı sitelerde mevcut.Uygun fiyatlı carraro flexi 121 alınıp üzerinde güncellemelerde yapılabilir.
Bir diğer önerimde yukarıdaki bisikletlere eşdeğer daha güncel bir model Tern Verge Tour modeli 8 bin tl civarı
merhaba,
çok severek emekli olunca kullanmak istediğim sağlam bir bisiklet aldım forumdan arkadaşların da yardımı ile. cube touring sl 2016 full. 2019 da aldım çok az kullandım birkaç rahatsızlık, sakatlık vs. derken korona hiç kullanamadım. hızlı kullanan, aşırı yokuş çıkacak, 100 km turlara çıkacak bir kişi değilim ama almışken imkanım doğrultusunda en iyisi olanı şehir tur hibrit olanı vs. diye aldım. ama son dönemde evde kaldıkça şöyle bir sıkıntım oldu. bisikleti siteye bisiklet yerine takamıyorum çalınma ihtimali olabilir diye. 10.kat evde odada duruyor. korona dolayısı ile akşamları daha doğrusu geceleri sürmek için de sürekli 10.kat asansör de olsa indirme geri getirme söz konusu ve korona riski(sağlık sorunum yeni düzeldiği için hassasım) ile bu indir geri getiri yapamadığımdan sürüş de yapamıyorum. bu nedenle aklıma araba içine atacağım katlanır bisikletler geldi. biraz formu inceledim.
acaba cube kaliteli bir şehirtur bisikletinden katlanır bisiklete geçebilir miyim dedim. bu konuda geçiş yapmış arkadaşlar var ise önerilerini beklerim.
türkiye-ankara için de katlanır bisikletin marka-kalite-donanım gibi özellikleri ile bir öneri seçenekleri sunabilir misiniz.
olumlu görüşler alabilirsem cube yi satıp katlanıra geçme niyetindeyim, bir artısı da eşime de kullanma şansı doğabilir.
1.79 boy 75 kg durumundayım 59 yaş cube kadro ölçüsüne göre bisikletim 46 kadro,
saygılar
Herkese merhaba ben de şu an için carraro flexi 108 alma yolundayım fakat carraro bu yıl flexi voyager diye de model çıkarmış kadro geometrisi falan 108 ile aynı ,vites ,lastik vs de farklılık var.Bir de kelebek gidon takmışlar.Kullanan var mı acaba ?
108 için de güncel yorum özellikle katlandığında gidondan iterek götürülebiliyor mu alabilirsem sevinirim,şimdiden teşekkürler =)
Ben de 2 bisiklet arasında kalmıştım, eşime alacaktım, eşim Tern Link D8i daha çok beğendi D8 aldık. Bahsetmiş olduğunuz 2 bisiklette birbirine çok benziyor. Hangisi daha ucuzsa veya rengi hoşunuza gittiyse onu alın.Merhabalar. Arkadaşlar Carraro Flexi 108 ile Tern Link A7 arasında kaldım. Yıllar sonra ilk kez bisiklet alıcam. Evden işe işten eve günlük 10km lik yokuşsuz düz bir yolum var. Öneriniz nedir ? Ya da başka bir önerileriniz var mıdır ?
Ve internetten sipariş verirsem bu markaların kurulumu bulunduğum şehirde ki (Eskişehir) servisemi yaptırmalıyım?
Tern Link A7'ye de bakmanızı tavsiye ederim. Carraro 108 8 vites olmasından dolayı mantıklı gibi. Almadan bagajınıza koyun test edin. Bende daha kolay sığar diye düşünüyordum katlayınca çok da küçük olmuyorlar.iyi günler bende katlanır bisiklet alacağım hem kendime hem kızıma. okudukça kafam karıştı. bana şu konuda yardımcı olabilir misiniz? Bisikleti Ankara'da kullanacağım, sadece hafta sonları genelde düz piknik alanları, eymir gölü çevresi 2-3 saatlik en fazla kullanımlar için hangi marka hangi modeli onerirsiniz. birde aracım yeni kasa honda civic katlanır bisikletten 2 tane sığdırabilir miyim? Ankara'da yiba çarsısı var oraya gittim görüştüm carraroyu önderdiler 1500 tl civarı fiyat verdiler ama hangi modeli bilmiyorum. mosso hakkında yorum yapılmamış çok mosso alsam sıkıntı olur mu? ilk başlangıç olacağı için yüksek fiyatlara çıkmak istemiyorum bütçem 1500 tl civarı toplamda 3000 tl civarında. kızım 8 yaşında katlanır bisikleti kullanabilir mi? btwin 120-mosso marine-carraro 108 arasındayım. siz olsanız bu 3 üç üründen birini mi alırdınız yoksa farklı bir seçeneğe mi yönelirdiniz? çok soru sordum heralde şimdiden teşekkürler..