Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kayseri

Scudo
Bisikletçiliğe yeni başlayan biri olarak pek çevrem bulunmamakta umarın yardımı olur buraların :)
ayrıca kayseride güzel bir tura da hayır demem :D

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@barbarbar338
Hayırlı olsun, bisiklet nedir.

Selamlar, bisiklet sürmeyi seven biri olarak bu sene yurtdışından getittirdiğim bisikletimi daha yeni kullanmaya başladım. Dağlık bölgede kolay olmasada idare ediyoruz. Saygılar. İyi forumlar.

10 Kasım 2016 ve 10 Kasım 2017 tarihlerinde pedalladığım Kayseri - Ankara yolunu yine 30 Ağustos Zafer Bayramı' nda Ankara' da olacak şekilde kat edeceğim. Amaç ; baş komutanımız Ulu Önder ATATÜRK' ün kabrini ziyaret etmek.. Toplam mesafe 324 km ( şehir içlerini de sayarsak 350 km olur.) ; Kırşehir ve Kırıkkale' deki katılımcılarla tanışma ihtimali ve teknik aksaklıkları göz önünde bulundurarak (lastik patlaması,olumsuz hava/yol durumu ) 2 günde tamamlamayı düşünüyorum. 27 Ağustos' a kadar hafta sonları 4-5 kez farklı rotaları kullanarak 100 ila 150 km'lik antrenman yapılacak ama öncesinde tanışıp, istişare etmekte fayda var.Detaylı açıklamaları kesin geleceklere yapacağım. Bilhassa son dakikada fikir değiştirmeyecek bisiklet tutkunlarını davet ediyorum.

Selamlar uzun zamandır bisikletçiliğe uzak kaldım, artık tekrar başlamak istiyorum, kadro bisan, aktarma organları shimano hangi seri unuttum, pedal kolları ve pedallarım shimano alüminyum olandan, maşa suntour, göbekler shimano, v-break frenler alüminyum alhango mu ne öyle bişiydi, lastikler rubena scyla, sele sedona jelli uzun sele borusu ile beraber kullanıyorum. İlk etapta vites ve fren kontrol yerinin değişimi var, lastiklerin ipek yanakları ölmüş değişim gerek ve maşayıda değiştiricem totalde 400-500 gbi bir bütçe ayırdım fikirlerinşzi beklerim

Son düzenleme:
Selamlar arkadaşlar, yeni üye oldum, iletişimi tam anlamış değilim ama deniyorum:)

Said kardeşim bende kayserideyim. Bromptonu yeni getirttim ama hatalı seçim yapmışım. Sizinle konuyu görüşüp fikirlerinizi almak isterim. selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Ümit Çınar
Merhaba abi bende yeni üye oldum Kayseri Kozaklı arasında bir tür düşünüyorum acaba ilgilenen arkadaşları nereden bulabilirim

Arkadaşlar burda özel mesaj nasıl atılıyor ,ilgilenen varsa 05360378818 numaram isterseniz ulaşın beraber turlayalım vaktiniz varsa

Son düzenleme:
Ümit Çınar

Pınarbaşı' ya gidiyorum bu gün, gel. Haftaya da Kozaklı' ya gider geliriz.

Usta ilgilendigin için sağol ,ben daha izmirdeyim cuma gün akşama gelicem ,05360378818 numaram önümüzdeki 15 gün oralardayım biraz tarla işleri var ,istersen uygun bir zaman gezeriz.

@Mhmm@
Değerli dostum nerelerdesin? Hiç bu kadar uzun süre foruma girmemezlik yapmamıştın.Merak ettim

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Hakan38
evet ben de merak ediyorum. arada bir stravada küçük sürüşlerini görüyorum o kadar.

Arkadaşlar, yarın sabah Talas-Zİncidere-Başakpınar hattından Malatya yoluna çıkacağım. Ortalamam 30 km/sa 'in altında olmayacak ve toplamda 100 km yapmış olarak Karadayı kasabasına gidiş geliş planlıyorum. Sabah 7.30-10.00 saatleri arası yeterli oluyor (teknik aksaklık olmadığı sürece).Aralıksız basıyorum ve zorda kalmadığım sürece durmuyorum. Cumartesi günü Pazarören'e ; Pazar günü de Erciyes' e sürüş yapacağım. (Milli takımımız Kayseri' de).Milli takım mekanisyeni ve masörü Aziz Ay Hocamız ve ekibiyle görüşmeyi de düşünüyorum. Katılmak isteyen olursa irtibata geçebiliriz.
Pazar gününki Erciyes rotasını Develi-Sultan Sazlığı-Yeşilhisar-İncesu-Kayseri rotasıyla tamamlayarak toplamda 180 km sürüş yapacağım.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Arkadaşlar, yarın sabah Talas-Zİncidere-Başakpınar hattından Malatya yoluna çıkacağım. Ortalamam 30 km/sa 'in altında olmayacak ve toplamda 100 km yapmış olarak Karadayı kasabasına gidiş geliş planlıyorum. Sabah 7.30-10.00 saatleri arası yeterli oluyor (teknik aksaklık olmadığı sürece).Aralıksız basıyorum ve zorda kalmadığım sürece durmuyorum. Cumartesi günü Pazarören'e ; Pazar günü de Erciyes' e sürüş yapacağım. (Milli takımımız Kayseri' de).Milli takım mekanisyeni ve masörü Aziz Ay Hocamız ve ekibiyle görüşmeyi de düşünüyorum. Katılmak isteyen olursa irtibata geçebiliriz.
Pazar gününki Erciyes rotasını Develi-Sultan Sazlığı-Yeşilhisar-İncesu-Kayseri rotasıyla tamamlayarak toplamda 180 km sürüş yapacağım.

bak şimdi ersin pazara bir sultan sazlığı yapabiliriz. Bisikletleri ayağa kaldırdım. Gelirken yanına dazeri al. köpekle köpek olmak istemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: air28-3
mehmetsunu
Ooooooo abi seni yollarda görmek ne şeref, benim için büyük onur.:cool:

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
9 Kasım Cumartesi Kayseri' den Kırşehir ve Kırıkkale' ye pedallayacağım. Pazar sabahı Ankara' ya pedal çevireceğim. Dönüşü Pazar akşamı trenle yapacağım. Gelmek isteyen olursa benimle lütfen irtibata geçsin.

Geri