Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kayapa göleti kamplı turumuz(Full gerilim, bol mersedesli)

Çok sevdim. Bir çırpıda okudum. Çok güzel bir anı kalmış size. İleride daha da değerlenir. :)
Bazı anılar vardır ya, yıllandıkça tatlanır değerlenir. İşte bu da öyle bir anı olmuş. Bence böyle eksik gedikle tamamlanan maceralar tam takım olanlardan daha lezzetlidir.
Bizlerle paylaştığın teşekkürler...

"O dedigin dergi elitlere hitap ediyor usta biz halk adami kaliyoruz o dergiye."

Her zaman söylerim "Türkiye burjuvazisi bir sığlık çukurudur."
"Halk adamı" olmak bize yeter. Elleme onlar elitleriyle mutlu mesut yaşasınlar.
Senin yazını an itibariyle 271 kişi okumuş.
Daha da okunur.
Onların dergisini kaç kişi okuyor allasen?

Başkan onlar paralarıyla da okur sayısını arttırabiliyorlar. :komik:

Scudo
Çok sevdim. Bir çırpıda okudum. Çok güzel bir anı kalmış size. İleride daha da değerlenir. :)
Bazı anılar vardır ya, yıllandıkça tatlanır değerlenir. İşte bu da öyle bir anı olmuş. Bence böyle eksik gedikle tamamlanan maceralar tam takım olanlardan daha lezzetlidir.
Bizlerle paylaştığın teşekkürler...

Başkan onlar paralarıyla da okur sayısını arttırabiliyorlar. :komik:
Sagolasin dostun. Eksik gedik bol olmasi , dedigin gbi daha eglenceli yapıyor. Kartonda yattim yav Edd Stafford hesabi daha nolsun hsbssh :D

Evet itiraf ediyorum keçecizade fuat paşanın lakırdadıkları üzre Ömer murat içeriden ben dokumacızade mehmetsunu efendi hazretleri dışardan bu adamı yıkamadık. Kabul ediyorum artık o bir fenomen. Biz lümpendir dedikçe o daha bir kahramanlaştı necip bisikletforum milleti nezdinde daha büyük bir teveccüh kazandı ifendim.
Bilmiyorum artık bende kaldatolu kaldıratonun gizli bir fanıyımdır, onun yazılarını aypi adresimi değiştirerek gizli saklı köşelerde saklanarak forum ahalisinden kimselere görünmeden tam bir ajda "aslında o superzıtars" pekkan ketumluğunda okuyorum. Bak itiraf ediyorum bende yalan yok hilaf yok. Belkide yaşlanıyorumdur çok hisleniyorum doğrusu okurken.

Evet itiraf ediyorum keçecizade fuat paşanın lakırdadıkları üzre Ömer murat içeriden ben dokumacızade mehmetsunu efendi hazretleri dışardan bu adamı yıkamadık. Kabul ediyorum artık o bir fenomen. Biz lümpendir dedikçe o daha bir kahramanlaştı necip bisikletforum milleti nezdinde daha büyük bir teveccüh kazandı ifendim.
Bilmiyorum artık bende kaldatolu kaldıratonun gizli bir fanıyımdır, onun yazılarını aypi adresimi değiştirerek gizli saklı köşelerde saklanarak forum ahalisinden kimselere görünmeden tam bir ajda "aslında o superzıtars" pekkan ketumluğunda okuyorum. Bak itiraf ediyorum bende yalan yok hilaf yok. Belkide yaşlanıyorumdur çok hisleniyorum doğrusu okurken.
Abi gözlerim yaşardı mesajını okurken. Sanki taktik değiştiriyorsun gibi bir his var içimde. :koptum: @mariokaldato 'nun bu yeni hamlen hakkındaki fikrini merak ediyorum. Rocky gibi devam mı edecek yoluna yoksa süper star doktrinini kabul mü edecek?:harika:

Ah be Sayın Mehmet Demosürüm. Gönül ister ki sende yaptigin turlari yazasin. Gönül ister ki aslanlari cıbık krakerlerle dövdügün anilarini tadalim . Ama yok bee boyle iyi gzbzbzbxjsj

Abi gözlerim yaşardı mesajını okurken. Sanki taktik değiştiriyorsun gibi bir his var içimde. :koptum: @mariokaldato 'nun bu yeni hamlen hakkındaki fikrini merak ediyorum. Rocky gibi devam mı edecek yoluna yoksa süper star doktrinini kabul mü edecek?:harika:
Foruma kayit olduğum günden beri bana sarar... Henüz zerre ilerleme kaydedebilmiş degil bshsvsh 😂😂😂

Son düzenleme:
Bu dayının hayranıyım. Belki bir gün birlikte ararız kendimizi.
Şarkıda söylendiği gibi "Kendimi arıyorken, olmaktan korktuğum yerdeyim ; Tavuk dönercideyim" hshhshshs
@makaram @cazci
Screenshot_20210929-115449.jpg
Screenshot_20211002-103938-1.jpg

Geri