Bisikletforumun mümtaz üyeleriyle bir araya gelip pedallamaktan duymuş olduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Ersin ve orhan on numara kondüsyona sahip gençler. Muhammet ise insanlığı ve samimiyeti ile takdir edilmesi gereken bir dostumuz.
Muhammet dostumuzun şöylede güzel ve anlamlı fotosuna konu mankenliği yaptık.
@mehmetsunu üstadım, sizinle tanışmak benim için bir şeref oldu. Üst düzey bisiklet muhabetinize de kıyısından dahil olabildiysek ne mutlu.
Birlikte pedallamak bir yere kadar mümkün oldu sonrasında kondisyona yenik düştüm ama takipteyken de 30 km hızın altına düşmemeye gayret ettim.
Ramazan öncesi mükemmel bir bisiklet günü geçirdik. Argos Bisiklet Grubuna da ayrıca çok teşekkür ederim bize yabancılık çektirmediler. Eğlenceli bir gündü.
Üstadın bisikleti Cia Battino ?
@mehmetsunu@Mhmm@@air28-3 Tekrardan sizleri bir arada görmekten bende çok mutluluk duydum bu güzel günü sizinle şereflendirmek çok ayrı bir duyguydu tekrardan teşekkür ederim ilginize bilgilerinize bir daha görüşmek dileğiyle
Nüfusun karşısındaki parkın hemen arkası GÜVEN BİSİKLET -- Mehmet Lüzumlar ya da Fatih Cenan ,, beni söyle
Fevzi Çakmak Lisesi' nin karşısında ÖZKAYALAR BİSİKLET -- Zeynel abi ya da Celil,, beni söyle
Ama ZİRVE BİSİKLET -- Ali ya da Türker Ergene,, (Ali abin bu işin kompedanı iyi yapar temiz yapar bence oraya git) yine beni söyle