Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
Anne ve yavrulari veterinerden alip eve getirdik ve yavrular babalariyla ayni çati altinda kalmaya basladi:) fakat baba yavrulara karsi sert bu yuzden biz de onu yaklastirmadik. Iki kez yaklastiginda yavrulari tirmaladi, bir defasinda da annelerini emerlerken anne tirmiktan nasibini aldi. Baba surekli annenin kuyrugunda dolasiyo yeniden ciftlesmek icin, anne de istemedigi icin birbirlerini tirmaliyolar. Baba kisirlastirilana kadar bakalim neler yasanacak...

Nasil becerdim bilmiyorum ayni bir kac fotografi iki kez yuklemisim duzeltme gibi bir sansim olmadigi icin kusuruma bakmayin.
Daha once yazmistim ama fotograflari paylasmisken tekrar yazayim. Yavrulari sahiplendirmek istiyoruz. Dort tane sari renkli yavru. Biri disi üçü erkek ve bir tanesi anne gibi daha koyu sari diger üçü baba gibi daha acik renkli sari. Besiktas ve cevre ilcelerden sahiplenmek isteyen arkadaslar olursa duyurulur. Gozleri acik fakat henuz ayakta durmayi pek beceremiyorlar. Anne sutunden kesilene kadar yavrular bizde sonrasinda sahiplendirilecekler dedigim gibi...
Iyi gunler...

image.jpg

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    105,2 KB · Okunma: 33
  • image.jpg
    image.jpg
    53,7 KB · Okunma: 31
  • image.jpg
    image.jpg
    105,2 KB · Okunma: 32
  • image.jpg
    image.jpg
    62,7 KB · Okunma: 31
  • image.jpg
    image.jpg
    57 KB · Okunma: 31
  • image.jpg
    image.jpg
    105,2 KB · Okunma: 31
  • image.jpg
    image.jpg
    62,7 KB · Okunma: 30
  • image.jpg
    image.jpg
    53,7 KB · Okunma: 30
  • image.jpg
    image.jpg
    65,5 KB · Okunma: 30
  • image.jpg
    image.jpg
    123,1 KB · Okunma: 31
  • image.jpg
    image.jpg
    132,2 KB · Okunma: 31
  • image.jpg
    image.jpg
    54,7 KB · Okunma: 31
  • image.jpg
    image.jpg
    60,1 KB · Okunma: 30
@Mehmet Levent

Ahahahaha çok şaşırmış :).

• Beğen
Tepkiler: thomisus lx
@MuratHan

mideleri ağrıdığı zaman yiyorlar. kedi otu, maydonoz, roka, taze sarımsak, herhangi bir saksı çiçeği ayrım yapmıyor bizimkiler :) çok fazla yerlerse kusuyorlar, genelde de bol bol tüy çıkıyor içinden. Kedi otu (çimi) ise limon çekirdeği gibi tohumları olan bir ot, 2 haftada çıkıyor ekildiğinde, çim gibi oluyor ve çok kolay yetişiyor. ben bıktım artık uğraşmaktan, baktım ot ot dolanıyorlar biraz maydonoz atıyorum önlerine :) bir ara da sokaktaki ayrıklardan toplayıp yıkayıp veriyordum.

@Mehmet Levent

Bu güzellik kaç aylık ?

@vraptor
Temmuzda tanistigimizda baytar 3-4 aylık demişti. 2014 mart mahsulü sanırım. 12-14 aylık arası tahminen.

@Anonim

Tartmak için ne kadar uğraştı bee.. Kucağına alıp tartsa sonra kendi kilosundan çıkarsa ya :)

@Mehmet Levent

Boyutu pek belli olmuyor ama sanki benim kedimle aynı gibi duruyorlar. Muhtar gibi kasılırız sürekli :D

Dosyalar

• IMG_7780.JPG
    IMG_7780.JPG
    103,8 KB · Okunma: 14
Abi bu ne ya yuh! Aahaha göbeğe bak.

@Cömert

Atılır atılır köpek yazmasanız kedi diye severdim bunu zaten :)

Bunlar da bizim minikler ve anneleri :) aslında çok daha iyi yan yana pozları var beraber uyurken falan :) Bir dahakine onları koyacağım. ( Sokak kedisidir cinsi yoktur bulduk ve bakıyoruz yazlığımızda :) )

image.jpg

http://s28.postimg.org/nsifm0dsd/image.jpg

Geri