Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Açıkcası Kron EFT100 Elektrikli bisikleri deneyimledim ve aldım , katlanır halindede hacimli kalsada çözüm olabiliyor.
yaklaşık 3 aydır kullanıyorum
 
Scudo
merhaba, hayırlı olsun,
üstad carraro 121 siyah tekerli mi yoksa pastel sarı renk mi
fiyat anlamında farklılık var,
görsel foto üzerinden bilgi edinmek isterim, eğer uygun olursa dahon-carraro 121 için perşembe sizin dediğiniz yere gidebilirim.
bisikletimi satacağım, bir arkadaş görüp beğenirse kadro olursa alacak, ben de katlanıra geçeceğim.
pastel sarı renkli siyah tekerlisi yoktu. benim aldığım flexi 121 siyah. orada açık mavi ve sarı renkli olan bisikletlerde vardı onlarında tekeri sarıydı
koltuğu elcikleri ve tekerleri aynı renk sarı değil kahverengi desek daha doğru :)
 
Merhaba Arkadaşlar,

Son günlerde elektrikli katkanır bisiklet almaya karar verdim. Ancak bu konuda hangi bisikleti almam gerektiğini bir türlü belirleyemedim. Sokağa çıkma yasağı sebebiyle bir bisikletçiye gidipte görüş alamadım, o yüzden bazı temel sorularımı mazur görün.

1- Elektrikli katlanır bisiklet olarka hangi markaları önerirsiniz? Bütçem 3000-7500 TL arasındadır. Olabildiğince iyi bir markanın ikinci elde de daha sonra satabileceğim bir bisikleti olarak.
Goccia bisikletleri beğendim ama sanırım artık yok, Benelli markasına dahil olmuşlar ama nasıldır bilgisniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

2- Elektrikli bisikletleri bildiğimiz klasik bisiklet gibi de kullanabiliyor muyuz?

Bu konunun acemisi olan birine tavsiyeniz ne olurdu?

Aslında biraz hobi amacıyla kullanacağım, evim sahile yakın güzel havalarda biraz oralarda turlamak ya da birkaç küçük alışverişte arabayı çıkartmadan ilgili noktaya gidip gelmek için bir araç arıyorum. Scooter düşünürken böyle birşey daha iyi olur diyerek sizlere ulaştım.

Şimdiden teşekkürler, iyi bayramlar..
 
@tozmen_
Ben Alba Fold 2 kullanıyorum.
Elektrikli bisikleti normal bisiklet gibi de kullanıyorum. Arkada 8 vites ve Megarange büyük dişli var. Kullanışlı.
Elektrikli bisiklette maalesef “ünlü” markaların ürünleri bisiklet olarak pek yok.
Ama kullanılan ekipmanların ünlü marka olması önemli: Bosch, Shimano, LG/Samsung, Bafang vs,vs.
Bu konuda çok soru geldiği için her soruya cevap yazmak yerine Alba hakkında başlık açtım ve soruların cevapları burada var.:

Alba Fold elektrikli katlanır kulübü
 
@undefined
Bagajdan veya sele altı batarya kullanmadan orijinal kadro içi bataryası olan fiyatı en uygun olan işçiliği iyi marka.
Ben almadan önce yerinde detaylı inceleyip test sürüşü yaptım.
Zaten normal bir bisikletin malum ağırlık merkezi arkada.
Bagaja da 2-3 kg batarya koymak bana mantıklı gelmiyor. Bu mevcut kadroyu elektrikliye dönüştürmek bence.
Onu alacağıma iyisinden normal bisiklet alır, kit taktırırım.
Ya da kadroya entegre ürün alırım.
Son birkaç hafta bu başlıkta, elektrikli bisiklet devri başlığında deneyimlerimi yazdım.
baştan tek başlıkta toplamak olmadı maalesef. Yazdıkça soru geldikçe başlık açtım sonunda.

Carraro nun da var elektrikli ama fiyat bana fazla geldi. 10.000 tl üstü seviyelere çıkmak istemedim. Ayrıca batarya gene kadro içinde değil.

Bir de bu ürün var.
(link)








1 haziran itibariyle ithal bisikletlere %10 zam haberi doğru mu arkadaşlar?

Alıntı:
(link)
 

Dosyalar

  • 14726932-3E7E-4A8B-B9A0-54159CA87FE1.png
    14726932-3E7E-4A8B-B9A0-54159CA87FE1.png
    57,1 KB · Okunma: 7
Son düzenleme:
Arkadaşlar, tavsiyeleriniz doğrultusunda ve İstanbul'un yokuşlarının da etkisiyle carraro flexi 121'e yönelmiş bulunmaktayım.
İstanbul'da bu bisikleti almam için tavsiye ettiğiniz bir bisikletçi var mı?
Avrupa yakası olursa daha iyi olur.
ayrıca freni disk ya da V fren farkeder mi arada 200 tl civarı bir fark var buna değer mi?
 
  • Beğen
Tepkiler: cnmrtpkc
Merhaba arkadaşlar, 2000 tl bütçe ile alınabilecek en iyi katlanır bisiklet sizce hangisidir ve neden? Ankara'da yaşadığım için vites mevzusu önemli bu arada ona göre tavsiye verirseniz sevinirim.
 
@Tugba Lucking Carraro Flexi 121 bu fiyata alınabilecek tamb bir f/p bisikleti,matara kafesi deliği olanlar 2020 model olmayanlar 2019 ve öncesi,ayrıca v fren ve disk frenli seçeneğide mevcut
 
  • Beğen
Tepkiler: Yoldakiseruven
AnkaBike instagram hesabına mesaj atın almak istediğiniz modeli beni yoldakiyabani isimli instagram 'dan yönlendirdiler derseniz peşin alımda güzel indirim alırsınız.
Not : Anka bike alışveriş yaptığım iyi niyetli bir firma. Disk fren katlanır bisiklette gereksiz fiyat arttıran etkenler bilginiz olsun Kaliteli bir v break pabucu ile güzel frenleme elde edersiniz.
 
Merhaba arkadaşlar, 2000 tl bütçe ile alınabilecek en iyi katlanır bisiklet sizce hangisidir ve neden? Ankara'da yaşadığım için vites mevzusu önemli bu arada ona göre tavsiye verirseniz sevinirim.
ben 1 adet carraro flexi 121 aldım-1 adet mosso aldım ikisinden de memnunum. hatta bacanağım benden görüp o da carraro flexi 121 aldı. 1900 civarında. yalnız haziran ayında gümrük vergisi ile fiyatların artacağı söyleniyor. acele edersenz iyi olur
 
  • Beğen
Tepkiler: Tui Lui
Decathlon daki katlanır bisikletkeri önerir misiniz. Fiyat ve kullanış açısından daha iyi birsey alabilir miyim
 
@ilhanbey Tilt 900 gelecek sora 9 vites 2900 bandındaydı geldiği zaman bakıp değerlendirilebilir.120 ye hiç girmeyin derim ben,eğerki toplu taşımada aktif olarak sürerek kullanmayacaksanız tilt 500 yerine carraro tercih edilebilir.
 
Bianchi 20 Folding Vintage 7 V Unisex Katlanır Bisiklet 2019 MODEL FOLDING almayı düşünüyorum.Nasıl bir katlanır bisiklettir.Yorumu olan var mı?
 
@dirk41 Çok katlanacaksa bir süre sonra gidon ve sele borusu katlamadan kaynaklı çiziliyor/kararıyordu en son umarım düzeltmişlerdir bu sorunu,onun haricinde güzel bir bisiklet,sanırım flexi107 ile aynı donanıma sahip
 
@cnmrtpkc Cevabınız için çok teşekkürler.İlk defa katlanır bisiklet alacağım kafamda çok soru işareti var.Sadece başlangıç seviyesi değil uzun yıllar kullanabileceğim bir bisiklet istiyorum.Taşıma kolaylığı toplu taşımada rahatça kullanabileceğim başka hangi modelleri önerirsiniz?
 
Flexi 121 carraro
Salcano 120 20 v
Ümit 2033(tükendi görünüyor)
Fx3600 bisan
MARINE20V mosso
Benim gördüğüm bu modeller birbirine yakın modeller bu forumda genel olarak flexi 121 önerilmiş diğerleri pek tercih edilmemiş
 
@dirk41 flexi 121 f/p ürünü şuan.Bir kere alayım uzun yıllar kullanayım diyorsanız eğer bütçe ile orantılı Dahon/Tern veya Brompton.
kullanacağınız alana göre en az 8 vites olmalı,uzun turlar veya şehiriçinde kullanılacaksa 18-20-21-24-27 viteslere bakılabilir
 
Merhaba, Flexi 121 için katlanınca teker ile yürütelemiyor, sadece taşıyabiliyorsunuz diye bir yorum okudum, doğru mudur acaba ?
 
Kron fold 3.0 nasıldır bilen var mı ? Babam katlanır bisiklet istiyor da. Şimdiden teşekkürler.
 
Geri