Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
Bu da bizim "kedi". Hayvanlar aleminde kendisine uygun görülmüş olan kedi ismini değiştirmeyi düşünmedik, kendisine kedi demeye devam ediyoruz. Bunun haricinde herhangi bir ismi yok. İsmini sevdi ve kendisine yüzyıllardır verilmiş bu sıfatı değiştirmediğimiz için minnettar.

Genel olarak oyunu seven ama sahipleri tarafından pek oyun oynatılmayan, genellikle mıncırılmak suretiyle sevgiye maruz kalan bir kedidir. Sen sevmesen de inatla üstüne çıkıp, kendisini sevdirene kadar sırnaşmaktan vazgeçmez. Aksi olduğu zaman çok aksidir. Isırma huyundan vazgeçiremedik. Genellikle oyun amaçlı ısırmalarının haricinde, çok pis bir şekilde kin ve hırsla ısırma huylarımız da vardır. Onu böyle kabul ettik, huysuzlanacağı zamanları az çok tahmin edip, o zamanlarda fazla bulaşmamaya gayret gösteriyoruz. Ama kedi işte, biraz soteci mubarek. Bazen koltuğun arkasına saklanıp, geçerken bacağıma atlayıp ufak bir ısırıktan sonra kaçabiliyor. Bunlara alışığız. Bir huysuzlanma nöbeti sırasında bir arkadaşıma ciddi zarar verdiği de olmuştu. Hani öyle böyle değil, çocuk kendini kurtarmak için mutfağa saklanıp, kapıyı kilitlemişti. Biz heyecan ve korkuyla ne oldu diye odamızdan çıktığımızda bana da saldırmıştı. Arada bir içine şeytan kaçıyor yani. Elemanın kolları ve ayak bilekleri tamamen kan içindeydi. Sabah sabah dehşet saçmış manyak. Sebebini bilmiyoruz. Mevsimden dedik, bunca atarlı şeytan kaçmış hallerine rağmen yine bağrımızın bir köşesinde saklamaya devam ediyoruz.

kedi.jpg

@deathsidestory
Her kedinin ısırma, tırmalama huyu vardır, benim de ellerimden çizikler eksik olmaz :) ama sizinki biraz fazlaymış, kısırlaştırdınız mı kedi'yi?

istanbul belediyesi belirli yerlere atık yönetim kutuları koymuşlar tek farkı plastik cam veya kağıt atık attığınızda kutunun aşağısındaki kaplara mama veya su dökülüyor bittikçe çevrenizde böyle kutular varsa oralara yönelin yöneltin kâğıthane karakolun orda feshane alanında ve piknik alanında var

• Beğen
Tepkiler: papa
@papa
Evet, kısırlaştırıldı. Bu dönemde dışarıdaki kediler fazlaca huysuz ve sürekli bir mirilti halindeler. Onun etkisi olduğunu düşünüyoruz.

@deathsidestory
Ben kendi kendimi kediye isirtiyorum ama severken abarttigim için. İnsancıl kerata ama ben biraz insan olmadigimdan sorun oluyor.

Isırıldıktan sonra kesinlikle elimi çekmiyorum dahada hevesli ısırıyor bizim Duman :) . Elini çekmezsen bakıyor bu iş böyle olmayacak hemen yalamaya başlıyor :asik:

(link)

dikkat etmek lazım. Fakat ben kendimi bildim bilelei bizim evde hep kedi oldu ve heryerimi tırmalayıp ısırırlardı ve hiçbirşey olmadı. Ama çevremde bu hastalığa yakalanan da oldu gördüm. Belki vücudun bağışıklık sistemiyle de alakalıdır.

Burada paylaşmıştım, sevgili kedim Bayan Tatlıya araba çarpıp ölünce çok üzülmüştüm. Yeni bir kedi sahiplenmeyi çok isterken 15 gün kadar önce dostum Barış apartmanlarının bahçesinde yeni doğmuş ve öksüz kalmış bir yavruya bakarmıyım diye sordu. Canıma minnet hemen atladım. Anneleri yok, ne olmuş bilmiyoruz. Kardeşi ile birlikte yaşama tutunmaya çalışmış. Kardeşine araba çarpıp yanlız kalınca beraber yaşamaya başladık.

Ve size Bay Duman'ı takdim ediyorum.

İlk geldiği gün karnını doyurdu, biraz oynadık, biraz birbirimize güvendik. Şimdi uyku vakti...
20150604_154544.jpg

Uykuyu çok seviyoruz, özellikle ben iş yaparken iş yaptığım elimin üstünde...
20150605_113922.jpg 20150605_113929.jpg 20150605_115602.jpg 20150605_115609.jpg

Ve oynamaya bayılıyoruz, tabi erkek olmanın etkisiyle birz daha sert oynuyoruz yani daha fazla tırmık daha fazla ısırık :(
20150605_114600.jpg 20150605_114606.jpg IMG-20150605-WA0000.jpg

Son Not: Bu kedinin cinsini bilenler lütfen bana ulaşsın :)

Geri