Scudo Sports

Kayseri

9 Kasım Cumartesi Kayseri' den Kırşehir ve Kırıkkale' ye pedallayacağım. Pazar sabahı Ankara' ya pedal çevireceğim. Dönüşü Pazar akşamı trenle yapacağım. Gelmek isteyen olursa benimle lütfen irtibata geçsin.
Aman dikkatli git yolda bir hale uğrama. Pazar trenle yeşilhisar-sultan sazlığı- soğanlı yapabiliriz. Planı değiştir.

Scudo
mehmetsunu
O planı dün yapmayacak mıydık? Haber bekledim o kadar abi aşk olsun.:acpsnr:

.

Son düzenleme:
Aranıza Kayseri'den katılıyorum ama konu açamıyorum siteye. Ne kendimi tanıtmama müsaade var, ne de yardım konusu açmama. Yeni üyeler neden konu açamıyor?

Pazartesi İncesu yolcularını beklerim..:)

Bende İldemden Virüs olayları bitince çıkarız inşallah

Forumda konu açamıyorum. Edirne de ikamet ediyorum. Dechatlon mağazasında beğendiğim küçük bir çanta var. Ürünün internet üzerinden şuan satışı yok. Araştırdığımda Kayseri Park AVM de bulunan Dechatlon mağazası stoklarında mevcut. Buraya yakın olup sevaba girmek isteyen varsa :) ürün bedelini havale etsem benim için ürünü alıp kargo ile karşı ödemeli olarak bana yollayabilir mı?

@streptecoccus İstanbul Ümraniye Buyaka veya Vadistanbul'da varsa yardımcı olmaya çalışırım.

_20200707_145557.JPG

Durmak yok "YOL"a devam..

Kayseri' de performansa dayalı her sabah 06.00-10.00 arası antrenmanlarımız oluyor.6' da Kayseripark önünden buluşup yola çıkıyoruz. Bunun yanı sıra akşam, trafiğin olmadığı / çok az olduğu alanlarda kriteryum etabı oluşturup çalışıyoruz. Katılmak isteyen olursa bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: makifir
_20200711_120830.JPG

Yarın sabah 08.00' da Kayseripark önünde buluşarak Sarımsaklı' ya orta tempoda sürüş yapacağız. Katılmak isteyenleri bekleriz.

Merhabalar, foruma yeni katıldım. Çocukluğumdan beri bisiklet kullanmayan birisi olarak 24 yaşımda yeniden bisiklet kullanma hatta uzun bir süre ulaşım aracı olarak kullanma niyetiyle bisiklet aldım. Talas ilçemizde ikamet ediyorum bisikletim corelli trivor 6.0. Bisiklet kullanımı ve bakımı hakkında öğreneceğim çok şey var ve buradaki abilerim ve kardeşlerimin bilgisinden faydalanmak, birlikte tur ve geziler yapmak isteğindeyim. Hepinizi selamlıyorum.

Aramıza hoş geldin. Talas'dan merkeze gelirken rüzgar arkandan esecek ve rampa ineceksin. Evine giderken de tam tersi durumu yaşayacaksın ve bundan zevk alacağını garanti ederim. :) bol ve hayırlı pedalların olsun. ( gün aşırı Talas-Merkez yolculuğu yapıyorum)

• Beğen
Tepkiler: Enigmalphabet
@tamer öztürk Çok teşekkür ederim. Bisikleti merkezden alıp Talas'a dönüş kısmını tamamladım fakat merkeze gidiş yolculuğu henüz kısmet olmadı heyecanla bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: tamer öztürk
Geri