Scudo Sports

Kelebek - Trekking gidon

@ByRe4L
Bu velo silikonlu elcikler rüya gibi, brooks çok şık ama bi velo rahatlığı bulamazsın

Scudo
@Gökay Akçay
teşekkürler üstadım

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
@Gökay Akçay
Gidon Tarkan'in kilici gbi ergonomik ehehe

• Hahaha
@Gökay Akçay
Ahahahah :D oyle deme her delikanli arka zulasinda kelebek taşır , bu dedigini adamlarimdan biri gorurse inceden bacagina takabilirler dikkat et :D

@Gökay Akçay
Senin yine iyimis, bursa trafiginde kufurlesip buna doyamadiktan sonra lambalarda lpgli sahinli bi kekoya altimdaki kron xc 4000 mtb yi firlatmisligim var ahahah bisiklete bisey olmadi ona sasirdim :D

@mariokaldato
hocam sakin olun trafikte sakin olan kazanır :) her ne kadar keko da olsa bazen güler yüzle çözmeli sorunları :)

• Beğen
Gidon için ekstra takmak için aparat var üzerine km ışık zil takmak için onu alabilirsin

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ben de dün taktırdım salcano city sport v40 a.

Üstelik velo elciklerim olmasına rağmen tam memnun değildim , uzun sürüşlerde özellikle omuz ve boyun ağrılarım oluyor. Uno marka varmış bizim salcano bayiinde , sedona siyah sargı ve tüm işçilikle 140₺ ye hallettik.

Gayet iyi oldu , oradan eve döndüğüm için uzun süreli birşey diyemesem de ilk izlenimim daha rahat olduğu ve daha şık göründüğü yönünde.

Uzun sürüş sonrası yine ekleme yaparım ve resim ekleyeceğim.

Arkadaşlar vona marka olan kelebek gidondan kullanan var mı?

açılı gidon boğazı ile birlikte mi almamız lazım kelebek gidonu yoksa sadece gidonu alsak yeterli olur mu sizce?

@Tolga Özdemir
Ben yukari açili olan 25.4 mm bogaz çapinda olanlari tavsiye ederim. Kelebek gidon bogaz çapida 25.4 mm ince modelden al. Kalin olan , 31.8 mm leri alma sakin. Aksesuar falan bsey takmasi zor oluyor onlara

• Beğen
Tepkiler: Tolga Özdemir
Saol abi saygılar. Onları araştırayım.DSonra rahatsız ederim seni abi.

@Tolga Özdemir

Kelebek gidon montajı için açılı gidon boğazı gerekli değil. Bence beraber almayın. Önce gidonu deneyin, rahat etmezseniz diğerini de eklemeyi deneyin.

@Tolga Özdemir
Âçılı bogaz yerine gidon yukseltici daha rahat ettirebilir onuda bi koy sepete

Benim 25.4mm olduğu için 25.4mm/600mm Satori Zone kelebek gidon aldım. 155₺ gidon, 20₺ gidon süngeri(400mm). Eskiden bileğim ağrıyordu bisikletten inince. Şimdi çok rahat ettim tavsiye ederim turculara.15691602331911467665799.jpg

Kelebek gidon ilgimi çekiyor takipteyim. Bir de fren vites sistemi üzerine nasıl adapte ediliyor onu da çok merak ediyorum :)
Drop gibi degıl heralde hiç bı konuda gormedım onunla ılgılı yazı. Galiba hiç bişey gerekmiyor montaj için

Kelebek gidona geçmek istiyorum. Lakin bir sorum olacak. Mevcut elciklerimden memnunum. Gidon sargısıyla sürmek istemiyorum. Elcik, vites ve fren kolu dahil hepsine yer var mı gidon üzerinde. Kendi gidonumda kapladığı yeri ölçtüm. 16 cm. Fotoğrafladım aşağıda.Özellikle xlc marka kelebek gidon kullanıcıları cevaplarsa daha makbule geçecek.

IMG_20200223_135956.jpg

• Beğen
Tepkiler: Metcansen
Geri