Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kilitli pedal seçimi

Solun hızlı kurtulabilme bakımından pek bi önemi yok. Sağdan gittiğimiz için sağa devrilmemiz gerekiyor.
Ben sol ayağımı çıkartmaya alıştığım için ve denge mi daha iyi sağlayabildiğim için sol ayağımı çıkartmayı tercih ediyorum.

Scudo
Ben sol ayağımı çıkartmaya alıştığım için ve denge mi daha iyi sağlayabildiğim için sol ayağımı çıkartmayı tercih ediyorum.
Ayarını daha çok gevşetin. 😏

Ayarını daha çok gevşetin. 😏
zaten göstergesi en sona geldi ama alyan ile hala döndürebiliyorum. O halde gittiği yere kadar döndürmeli miyim. Birde içindeki yay bozulmasın sonra olabilir mi öyle birşey :)

zaten göstergesi en sona geldi ama alyan ile hala döndürebiliyorum. O halde gittiği yere kadar döndürmeli miyim. Birde içindeki yay bozulmasın sonra olabilir mi öyle birşey :)
🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️
Ben ilk aldığımda saat yönünde alyans durana kadar çevirdim. Sonra tersi yönde çevirip her kılik sesini saydım. Hatırlamıyorum ama örneğin 100 kılik oldu. En son tekrar saat yönünde 50 kılik çevirip bıraktım.
Gösterge falan hiç dikkat etmedim, daha bir sorun yaşamadım. Gösterge var mı onu da bilmiyorum, pedallarım Look marka.

🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️
Ben ilk aldığımda saat yönünde alyans durana kadar çevirdim. Sonra tersi yönde çevirip her kılik sesini saydım. Hatırlamıyorum ama örneğin 100 kılik oldu. En son tekrar saat yönünde 50 kılik çevirip bıraktım.
Gösterge falan hiç dikkat etmedim, daha bir sorun yaşamadım. Gösterge var mı onu da bilmiyorum, pedallarım Look marka.
Shimanolarda var, bir de shimanoların bence modeli de önemli en altlar daha kolay çıkıyor en gevşekte en üsttekiler daha sıkı oluyor o yüzden en basitinden başlamak gerek

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️
Shimanolarda var, bir de shimanoların bence modeli de önemli en altlar daha kolay çıkıyor en gevşekte en üsttekiler daha sıkı oluyor o yüzden en basitinden başlamak gerek
keşke bu bilgiyi ilk başta bilseydim

ben demiştim demeyi sevmem ama ben aslında sana bunu demiştim :D
? ne zaman demiştiniz hocam :D ben pedalı alırken buradan fikir danışmamıştım diye hatırlıyorum

? ne zaman demiştiniz hocam :D ben pedalı alırken buradan fikir danışmamıştım diye hatırlıyorum
ayakkabı tercih ederken en basiti al demişti herkes o sırada ben pedalı da ayakkabıyı da en alt verisyon aldım demiştim sonra iyisini alırsın demiştim

Elimde sıfır Shinano XT PD-M8120 SPD pedallar mevcut. Sıfır kutusunda duruyor. Bu pedallar iyi pedal mıdır, satılır mı bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Kilitli pedala ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum. İşine yarayacak olanlara satmakta fayda var.

111.jpg

İngiliççe bir gönderi atmak geldi içimden.

if-you-blocked-me-and-are-reading-thissweetie-you-are-a-fan-9b226.jpg

• Hahaha
Tepkiler: makaram
Geri