Gonmordor
Üye
- Tepki
- 65
- İsim
- Mustafa
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Whistle
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Ayrıca sele borusuna sabitlenen küçük tekerlekler mevcut böylelikle hem sele borusu zarar görmez hem de taşırken zorluk yaşamazsınız. Bu tekerlekleri aliexpress üzerinden alabilirsinizSimdi baktim, onde 2 disli olmasi guzel. Tek hosuma gitmeyen sey katlandiginda bisikleti duz tutan bir ayak yok. Onun yerine sele borusunu indirip ayak olarak kullaniyor.
Teşekkür ederim. Gerçekten kafam çok karıştı. Ne alacağıma bir türlü karar veremiyorum. Yukarıda peugeot f10 d almaya karar verdim yazdım ama carraro flex 108, ve flex comfort kadro olarak çok şık duruyorlar. Onları gördükten sonra peugeot gözüme kötü gözüktü. Anlayacağınız karar veremedim.@Gonmordor sizin gibi ben de aynı sebepten katlanır bisiklet aldım. Otobüs yolculuklarında en önemli nokta bisikletin mıknatısla sabitlenmesi. Sabitlenmediğinde ciddi sıkıntılar oluyor gidon ayrı yere gövde ayrı yere gidiyor. Ben fiyatından ötürü bisan fx 3500 trn modelini kullanıyorum. Diğer bisikletlere göre ağır çünkü önde dinamo, çamurluk ve arka port bagaj mevcut. Her ne kadar dinamo ya gereksiz desem de güzel iş çıkarıyor o yüzden artısı eksisinden daha fazla. 7 li ruble mevcut yine benim ihtiyaçlarımı karşılıyor. Ayrıca mıknatıs olayına geri dönecek olursak, bisanda mıknatıs yok fakat mıknatıs takacak delikler mevcut. Bu bilgiyi sorduğum kimse cevap vermedi belki size veya bu bisikleti almak isteyenlere yardımcı olur. Genel olarak otobüsle Seyehat edeceğim diye çok küçük bisikletlere de yönelmenize gerek yok bence çünkü normal 20 inç katlanır bisikletler valiz boyutunda olduğundan bu zamana kadar hiçbir otobüs firması ile sorun yaşamadım.
Bazen bisikletimi kardesim kullaniyor, seleyi kendine gore ayarliyor. Ben binecegim zaman o seleyi tekrar ideal konumuna getirmek sinir bozucu oluyorAyrıca sele borusuna sabitlenen küçük tekerlekler mevcut böylelikle hem sele borusu zarar görmez hem de taşırken zorluk yaşamazsınız. Bu tekerlekleri aliexpress üzerinden alabilirsiniz
Evet katılıyorum sele borusunda oluşan çizikler de yanında kar olarak kalıyorBazen bisikletimi kardesim kullaniyor, seleyi kendine gore ayarliyor. Ben binecegim zaman o seleyi tekrar ideal konumuna getirmek sinir bozucu oluyor
Teşekkür ederim. Gerçekten kafam çok karıştı. Ne alacağıma bir türlü karar veremiyorum. Yukarıda peugeot f10 d almaya karar verdim yazdım ama carraro flex 108, ve flex comfort kadro olarak çok şık duruyorlar. Onları gördükten sonra peugeot gözüme kötü gözüktü. Anlayacağınız karar veremedim.
Güzel bir seçim yapmışsınız, güle güle kazasız belasız kullanın.Bütçemi biraz zorlayıp Carraro flexi comfort siparişi verdim. Biliyorum f10 d daha iyi bir katlanır ama kadro rengi ve tipi hoşuma gitmedi. Ayrıca carraroyu seçmemde ki ana sebepler görünüşü çok iyi ve kelebek gidona sahip olması. Herkese yardımları için teşekkür ederim. Çok çok yardımcı oldunuz.
Teşekkürler 🙂@Gonmordor hayirli olsun gule gule kullanin. Sehirici icin katlanir bisikleti tek gecerim 👍
Teşekkür ederim 🙂@Gonmordor hayırlı olsun, güle güle kullanın
Direksiyon baya bi hassas tek el ile bile problem. Alışana kadar dikkatli kullanın iki elinizde direksyon da olsun . Bu katlanır bisiklette düşmesi çok kolay bana göre. Ben kendimden biliyorum. O yüzden kask, eldiven , ve gözlük kullanmayı ihmal etmeyin .Forumdaki ilk mesajımı bu başlık altında tecrübeli kişilerin tavsiyelerini almak için yazmıştım. Teşekkür ederim birçok kişi yardımcı oldu. Ben de tavsiyeleri dikkate alarak ve kendi düşüncelerimi ekleyerek Carraro Flexi Comfort modelini satın aldım.
İlk defa katlanır kullanacağımı belirtmiştim.Gerçekten çok değişik bir his oldu benim için. Kullanımı çok zevkli. Yıllarca dağ bisikleti kullandığımı söylemiştim. Bu modeli almakta ki bir amacım da gerçekten belim, parmaklarım, boynum ağrımadan rahat bir şekilde bisiklet kullanabilmekti. Katlanır bisikletin gerçekten konforlu bir tür olduğunu anladım. Hele kelebek gidon denen şey çok çok büyük bir nimetmiş. Düz gidon yerine kelebek gidonlu bir model aldığım için kendimi tebrik ediyorum 😄
Benim için başka değişik olay ise, tek el ile direksiyonu tuttuğumda bisikleti süremiyorum. Lastik çapı küçük ve bisiklet ağırlığı az olduğundan direksiyon elimin altında resmen dans ediyor 🤣 Tek el ile sağa sola kaçıyor zor zaptediyorum 😅
Bu modeli alırken bana yardımcı olan herkese tekrar tekrar teşekkür ederim. Hakkınız ödenmez. O yüzden uğraştırdıysam hakkınızı helal edin 🙂🙂
Evet direksiyon çok hassas. Tavsiyeler için teşekkür ederim 🙂Direksiyon baya bi hassas tek el ile bile problem. Alışana kadar dikkatli kullanın iki elinizde direksyon da olsun . Bu katlanır bisiklette düşmesi çok kolay bana göre. Ben kendimden biliyorum. O yüzden kask, eldiven , ve gözlük kullanmayı ihmal etmeyin .
Güle güle kullanın.