Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kayseri

Scudo
Bu Cumartesi sabahı minimum 200 km olmak üzere sürüş yapacağız. Gelmek isteyen yolcuları bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: hck
Belsin tarafındayım, yaşım gereği çok uzun turlar yapamasam da 25 km civarı sürüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
Kayseriden birileri var mi hem yolcu hem turcu tanış olalım

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Haftaya cumartesiye kadar kayseride olacağım ve yol bisikletimi getirdim. Sabah erken başlayarak 3-5 saatlik sürüşler yapacağım. Eşlik edecek arkadaş varsa beklerim.
Telefon:5442593453

Merhabalar. 3 yıldır Kayseride yaşıyorum. Yeni bir bisiklet alarak camiaya katılmak istiyorum

• Beğen
Tepkiler: Mentalfeed
Merhaba arkadaşlar,

Yarın belediye 15 temmuz bisiklet sürüşü düzenliyor. 10 km bir yol ama sonrasında boğaz köprü ve oradan himmetdede tarafına pedallayacağım. Gelmek isteyen olursa alıntılayabilir mesajımı.

Merhabalar,

Burnum uzun zamandır kapalı (sağ) bir şekilde nefes almaya çalışıyordum ama şimdi sanki boğazımda bir kitle var ve aşırı rahatsız ediyor.

Araştırma yaptım ve bazı doktorlar direkt olarak ameliyata alabiliyormuş. Ben muayene olmak istiyorum detaylı bir şekilde. Kayseri’de iyi bir kulak burun boğazcı tanıdığınızı tavsiye ederseniz çok mutlu olurum.

burayı nasıl aktif tutmayı başarabiliriz?

Merhabalar,

Kayseri’de bu bisikletçi sağlamdır, tüm ayarlamaları sorunsuz bir şekilde tamamlıyor dediğiniz yer mevcut mu?

Birçok bisikletçi ilk seferinde iyi, ikinci sefer kendi kendine egoist tavırlara bürünüyor ve ilgisi sıfır bir hâle geliyor, maalesef. Yıllarca gidebileceğim, bu ustadan çok memnun kalırsın diyebileceğiniz usta var mı?

Merhabalar,

Kayseri’de bu bisikletçi sağlamdır, tüm ayarlamaları sorunsuz bir şekilde tamamlıyor dediğiniz yer mevcut mu?

Birçok bisikletçi ilk seferinde iyi, ikinci sefer kendi kendine egoist tavırlara bürünüyor ve ilgisi sıfır bir hâle geliyor, maalesef. Yıllarca gidebileceğim, bu ustadan çok memnun kalırsın diyebileceğiniz usta var mı?
Hobby mood benim gözlemlediğim kadarıyla daha profesyonel. Ama hiç götürmedim bunun bilgisini vereyim çünkü bütün bakımlarını kendim yapıyorum.

@Anonim , Zirve Bisiklet Ali Bey ile tanış, benden de selam söyle o gerekeni yapar..

@Anonim mümkün , geçmişimdir. :harika:

@Anonimevet aslında her yerdeyim dostum .😁 Her gün minimum 2 saat antrenmanım var ; görüyor olman normaldir. Uygun olduğun zaman/lar katılım sağlayabilirsin.
@efe.drngl sık sık paylaşım yapılırsa aktif olur "Kayseri" başlığı..

Abi çok isterim ama avm sektöründe çalışıyorum. Geçtiğimiz hafta 5 gün sabah 10 akşam 10 çalıştım, çalışma şartlarım biraz sıkıntılı :) yaz gelmeden katılım sağlarım diye düşünüyorum, mağazaya alışırım o zamana kadar.

Geri