Scudo Sports

Kayapa göleti kamplı turumuz(Full gerilim, bol mersedesli)

@mariokaldato 239086 dosyayı görüntüle

Çantaya rahat sığar iş görür bisiklet için en ideal balıkçılık yöntemi. :harika:
239087 dosyayı görüntüle
Anladimsa karbon yol bisikletime amortisorlu maşa takayim. Nedir haci bu bilgi ver biraz :D
MertÖzkaya demiş ki:
Beyler birisi cevap verebilirmi konu açamıyorum yeni üye oldum gravel bisiklet önerisi istiyorum birisi yardımcı olabilirmi??
Dostum hoşgeldin.
Linkteki konuyu incele gerekirse tavsiye iste ama bulabilecegin model sayisi 4 ú gecmez
Gravel bisiklet sayfası

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Scudo
Anladimsa karbon yol bisikletime amortisorlu maşa takayim. Nedir haci bu bilgi ver biraz :D

Dostum hoşgeldin.
Linkteki konuyu incele gerekirse tavsiye iste ama bulabilecegin model sayisi 4 ú gecmez
Gravel bisiklet sayfası
Abi buna kasnak olta denir. Kıyı avlarında, deniz,göl,ırmak, ve dere de kullanılabilir. Hatta teknede kullanan arkadaşlarım vardı.
Misina (balık ipi bulmacalarda çıkar bazen :koptum: ) kasnağa sarılıdır. İçinde tutacağın balığın cinsine göre iğne ve kurşun vardır.
Takımdan sonra bir metre kadar ele alınarak sallaya sallaya kement atar gibi yem düşürülmeden suya atılır. İstersen Amerikalılar gibi hiyyahe hiyyahe diyerekte atabilirsin:D. Kampçılıkta kesinlikle iş görür. Alıştıktan sonra hem atması hemde toplaması kolaydır.

Video da ekleyim.

Bak adamlar kendini aşmış bu yöntemi ben bile bilmiyordum.:koptum:

Biz "yollu" oldu, artık slım fit giyinir, kaymak asfaltları arşınlar hatta yarın ki ayağımıza kadar gelmiş granfondoya katılır diye umarken şu hale bak...
Eksik, gedik malzeme ,efbiay klişeleri, kuru sıkı tabanca ve ton balıklı ne menem şeyse artık...Oğlunun yerinde olmak istemezdim ama göl kıyısı kampı olmuş cuma gecesi amerigan gerilimi :koptum:
Şaka bir yana, şehirden doğaya kaçıp evlatla geçirilen her an asla unutulmaz...
Daha nice güzel zamanlara...

Biz "yollu" oldu, artık slım fit giyinir, kaymak asfaltları arşınlar hatta yarın ki ayağımıza kadar gelmiş granfondoya katılır diye umarken şu hale bak...
Eksik, gedik malzeme ,efbiay klişeleri, kuru sıkı tabanca ve ton balıklı ne menem şeyse artık...Oğlunun yerinde olmak istemezdim ama göl kıyısı kampı olmuş cuma gecesi amerigan gerilimi :koptum:
Şaka bir yana, şehirden doğaya kaçıp evlatları geçirilen her an asla unutulmaz...
Abi birde abartmışki sanki kinkong adasına gitmiş.

Şaka bir yana, şehirden doğaya kaçıp evlatla geçirilen her an asla unutulmaz...
Abi ben yarisci degilim be kaçicıyım gahzhsh :D
Abi buna kasnak olta denir. Kıyı avlarında, deniz,göl,ırmak, ve dere de kullanılabilir. Hatta teknede kullanan arkadaşlarım vardı.
Misina (balık ipi bulmacalarda çıkar bazen :koptum: ) kasnağa sarılıdır. İçinde tutacağın balığın cinsine göre iğne ve kurşun vardır.
Takımdan sonra bir metre kadar ele alınarak sallaya sallaya kement atar gibi yem düşürülmeden suya atılır. İstersen Amerikalılar gibi hiyyahe hiyyahe diyerekte atabilirsin:D. Kampçılıkta kesinlikle iş görür. Alıştıktan sonra hem atması hemde toplaması kolaydır.

Video da ekleyim.

Bak adamlar kendini aşmış bu yöntemi ben bile bilmiyordum.:koptum:

Iyimiş bu kaseli balik ay pardon kasnakli av araştıram bu olayı ben :D

Ooo birde sen bro gelde beraber kamp atarız diyorsun.. Psikopata bağlamışsın daha sen bu turda :koptum: :koptum:
Atariz kanka sen gel yeterki seni en bol kurt, çakal, domuz populasyonu olan yere gotururum hshhzjs :D

Senki sorduğumda bana, "yoldan iyice uzaklaş, ormanda kendini gizle, 4 ayaklıdan değil 2 ayaklıdan kork" diyen insansın;

" Bir anda pat küt diye sesler geldi, çadır bana çarpip çarpip duruyor uyku sersemi. Algilamaya çalışıyorum ama ciddi söylüyorum tirstim. Aniden ormanin ortasında, çadırina sanki bir arena bogası olanca gücüyle kafa atiyor gibi düşün . Ne hissederdin?

Dur söyleme " Josef josef " aynen oyle valla.
O panikle çadira yumruk falan attim. Tabi bilincsizce bu."

bundan sonra ben artık çadırı emniyet şeridinden başka yerde kurmam....😁..

Çok keyif aldım okurken, sağolasın...Oğlanıda fotokopi yapmışsın maşallah...👁️

Dünyayı kurtaran adamın modası geçti bu arada, artık "Çadıra yumruk atan adam @mariokaldato " var...😁🤣😂

Senki sorduğumda bana, "yoldan iyice uzaklaş, ormanda kendini gizle, 4 ayaklıdan değil 2 ayaklıdan kork" diyen insansın;

" Bir anda pat küt diye sesler geldi, çadır bana çarpip çarpip duruyor uyku sersemi. Algilamaya çalışıyorum ama ciddi söylüyorum tirstim. Aniden ormanin ortasında, çadırina sanki bir arena bogası olanca gücüyle kafa atiyor gibi düşün . Ne hissederdin?

Dur söyleme " Josef josef " aynen oyle valla.
O panikle çadira yumruk falan attim. Tabi bilincsizce bu."

bundan sonra ben artık çadırı emniyet şeridinden başka yerde kurmam....😁..

Çok keyif aldım okurken, sağolasın...Oğlanıda fotokopi yapmışsın maşallah...👁

Dünyayı kurtaran adamın modası geçti bu arada, artık "Çadıra yumruk atan adam @mariokaldato " var...😁🤣😂
😂😂😂😂 Felsefemiz yusuf yusuf abi seviyoruz keh keh

Benim korkum kontrolsuz gelen domuz suruleriydi abi isin aslı cakallar bi yandan uluyor , diğer taraftan ates aciyorlar falan. Eger domuz surusu ortada kalip panik yapsalar cadiri dumduz ederlerdi yeminle 😂😂😂

😂😂😂😂 Felsefemiz yusuf yusuf abi seviyoruz keh keh

Benim korkum kontrolsuz gelen domuz suruleriydi abi isin aslı cakallar bi yandan uluyor , diğer taraftan ates aciyorlar falan. Eger domuz surusu ortada kalip panik yapsalar cadiri dumduz ederlerdi yeminle 😂😂😂
Adam Yusuf'un verdiği ilhamla ne senaryolar yazmış arkadaş :ssrtcbya:🤣

Hâlâ Mario Kaldato'nun efsanevî yazılarını keşfetmemiş olan Cyclist Türkiye editörlerinin gözlük masraflarını üstleniyorum.

Üstad kalemine sağlık. Ayakta alkışlıyorum. 👏👏👏👏👏👏👏👏

Ton balıklı menemen nedir
Emin'in dediği gibi, "şerrefsizim benim aklıma gelmişti. İhhi" dedim ben okurken. Protein zirvesi.🤣
Dipçe: Ton balığı pişince nasıl olur acaba? 😂

@mariokaldato
Hocam tek bir konu kafama takıldı. Ton balıklı menemen nedir :)
Hani kaşar, beyaz peynir falan giriyor da bunun içine ton balığı?
Bana bir an böyle sucuklu nutella falan gibi bir şey çağrıştırdı.
Ya odun atesinde pisince kavurmali tadi oluyor, evde denedim ocakta yani alakasiz ve berbat bir tad oldu hocam :D
Hâlâ Mario Kaldato'nun efsanevî yazılarını keşfetmemiş olan Cyclist Türkiye editörlerinin gözlük masraflarını üstleniyorum.

Üstad kalemine sağlık. Ayakta alkışlıyorum. 👏👏👏👏👏👏👏👏
O dedigin dergi elitlere hitap ediyor usta biz halk adami kaliyoruz o dergiye.
Adam Yusuf'un verdiği ilhamla ne senaryolar yazmış arkadaş :ssrtcbya:🤣
Senaryo mu??? bizim orda kavenin önünde pikap bir arac gordum, ön sol taraf içine göçmüştü. Sandim ki kamyon falan yandan vurmuş. Sonra kapida sahibi arkadasina gosterdi o yeri. Meger gece dagda aracla giderken bir domuz vuruyor buna yandan. Arabayı savurmus darbenin etkisiyle

@mariokaldato
Hocam tek bir konu kafama takıldı. Ton balıklı menemen nedir :)
Hani kaşar, beyaz peynir falan giriyor da bunun içine ton balığı?
Bana bir an böyle sucuklu nutella falan gibi bir şey çağrıştırdı.
Hocam Bursa manzarasını öyle bir anlatmış ki ,sanarsın amazon da kamp yapmış. Ulumalar ,kükremeler falan Zimbambe ormanlarının sesi. Kükremeler deyince aha da safariye çıkacak birazdan dedim. Birde çıkmış sıkıyor kuru sıkı. Menemene ne yapacağını veya neler yaptığını tahmin edebilirsin.

@mariokaldato başkan özlemişiz be yazılarını. Kimse kıskanmasın , bir sayfaya koca bir roman yerleştirecek zeka da var beceri de . Ellerin kolların dert görmesin.😍

Geri