Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır mı şehir bisikleti mi?

@Erdem Şiğva, yanıt yazarken. editi gördüm.. :)
Ben de Merida 200 ile SUB 40'a indirmiştim seçimlerimi kağıt üzerinde. Denk geldi Scoot oldu.
Sonuçta, listendekilerden hangisini seçersen seç, keyifle kullanmaya başlayacaksın eminim.. :)

Scudo
Ben de Sedona 410 almak için gitmiştim ama bisikletçiyle fiyatta anlaşınca Sub 40 alıp dönmüştüm :D Sonuçta bisiklette bütün komponentler değişebilir kadro hariç. Bu yüzden başlangıç olarak kadrosuna önem vermelisin bence.

@Sebahattin Gerceker hocam merida 200 ile sub40 arasında 2. el fiyat farkı var baya(300 lira) acaba bu farka değer mi merida bir fikriniz var mı(donanımların kalitesinden pek anlamıyorum da)? Bir de merida 200d bisikleti v frene çevirebilirim di mi?

@emre gerçek doğru hocam önemli olan kadro ama hangisinin kadrosu daha iyi bilmiyorum :D cannondale için iyi diyorlar(hepsinin kadrosuna iyi diyorlar tabi de cannondale i daha bi çok gördüm) meridanın kadrosu yol kadrosuna yakın olduğu için bi yandan çekici gelse de bir yandan uzun turlarda sıkıntı çıkarır mı diye düşünmeden de edemiyorum

Merhaba arkadaşlar. Düzgün bir ayakkabı bulamadım bir türlü. İstediğim şey ayakkabı rahat olsun yere uzun süre basınca acıtmasın(skecherstaki memory foam özelliği gibi), uzun süreli giyimde ayaklarımı acıtmasın istiyorum. Rahatlık ön planda şuan benim için. Aradığım şey skechers gibi bir ayakkabı ama bunun ucuzunu arıyorum. Bütçem 150 lira civarı. Daha düşük fiyatlı bir f/p ürünü olursa hayır demem. Özet olarak 150 lira civarında skechers gibi rahat günlük ayakkabı arıyorum. Önerileriniz bekliyorum

(link)

dün teslim aldım, gayet rahat ve ayağıma tam oturdu, bütçen dahilinde, yaklaşık 10 günde teslim ediliyor

@Onur YCL hocam gerçekten rahat bir ayakkabıysa bunu alabilirim. tipini sevdim numarası da var. siz kullanıyor musunuz bu ayakkabıyı tabiri caizse yastıklar üzerinde yürüyormuş gibi hissettirir mi :D

@BRSZNR hocam bunun bana uyan numarası ve kargo ile 200ü buluyor. tipini de pek sevmedim bir de rahatlığını da sevmezsem veya ayağıma uymazsa iade sıkıntısı da çıkabilir. amazonda bi ara skechers indirimi vardı onu kaçırmayaydım iyiydi.

çok sağolun cevaplarınız için (link) şöyle bir site buldum orayı da karıştırayım ama tabi kullanıcı yorumları daha önemli benim için. başka önerilere de açığım

2 gün önce aldım ve bisiklet üzerinde giyiyorum. Rahat ve hafif bir ayakkabı. Sağlamlığı konusunda şuan yorum yapamam ama onun dışında o fiyata güzel bir ayakkabı.
(link)

bende paylasilan tarzlarda new balancenin modelini aldim fakat gun icersinde yaklasik on saat ayakta kaldigim icin ayaklarim terliyor ve ön kisimda ki dikis izlerinde terlemeden olusan izler kotu bi goruntu olusturdu bunu istinaden gectim bi sevdadan:(:eek:ops:

@Burakb993 bugün buna mağazada baktım ama tabanı bana çok sert geldi güvenemedim o yüzden. ama fiyatına göre güzele benziyor yine de uzun süreli bir ayakkabı düşünüyorum ben teşekkürler tavsiyeniz için

@ercst0rm bende puma var şuan tipi güzel diye almıştım geçen sene. ucuz yollu günlük ayakkabı(converse tipi) bir ayakkabı. aldığımda kötü yanını hissetmemiştim. havalar ısındı giyeyim dedim yok böyle bir rahatsızlık ayağımda ayakkabı olmasa daha rahat ederim. bütün çakıl taşlarını hissediyorum yerdeki. metronun düz zeminine basınca seviniyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Burak Boralılar
Yaklaşık 3 aydır linkteki ayakkabıyı kullanıyorum. Ayakkabıda dil yok farklı bir tasarımı var. İnanılmaz rahat bende gün boyu ayaktayım ve hiç bir ağrı çekmiyorum. Orjinalliği hakkında bir bilgim yok ben puma mağazadan 200e almıştım.

Ürün kodu: 305502 02

(link)

@Erdem Şiğva Bahsettiğim ürünün farklı bir rengini kullanıyorum. Ayakkabı koşu ayakkabısı olduğundan oldukça hafif, ayağı sarıyor ve özel tasarım tabanı sayesinde çok rahat. Ben sarı yeşil rengini kullanıyorum size attiğim sarı siyahı boynerde denedim ve bunu da alacağım. Israrla tavsiye ediyorum. Hali hazirda dolabımda new b, adidas, Converse, nike hepsinin yürüyüş ayakkabilari mevcut ancak en rahatı puma.

@Onur YCL peki koşu için değil de günlük kullansam bu ayakkabıyı aynı rahatlığı alırım di mi? Çünkü bazı yerlerde koşu ayakkabısını yürüyüş için kullanamazsın filan diye yazıyorlar emin olmak istedim.

@mehmet.ali
hocam bilgilendirmeniz icin tesekkurler ayakkabi hosuma gitti fakat soyle bi soru var kafamda ,bende butun gun ayaktayim gunde yaklasik 9 km yürüyorum normalde ayaginiz terliyo mu benim sikintim burada sahsen

@ercst0rm Benim ayaklarım normalde terlemediği için yanlış yönlendirmek istemem fakat hava alan bir yapısı olduğunu söyleyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
@mehmet.ali
anladim usta sagolasin :)

asics markasını da denemenizi tavsiye ederim. Ben koşu ayakkabısını kullanıyorum. Çok rahat ediyorum.

ayakkabı alımlarınız için genel olarak amazon.com u tavsiye ederim, mağazadan numara ve model beğenip, amazondan sipariş etmek çok mantıklı, üst mesajda bahsettiğim skechers ı shipping dahil 140 TL'ye aldım.

Geri