Merhaba. Ben de Mtb den Katlanır modele geçeceğim. Bir süredir araştırma yapıyordum ancak fiyatlar aşırı yükseldi. 174 cm boy ve 95 kg da ağırlığım söz konusu. Evim şehir merkezine uzak olduğu ve iş yaşamından ötürü şu anki bisikletime binme fırsatım fazla olmuyor. Katlanır bisikletteki amacım mesai bitiminde aracın arkasından çıkarır istediğim yerde rahat rahat 1-2 saatlik sürüşler gerçekleştirmek. En son iki model arasında kaldım.
Birincisi 'Bianchi Folding Vn'' Bugün bir bayide baktım. Genel görünüm olarak çok hoşuma gitti. 2021 Model ve 3250 TL.
259094 dosyayı görüntüle
KADRO | ALÜMİNYUM 1.1/8” MIKNATISLI |
MAŞA | ÇELİK 1.1/8” MIKNATISLI |
ARKA VİTES | SHIMANO TOURNEY FT35 |
KRANK TAKIMI | ALÜMİNYUM 48T |
ARKA DİŞLİ | SHIMANO TZ500 14-28T |
VİTES KOLU | SHIMANO RS36 1X7 |
FREN | ALÜMİNYUM V-FREN |
LASTİK | CHAOYANG 20X1.75 AMBER YANAKLI |
JANT | BIANCHI ÇİFT KATLI ALÜMİNYUM |
SELE | SELLE ROYAL |
RENK | CELESTE KREM |
EK ÖZELLİKLER | GİDON SABİTLEME LASTİĞİ, ÖNE DOĞRU AÇILI VE YÜKSEKLİK AYARLI GİDON BOĞAZI, ARKA BAGAJ |
İkincisi ise ''Carraro Flexi Comfort'' Haziran ayında bayilere gelecekmiş. 3850 TL
259093 dosyayı görüntüle
Carraro Flexi Comfort Katlanır Bisiklet 2021
Teknik Özellikleri
Kadro: ALÜMİNYUM 1.1/8″ MIKNATISLI
Maşa (Çatal): ÇELİK RİJİT 1.1/8″ MIKNATISLI
Arka Vites: SHIMANO ACERA M360
Krank Takımı: ALÜMİNYUM 52T
Arka Dişli: SHIMANO HG200 12-32T KASET
Vites Kolu: SHIMANO M315 1×8
Fren: ALÜMİNYUM V-FREN
Ön Göbek: SHIMANO TX500 32D
Arka Göbek: SHIMANO TX500 32D
Jant: CARRARO ÇİFT KATLI ALÜMİNYUM
Lastik: SCHWALBE 20X1.75 ROAD CRUISER K-GUARD REFLEKTÖRLÜ
Sele: SELLE ROYAL RIO
Ölçü: 32
Ek Özellikler: ÖNE DOĞRU AÇILI AYARLI YÜKSEK GİDON, ARKA BAGAJ, FREN KOLUNA ENTEGRE ZİL,KELEBEK GİDON
Genel olarak baktığımda parça kalitesi Carraro'da daha iyi ancak 3-3,5 ay beklenmesi gerekecek. Ayrıca elimde sinir sıkışması olduğu için Carraro daki Kelebek Gidon benim için daha iyi olacaktır.
Şu durumda sizin öneriniz ne olurdu. Ya da maximum 4000 TL ye kadar önerebileceğiniz başka bir model var mı?