Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kayapa göleti kamplı turumuz(Full gerilim, bol mersedesli)

Hocam Bursa manzarasını öyle bir anlatmış ki ,sanarsın amazon da kamp yapmış. Ulumalar ,kükremeler falan Zimbambe ormanlarının sesi. Kükremeler deyince aha da safariye çıkacak birazdan dedim. Birde çıkmış sıkıyor kuru sıkı. Menemene ne yapacağını veya neler yaptığını tahmin edebilirsin.

@mariokaldato başkan özlemişiz be yazılarını. Kimse kıskanmasın , bir sayfaya koca bir roman yerleştirecek zeka da var beceri de . Ellerin kolların dert görmesin.😍
Eyvallah.
Forumdan cömert abimizin kamp ile ilgili cok kiymetli bir yazisi var. Herkesin okumasini isterim.

Çadırlı kamp yapmak ve vahşi hayvan sorunsalı

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve HakanAydn
Scudo
Belimde emanet, verdim namlunun ağzına mermiyi, çadırı hafifçe araladım demeye kalmadı, gözümü açtım sabah olmuş 😂😂 HADHSHD Efsane bir kamp olmuş baba oğul sağlıklı sıhhatli ömürleriniz olsun

Belimde emanet, verdim namlunun ağzına mermiyi, çadırı hafifçe araladım demeye kalmadı, gözümü açtım sabah olmuş 😂😂 HADHSHD Efsane bir kamp olmuş baba oğul sağlıklı sıhhatli ömürleriniz olsun
Sagolasin arkadaşim

Ben begenmedim, arkadas sacmalamis resmen.
O ne ya sanki dabbe vs gibi korku filimi cevirmis adam, yok, kurtlar, yok karsi tarafta ates vardi birden yok oldu sonra sesler gelmeye basladi basladi, yok ates edenler gece yarisi. Yok daha neler oldu olacak aslanlar, kaplanlar bizi allahtan fark etmedi diye bir satir yazi olsaydi tam olacakti.

Sacmaliktan öte gitmiyor ama yinede emek sarf etmis ve bizlere resimli anlatimda bulunmus. Bizede tesekkür etmek düser.

Sayin Kaldato beni yanlis anlamayin lutfen ama bu hikayeye kimse inanmaz.

Hey
Ben begenmedim, arkadas sacmalamis resmen.
O ne ya sanki dabbe vs gibi korku filimi cevirmis adam, yok, kurtlar, yok karsi tarafta ates vardi birden yok oldu sonra sesler gelmeye basladi basladi, yok ates edenler gece yarisi. Yok daha neler oldu olacak aslanlar, kaplanlar bizi allahtan fark etmedi diye bir satir yazi olsaydi tam olacakti.

Sacmaliktan öte gitmiyor ama yinede emek sarf etmis ve bizlere resimli anlatimda bulunmus. Bizede tesekkür etmek düser.

Sayin Kaldato beni yanlis anlamayin lutfen ama bu hikayeye kimse inanmaz.
Hey hey senin derdin nedir haaa

😂😂😂😂 Abimmmm 💚💚💚

@mariokaldato konuyu gördükçe, anlattıklarınızı düşündükçe bir ara İzmir'de peş peşe olan deprem zamanları geliyor aklıma.
1- gece gece sallantıya uyandık, gittim, kapıyı açtım, deprem durdu.
2- sallantıya uyandık, kapıyı açmaya çalıştım, açılmadı.😱 Sıkışmış. Uğraşırken deprem durdu.
3- sallantıya uyandık, kardeşim yataktan fırladı kapıya gitti, anam-babam kalktı kapıyı zorluyor, ev halkına baktım ve "yeter la" dedim yattım.🤪

@mariokaldato
Hocam tek bir konu kafama takıldı. Ton balıklı menemen nedir :)
Hani kaşar, beyaz peynir falan giriyor da bunun içine ton balığı?
Bana bir an böyle sucuklu nutella falan gibi bir şey çağrıştırdı.
Ya uyduruyor işte yapıp yediğinden değil.

@Murat Cömez abi sen de benim gibi oyuna gelmeyip büyük resmi görenlerdensin. Tebrik ediyorum :D

Hadi ama kabul edin ,otoriteye boyun eğin. Adam laf canbazı,söz ustası . Öyle bir döktürüyor ki sonrasında ne oldu demekten alıkoyamıyoruz kendimizi. Aslında o çadırı kurmuşken göle karşı Milli Kızıldereli Şefimiz Oturan Boğa gibi ,barış çubuğu tüttürürken bir kare foto çekimi beklerdik. Hayallerimizi yıktın @mariokaldato . :koptum:

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@mariokaldato
Reis seni en iyi ben anlarim. Issiz ormanda çadirin icinde etrafi göremiyorsun. Kendini ormana birakilmiş adana dürum gibi hissediyorsun. Hayal gucun Duydugun her çitirtiyi seni dişlemeye gelen bir yaratik olarak gosteriyor. Yaşayan bilir 😊
Bunlar hep amereganin oyunlari yillarca bilinc altimiza ormana kampa giden genclerin şişman gozlukluden başlamak kaydi ile teker teker. Bilumum, sapik, cani , hayalet, cadi, yaratik v.s. tarafindan öldurulmesini işlediler.😃

"O dedigin dergi elitlere hitap ediyor usta biz halk adami kaliyoruz o dergiye."

Her zaman söylerim "Türkiye burjuvazisi bir sığlık çukurudur."
"Halk adamı" olmak bize yeter. Elleme onlar elitleriyle mutlu mesut yaşasınlar.
Senin yazını an itibariyle 271 kişi okumuş.
Daha da okunur.
Onların dergisini kaç kişi okuyor allasen?

@mariokaldato
Reis seni en iyi ben anlarim. Issiz ormanda çadirin icinde etrafi göremiyorsun. Kendini ormana birakilmiş adana dürum gibi hissediyorsun. Hayal gucun Duydugun her çitirtiyi seni dişlemeye gelen bir yaratik olarak gosteriyor. Yaşayan bilir 😊
Bunlar hep amereganin oyunlari yillarca bilinc altimiza ormana kampa giden genclerin şişman gozlukluden başlamak kaydi ile teker teker. Bilumum, sapik, cani , hayalet, cadi, yaratik v.s. tarafindan öldurulmesini işlediler.😃
Muhtemelen bu karikatürü hatırladı bilinçaltında :ssrtcbya:
1598878340043.png

"O dedigin dergi elitlere hitap ediyor usta biz halk adami kaliyoruz o dergiye."

Daha da okunur.

halkın çizgisi belli, ölürüm de halk adamıyım diye övünmem.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ya uyduruyor işte yapıp yediğinden değil.

@Murat Cömez abi sen de benim gibi oyuna gelmeyip büyük resmi görenlerdensin. Tebrik ediyorum :D
:D :D Buyuk resmi gördünde o resimin sanatsal bir fluluk icerdigini fark edemedin canim bee. Hemen hemen tüm kampa gidenlerin duydugu seslerin insanda nasil psikolojik yıkımlara sebeb oldugunu betimledik. Daha ne istiyorsun . Hey senin derdin nedir ha gshzhs

Daha da okunur.
Hocam Aydan Çelik abi ile tanismistik. Yazilarimi okuyup kitaba dönüsturebilecegimi tavsiye etmisti. Hatta derginin editorunun emailini vermisti yazilarini yolla diye . Yolladim bir kac yazimi. Editor bey bana cevaben degerlendirecegiz yazmisti fakat bi hareket olmadi :D
Elit dememin ozellikle bir sebebi var. O derginin kendi kadrosu, yazarlari falan daha ust seviyede bisikletcilik yapan insanlar. Hani bagdat caddesinde bir kahve ile gune uyanip , şile yapip gelen ekipler var ya altlarinda servet degerinde makinalar falan oluyor. Onlara hitap ettigi kanaatindeyim.
@mariokaldato
Abi aynen ana fikir yanimda canım oglumun olmasi ve onun guvenligiydi. Yoksa eskiden bir kampta cadirimdan iceri kafasini uzatan bir boz ayiyi , yemek icin avladigim piton yilaniyla dövmüşlügüm vardir yani ...???? bsbzbsj yada yoktur hshshsh emin değilim
aviary-image-1503099785171.jpeg

Abi sadece bu olaylar sonucu olayın gidişatı yanlış anlaşılmasın 🤣🤣🤣

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Geri