Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi katili bina!

jontymcleod

Aktif Üye
Tepki
143
İsim
YB
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
b'Twin
Bisiklet türü
Yol bisikleti
kayseri/talas şelale evleri'nde oturmaktayım. en az 5 yıldır beslediğimiz kedimi guen'i bu gece ölü olarak buldum. daha önce bina ile yaşadığımız sorunları cimer'e yazmış fakat çözüm bulamamıştım.

cimer'e yazdığım yazı: (link)

defalarca kayseri hayvan hakları derneği ile iletişime geçmiş fakat yine hukuksal bir şekilde kedileri koruma altına alamamıştım.

kedilerimizin mama kabına toprak döktüler. kalaslarla kovaladılar. çocuklarına taşlattılar. bu bina şeytanın binasıdır!

aslına bakarsanız anlatacak çok fazla şey yok. şuan yazacak dermanım da yok. videolu olarak durumu izleyebilirsiniz. zehirlendiğine dair şuan kesin bir delil yok fakat cimer başvurusunda yazdığım gibi defalarca kedilerin yemek kaplarının yanında süt kabı bulduk. kedilerden nefret eden kapıcı ne hikmetse kedilere süt verir olmuştu.

"bazı insanlar şimdi yaşlanıp ölmüştür." vs. diyeceklerdir. guen'i yavruyken yağmurun altından sırıklıklam bir halde kız kardeşim eve getirmişti. tam beş yıl önce. daha önce yaşlı kedilerimiz de oldu. hepsi ölecekleri zaman evi terk ettiler. hiç biri mama kabının başında ağzından salyalar dökerek ölmedi.

Scudo
Bir insan 30-40 santimetre boyundaki kimseye saldırmayan ve hayattan tek beklentisi aç karnını doyurabilmek olan hayvandan ne ister? Yahu sana ne zararı var küçücük hayvanın?

Yazıklar olsun kendinden başka hiçbir canlıya yaşam hakkı tanımayan adi bencil pis yaratıklar haline geldi insan(!)oğlu !!! :acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: kerem E
@sirreddot Ayrıca donanımhabere yazın konuyu, diyecek, söyleyecek birşeyler bulamıyorum. Zaten videodaki abla 'şerefsizler' diyerek konuyu özetlemiş...

@KitapSever Yazıyorum fakat bir türlü listeye düşmüyor anlam veremedim.

Allah belalarını versin onlar yaptıysa, *+^€|$ çocukları...

• Beğen
Yine bir can gitmiş. Neden kedi, köpeğe kötü davranma olayları son zamanlarda arttı?

Neden bir insan(!) başka bir canlının durup dururken canını alır? Bunu hiçbir zaman anlayamıyorum. Maalesef, bu insan müsveddeleri -bu suçlar için hapis cezası olmadıkça- her zaman aramızda olacaklar. :acpsnr::agla:

Kediniz için çok üzüldüm. Bunu kim yaptıysa Allah bin türlü belasını versin.:(

• Beğen
Artık soylenicek söz yok yani ne istediniz bu hayvanlardan tamam bende evimin dışında kedi köpek bağzen kuş besliyorum ama bu hayvanlar tamam biraz ses yapiyorlar ama yani onları zehirleyecek kadar bir insan ileri gidermi bunlar insan falan değil bunlar yaşayan #$&@^'-$#/ 'lar aslında bunları alıp o mamadan onlarada yedirmek lağzım bakalım ne kadar yaşıyacaklar yani soleyecek uygun söz bulamıyorum bu gün hayvana yapar yağrın insana bunlar hakında hukuki işlem başlatmak lağzım

@sirreddot dostum iyi sabır etmişsin orada ben olsam sopayla camları indirmeye başlardım işin sonu karakolda biterdi yani allah kolaylık versin

@sirreddot Küfürden başka bir cümle kuramayacağım sevgili arkadaşım. Bu tip insanlarla aynı havayı solumak zorunda olduğumuz için çok üzgünüm ve çok sinirliyim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Sorsan hiçbiri cuma namazını kaçırmaz bunların. Öyle de kendilerini mübarek sanırlar.
Sonra da burda gelirler konu açarlar. Yarışma programında neden aşkım diyormuş falan filan diye. Topluma çok kötü örnek olunuyormuş. Ama bu koca koca adamlar bu vahşete, tacize, tecavüze ses çıkarmazlar.
Neymiş, dinimiz aminmiş..

Hauvan sevmezsin anlarım. Kedi sevmezsin anlarım. Şikayetçisindir anlarım. Yahut malına yada sana fiziksel yada maddi zararı olmuştur gene anlarım. Lakin bi cana kıymak... :( İşte bu yanlış. Çok yanlış.. Bazı şeylere karşı anlayış gösteririz yada anlayış göstermeyi deneriz. Ama bu kesinlikle kötü bişey. Rahatsız olduğun bir durum olsa bile tepkin bu şekilde olmaz, olamaz..

Kedi besleyen biri olarak çok üzüldüm. Başınız sağolsun. Çözümü hepimiz biliyoruz da neyse...

@Muad dib
Selam;
Bu yazdiklarinizla forumumuzdaki bir arkadasimizi zan altinda biraktiginizin farkindasinizdir umarim.
Forumda bir arkadas o yarisma programlarini elestirerek sizin hakaretlerinizi haketmiyor vede suclamalarinizi

@sirreddot basiniz sagolsun bu arada. Bu zulmu yapanlarin nazilerden farki yoktur.ona gore muamele gormelidirler

@sirreddot başınız sağolsun. Belki bu durumları engellemek için bu kişi alttan alınabilir, söyle mesela görevli kedi pisliği temizlememek için bu haltları yiyor belli ki. O zaman kedilere yem vermek için bina dışında boş bir arazi kullansanız mesela? Anlaşılan bu utanmazla başa çıkmak zor, bari masumlara zarar gelmesin..

@Muad dib sordunuz mu, niye din konusuna girdik yine. Tanımadığınız insanları niye bu dindar bu değil diye önden gruplayıp ona göre yargı üretiyorsunuz ve bu yargınızla istediğiniz gerçekliği oluşturup ona inanıyorsunuz... Dinimizde hayvan halkarı 1200 sene önce korumaya alınmış ki, o devirde insan haklarına riayet edilmiyordu. İlla dine bağlayacaksanız, mantıken, dinimiz bunu emrediyorken dinden ne kadar uzaklaşmışız filan demeniz lazım. Ama bence bağlanacak tek şey, insanlıktan niye bu kadar çıkıldığı olmalı..

@avcioglu Ülkemizin %99.9'u müslüman olduğu için öyle bir geneleme yapmış olabilir arkadaş. Haklıdır da. Zaten bir önemi de yok, bir müslümanın böyle davranışta bulunması yüce dinimize bir zarar vermez, o kişinin acizliğidir.

Bu hayvan katili insanlığını kaybetmiş vahşi yaratıklara da diyecek bir şey bulamıyorum, ALLAH hepsini ıslah etsin.

Ne sebeple olursa olsun, bir canlının diğer bir canlının canını alma hakkını kendinde bulmasını anlamıyorum, anlamayacağım da.

@Muad din bu olayda bile din muhabbeti yapiliyor. İslamiyeti daha ogrenemediysen sana anlatayim.
MU'MİN KİSİ ELİNDEN VE DİLİNDEN EMİN OLDUGUN KİSİDİR.
Musluman kisi kelime-i sehadet getirmis ama daha ALLAH C.C İN İSTEDİGİ MERTEBEYE GELMEMİS. İCİNDEKİ KOTULUGU HENUZ YENEMEMİS KİSİDİR.
Sen kendi dinini anlat guzelse ona gecelim. Eger dinin yoksa bos muhabbet yapma. Cuma namazini falan agzina alma. İslamiyeti kotuleme edebini hayani ahlakini bozma

Ekşi Sözlük yazarı bir tanıdığınız varsa ve orada başlığı açılırsa faydalı olabilir.

Benzer bir olayı kendi apartmanımızda yaşadık 6 katlı bir apartmanın en üst katında oturan ve gökkuşağı gibi görünen bir abla var semtte ne kadar kedi varsa ahdetmiş hepsini kendi apartmanı etrafına toplamaya.Apartmanın bahçesine bir giriyorsun 15-20 tane kedi renk renk seç beğen al.

Zamanla sorunlar başladı tabi çünkü insanlar sıkılmaya başladı bu işten sürekli miyavlamalar kavga etmeler oraya buraya sıçmalar evlere girmeler vs. bir kaç kez bahsi geçen abla ile apartman sakinleri arasında şiddetli tartışmalar geçti özellikle giriş katında oturanlar.Haklılarda bir keresinde şahit oldum adam ;

"bu sıcakta senin yüzünden doğru düzgün kapı pencere açamıyoruz nedir bu rezilliktir hayvanat bahçesine döndürdün burayı yeter artık"

Gibisinden veryansın ediyordu söylenenlerde mantıklı tabi haklı adam neticede apartman dediğin ortak yaşam alanıdır kendi müstakil evinmiş gibi bulduğun kedi köpeği bu alana dolduramassın.Al evine çıkar hepsini evinde napıyorsan yap dendiğinde ise hastayım diyordu yalan tabiki.Keza belki biri kedilerine kış der 6 kattan aşağıya atlar niteliğinde inip millete giydiriyordu manyak abla.

Sonra ne oldu biliyormusunuz arkadaşlar bir sabah apartman civarında 6 - 7 tane ceset muhtemelen zehirlenmişler...Şimdi soruyorum size kimdir bunun sorumlusu? Kimseyi aramaya gerek yok tek sorumlu o kadındır bilinçsiz bir şekilde kafana göre kendi malınmış mıntıkanmış gibi hareket edersen böyle bu vebalin altında kalırsın işte.Allah zehirleyenden sorsun ama o kadından 10 mislini sorsun diye hep beddua ettim o kadına.

Herkes hayvan sevmez ayrıca ortak yaşam alanlarında kafanıza göre de davranamazsınız.

Geri