Barış Can Dönmez
Üye
- Tepki
- 7
- İsim
- Barış D.
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Sedona
Herkese merhaba,
2009 yılında aldığım Sedona 711 bisikletimi bir kaç yıl kullandım çok sık olmamakla beraber. 2 sene ara verdikten sonra bu yaz tekrar kullanmaya başladım. Çoğunlukla Maltepe - Fenerbahçe arası kullanmama rağmen bazen yol üzerinde Maltepe sahilde veledromun off-road kısmında da eğleniyorum. Yazın devamında da off-road parkularda gezmeyi düşünüyorum.
Bu nedenledirki kilitli pedala geçmeye karar verdim. Hem farklı kas grupları çalışıyor hem de daha verimli performans sergilenebiliyor.
Fakat konuya çok hakim değilim. Bir sürü pedal ayakkabı çeşidi ve marka var.
2-3 gündür bu forumdan ve internetten baya bir araştırma yaptım. Amacım çok prof olmak ve aşırı para harcamak değil. Pedal için maks 150TL ayakkabı için ise 200TL'yi geçmeyi düşünmüyorum.
Markayı bildiğim ve en ünlüsü olduğu için Shimano'dan yana tercihimi kullanmayı düşünüyorum.
Araştırmalarım sonucunda aşağıdaki modelleri almak niyetindeyim.
Tip olarak marka olarak ve fiyat olarak yorumlarınız ne olur?
Özellikle anadolu yakasında daha ucuz bildiğiniz bir mağaza var mıdır?
Siz olsanız hangi tür pedal ve ayakkabı kullanırdınız?
Pedal seçimim: SHIMANO PD-M530 SPD SİYAH
((link))
Ayakkabı seçimim: SHIMANO SH-MT23
((link))
2009 yılında aldığım Sedona 711 bisikletimi bir kaç yıl kullandım çok sık olmamakla beraber. 2 sene ara verdikten sonra bu yaz tekrar kullanmaya başladım. Çoğunlukla Maltepe - Fenerbahçe arası kullanmama rağmen bazen yol üzerinde Maltepe sahilde veledromun off-road kısmında da eğleniyorum. Yazın devamında da off-road parkularda gezmeyi düşünüyorum.
Bu nedenledirki kilitli pedala geçmeye karar verdim. Hem farklı kas grupları çalışıyor hem de daha verimli performans sergilenebiliyor.
Fakat konuya çok hakim değilim. Bir sürü pedal ayakkabı çeşidi ve marka var.
2-3 gündür bu forumdan ve internetten baya bir araştırma yaptım. Amacım çok prof olmak ve aşırı para harcamak değil. Pedal için maks 150TL ayakkabı için ise 200TL'yi geçmeyi düşünmüyorum.
Markayı bildiğim ve en ünlüsü olduğu için Shimano'dan yana tercihimi kullanmayı düşünüyorum.
Araştırmalarım sonucunda aşağıdaki modelleri almak niyetindeyim.
Tip olarak marka olarak ve fiyat olarak yorumlarınız ne olur?
Özellikle anadolu yakasında daha ucuz bildiğiniz bir mağaza var mıdır?
Siz olsanız hangi tür pedal ve ayakkabı kullanırdınız?
Pedal seçimim: SHIMANO PD-M530 SPD SİYAH
((link))
Ayakkabı seçimim: SHIMANO SH-MT23
((link))