Scudo Sports

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Dosyalar

• IMG_20221112_091937.jpg
    IMG_20221112_091937.jpg
    125,4 KB · Okunma: 21
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
Scudo
(link)

Fiyatına göre nasıl bir bisiklettir, bu model hakkında deneyimi olan var mı acaba?

Fiyatına göre nasıl bir bisiklettir, bu model hakkında deneyimi olan var mı acaba?
İllaki sıfır alacağım diyorsanız fiyatına göre güzel. Ama 2. El de alabilirim diyorsanız o fiyata çok çok daha iyi seçenekler bulmak mümkün.

• Beğen
Tepkiler: bilginfun
2016'dan beri Mosso Marine 26 2d kullanıyorum. Güzel ve sorunsuz bir bisiklet. Ama biraz sıkıldım, Uzun süredir aklımda Geotech Fold Up 26D Pro var. Özellikleri kağıt üzerinde mosso'dan daha iyi. Fiyatı da taksitle makul gözüküyor. Marka hakkında çok bilgim yok. Geotech bisikletleri Delta Bisiklet ürettirip satıyor ama nerede, hangi markaya ürettiyor gibi soruların cevabı yok. Youtube'da 2 inceleme videosu var, onları izledim, ama bazı parça değişiklikleri olmuş son versiyonda. Bursa'daki bayisine bir ara ulaşıp konuşmayı da düşünüyorum.
Hocam hala kullanıyor musunuz? Tavsiye eder misiniz? Geotech'e geçtiniz mi?

Merhaba, eşimle birlikte kullanabileceğimiz bir katlanır bisiklet almak istiyoruz . Ağırlıklı olarak şehir içinde kullanım, ayda birkaç kez doğada hafif toprak yollarda da kullanırız. Başlangıç için orta kalitede bir model bizim için daha iyi olacak gibi görünüyor. Ben 168 58 kiloyum, eşim 182 80 kilo. Selesini rahatça ayarlayabileceğimiz, kolay açılıp kapanan, benim de rahat taşıyabileceğim hafif bir bisiklet olması önceliğimiz. 13 bin-15 bin arası bütçe ayırabiliriz. Başlığı epey inceledim fakat kafamda netleşen bir bisiklet olmadı. Model marka önerirseniz seviniriz.

Merhaba, eşimle birlikte kullanabileceğimiz bir katlanır bisiklet almak istiyoruz . Ağırlıklı olarak şehir içinde kullanım, ayda birkaç kez doğada hafif toprak yollarda da kullanırız. Başlangıç için orta kalitede bir model bizim için daha iyi olacak gibi görünüyor. Ben 168 58 kiloyum, eşim 182 80 kilo. Selesini rahatça ayarlayabileceğimiz, kolay açılıp kapanan, benim de rahat taşıyabileceğim hafif bir bisiklet olması önceliğimiz. 13 bin-15 bin arası bütçe ayırabiliriz. Başlığı epey inceledim fakat kafamda netleşen bir bisiklet olmadı. Model marka önerirseniz seviniriz.
ben mi yanlis anladim, ikiniz ayni bisiklete ayni anda binmek gibi bir niyetiniz yok degil mi? :)

2.el temiz dahin mariner veya tern link b-c olabilir

• Beğen
Tepkiler: ems
Carraro flexi 108 HD(hidrolik disk fren)

• Beğen
Tepkiler: ozgozer ve ems
Bu gerçekten ihtiyacımız olan şey :komik:
Yakindan inceleme şansım oldu. Güzel bir bisiklet. 4 /5 yasinina kadar çöcugunuzu tasiya bilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ems
Yakindan inceleme şansım oldu. Güzel bir bisiklet. 4 /5 yasinina kadar çöcugunuzu tasiya bilirsiniz.
şu an gerçekçi olursak ihtiyacımız klasik bir katlanır bisiklet. yine de bu farklı düşünce için teşekkür ederim size.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy ve mcanerg
Carraro Flexi 121d önerirmisiniz? yaş 17 kilo 85 boy 175

Carraro Flexi 121d önerirmisiniz? yaş 17 kilo 85 boy 175
Şimdi Internette görüntülere baktım, Carraro Flexi 121d nin görüntüsü güzel.

Bisan Twin S'in görüntüsünü güzel bulmadım fakat fiyatı çok uygun.

Dahon Vybe D7'nin görüntüsü en güzel fakat fiyatı da en yüksek.

görüntü/fiyat değerlendirmem böyle. kullanım açısından birşey diyemem.

Şimdi Internette görüntülere baktım, Carraro Flexi 121d nin görüntüsü güzel.

Bisan Twin S'in görüntüsünü güzel bulmadım fakat fiyatı çok uygun.

Dahon Vybe D7'nin görüntüsü en güzel fakat fiyatı da en yüksek.

görüntü/fiyat değerlendirmem böyle. kullanım açısından birşey diyemem.
Carraro Flexi 121d aralarında en uygun fiyatlisi ve şehir içi kullanıma uygun muhtemelen onu alırım

• Beğen
Tepkiler: Scott_Bisikletli
2. el Carraro Flexi 121D (sorunsuz katlanan serisi) denk geldi. Garantisi var. 13 bin lira uygun mu sizce?

2. el Carraro Flexi 121D (sorunsuz katlanan serisi) denk geldi. Garantisi var. 13 bin lira uygun mu sizce?
Uygundur ama bisikleti iyice kontrol edin bence.
Ben yeni satın aldım 18.500'e yanında kilit ve matara tutacağı hediye edildi.
Fiyatlar articak diyorlar haftaya kadar ne kadar doğru bilemem

• Beğen
Tepkiler: ems ve Atasoy
Geri