Scudo Sports

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Megarange olmayan dişli ile katlanır bisiklet ilişkisi, kuru fasulye ile pilav ilişkisi gibi bir şey bence.
@CyclistinRoad iyi günlerde kullanın. Çok memnun kalacaksınız çok. 2 den 1 e geçerken zincir attı da boşa düşmüş gibi his yaşayacaksınız :)

• Beğen
Tepkiler: UFUK53
Scudo
Katlanır bisikletlerinize km sayacı da alın arkadaşlar. Decathlon da ki en ucuz model bile güzel. Sürekli kaç km yol aldığınıza bakmak keyifli. Tavsiye ederim.
PSX_20200702_230019.jpg

• Beğen
Tepkiler: Accelerate
Kron fd500 bisikletimi servis kurulumunu yaparken viteslere herhangi bir yağlama yapmadı, fabrikasyon olarak yağı var dedi. Bu arada kron erikli servisi çok kötüydü. Doğru mudur bu, size de sormak istedim?

Kron fd500 bisikletimi servis kurulumunu yaparken viteslere herhangi bir yağlama yapmadı, fabrikasyon olarak yağı var dedi. Bu arada kron erikli servisi çok kötüydü. Doğru mudur bu, size de sormak istedim?
Yağlama yapmayan servisi anlamıyorum. Carraro bisiklet aldığımız Ilgaz Bisiklette bisikleti yağlamadan verdi. Zincir falan biz yağladık ama göbekleri bile yağlamamış. Başka yerde genel bakıma verdim adam bu bisiklette göbeklerde niye hiç yağ yok dedi. Güvenmediğiniz ve bisikletten anlamayan esnaftan alışveriş yapmayın.
Katlanır bisikletlerinize km sayacı da alın arkadaşlar. Decathlon da ki en ucuz model bile güzel. Sürekli kaç km yol aldığınıza bakmak keyifli. Tavsiye ederim.
232564 dosyayı görüntüle
Katlanırda kablosuz km sayacı tavsiye ederim. Ama decathlondan almayın. Kardeşimle bende btwin 120 kablosuz km sayacı var akşam ışık açınca sayaç çalışmıyor. Bu durumu en az 2 kişiden daha duydum.

@Anonim aynen dün aksam da bende oldu. Bisikletin dinamolu ön arka far acikken sayaç çalismiyor. Ne alaka anlamadim?

Demin benim miniğe bakım yapdım da maşayı sökdüm ,felan derken bir bakdım bilyalarla maşa arasında.. bilya koruyan gayet sağlam ve güzel bir ara bölüm var yani bilyalar direk maşaya değmiyor bunu bile düşünen markayı kutlamak lazım.daha önceki katlanırlarım da bu kısım yokdu dahonum da, salcanom da görmedim.

@Anonim aynen dün aksam da bende oldu. Bisikletin dinamolu ön arka far acikken sayaç çalismiyor. Ne alaka anlamadim?
İlk başta ürün yorumunda gördüm daha sonra bu sorunu ışıkları aldıktan sonra yaşadığımızı fark ettim. Dün test ettim ve gerçekten ışıkları açınca km sayacının düzgün çalışmadığını fark ettim. Ankamall decathlon mağazasına götürüp Bi soracam, böyle saçma bir sorun beklemiyordum.

On aydınlatma ve dinamolar kalitesi düşük olan wireless km sayaclarini etkilediğini okuduğum icin direk kablolu aldım. Forumda bir çok yerde yazılı. O nedenle tavsiyemin arkasındayım. Benim dediğim modeli alın :)

• Beğen
Tepkiler: Komitan
@Akınlasınn Eminönü ile . Köprü arasında Boğaziçi turu demişsiniz. Turu yaptınız mı? Plan var mı? Varsa hangi tarihte?

@Akınlasınn Eminönü ile . Köprü arasında Boğaziçi turu demişsiniz. Turu yaptınız mı? Plan var mı? Varsa hangi tarihte?
Gaziosmanpaşa dan başladık, Eminönü, Beşiktaş, Ortaköy derken Sarıyer e kadar gittik. Şimdi dönüş yolundayız. Yola tam saat 6 da çıktık. Yollar boş ve hava serin iken müthiş bir tür oluyor. Dönüş yolundayız şu an. Toplam 80 km olacak bu sürüş diye düşünüyorum. Katlanır bisikletli arkadaşlar, hafta içi paslasip sonraki pazar günlerine yapalım bunu. 2 kişi biz hazırız.

• Beğen
Tepkiler: St.Ahmetus
@Akınlasınn hocam yapalım, ben yıllık izin vs hariç iki haftada bir pazar günleri müsait oluyorum. Dediğiniz gibi haftaiçi konuşur anlaşırız
Hocam dinlendikten sonra, nelere ihtiyaç duyuluyor yazarsanız ona göre hazırlıklı gelelim 😊

Öncelikle selamlar forumda yeniyim katlanır bisiklet almak istiyorum fakat o kadar fazla seçenek varki ne alacağımı bilmiyorum. Daha önce şehir bisikleti kullanıyordum ve günlük 20 km yol yapıyordum çok fazla zorlanmıyordum. Kafamdaki en büyük soru işareti yokuşlarda çok zorlanırmıyım ve 21 vitesli olanıda var 7 viteste fiyatlarda aynı gibi benim bütçem max 3000 tl bandında bana ne önerirsiniz günlerdir araştırıyorum lütfen yardımcı olun bana kafayı yicem artık :)

• Beğen
Tepkiler: St.Ahmetus
Öncelikle selamlar forumda yeniyim katlanır bisiklet almak istiyorum fakat o kadar fazla seçenek varki ne alacağımı bilmiyorum. Daha önce şehir bisikleti kullanıyordum ve günlük 20 km yol yapıyordum çok fazla zorlanmıyordum. Kafamdaki en büyük soru işareti yokuşlarda çok zorlanırmıyım ve 21 vitesli olanıda var 7 viteste fiyatlarda aynı gibi benim bütçem max 3000 tl bandında bana ne önerirsiniz günlerdir araştırıyorum lütfen yardımcı olun bana kafayı yicem artık :)
Nerede hangi şartlarda kullanacaksınız? Yokuş olan bir yer değilse aynakol ne kadar büyükse o kadar iyi, 3lü aynakol da 48li aynakol büyük tekerli bisikletler gibi hızlı gidemiyor. 53 54 falan olursa iyi olabilir.

@Anonim istanbul içinde trafikte yer yer yokuşu olan ama genel anlamda düz yolda kullanacağım söylediklerinize istinaden bir marka model tavsiyeniz var mıdır ?

@Anonim istanbul içinde trafikte yer yer yokuşu olan ama genel anlamda düz yolda kullanacağım söylediklerinize istinaden bir marka model tavsiyeniz var mıdır ?
3lü aynakol istiyorsanız carraro flexi 121 var ama 15kg civarı yani biraz ağır. Düz yolda 3x7 viteste kullansanız bile yüksek kadansa çıkmazsanız maksimum 30km/h ile gidiyorsunuz. Yokuş aşağı 50km/h de görülüyor ama teker küçük olduğu için riskli. Btwin tilt 500 seriside aynı fiyat sayılır, tek yaprak daha düşük donanım var. Flexi 109 vardı son dönemde donanım olarak iyiydi ama kullanıcı yorumu nedir bilmiyorum. Sakin sakin sürerim yokuşta da rahat ediyim derseniz flexi 121 iyi. Katlayınca çok küçük olmuyor adı katlanır 😂

@Anonim bende flexi 121 ve tern a7 arasında kaldım aslında ama sanırım 121 daha mantıklı

@Atfbykgcr Flexi serilerinde Dahon ve Tern'deki kadro kalitesi ve sağlamlığını bulamazsınız bunu göz ardı etmeyin.Ümit Kron vs bu markalar şimdilik aklınızdan bile geçmesin.Ağırlıklı yokuşlu bölgede kullanılacak ise flexi 121 olabilir,sebebi f/p bisikleti olması ancak yokuş çok yok 7-8 vites yeterli gelir diyorsanız ikinci el temiz bir Dahon,Tern,Geotech,
soho almak daha mantıklı

Geri