MstCnrMbt
Üye
- Tepki
- 82
- İsim
- Mesut
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Alinir. Scott ayakkabi almasaydim decathlon alacaktim (yorumlar guzel) ayni sekilde hem yol hem hem mtb icin kullanacagim bende.Yol bisikleti ve dağ bisikleti kullandığım için mtb tipi bir ayakkabı pedal ikilisi yaparak tek ayakkabı alarak her iki bisikletimde kullanmayı düşünüyorum. Çok aşırı bir performans beklentim yok. 2.el almayı düşünmüyorum. İncelediğim kadarıyla ülkemizdeki en ucuz spd ayakkabı Decathlon'dakiler. Bunlardan birisini alsam işimi görür mü? Fotoğraflardan incelediğim kadarıyla xc100 rockrider modeli daha kaliteli gözüktü gözüme burda bu ayakkabıları kullanan veya tavsiyesi olan var mı?
(link)
(link)
*yorumumu guncelledim
Bugun ilk kez spd ayakkabisi ve Pd-m324+sh56 spd set ile 50 km kullandim. Sh56 kal sayesinde dusmedim. Sh51 olsaydi(tek yone cikan) kesin 2 kez yapişmiştim yere sacmakomik basireti baglaniyor insanin🙂 Fakat kilitli pedalsiz gunlerime yanarim, o derece fark etti hakimiyet ve performans.. Kal'i ayakkabidaki ön dişlere takmistim, ilk 25 km sonunda bas parmaklardan diz altima uzanan kemigin diz altina denk gelen yeri cok agri yapti iki taraftada. Donuste topuga yakin olan deliklere monte ettim (geri cektim) 25 km boyunca agri olmadi ve kesildi. KAL ayari cok onemli-ymiş! Tecrube arttikca M520 ve Sh51 ikilisini yol bisiklette, M324+sh56 tur/mtb bisiklette kullanmayi dusunuyorum. M324 tek tarafi kilit tek tarafi duz plartform oldugundan dur kalkta denk getirmek zaman aliyor, ileride can sikar gibi geldi.. 👋Kendi soruma kendim.cvp vereyim (buradan birsey ogreneyim derken çokta yanit alamayip deneyimlerimi paylasir oldum ilginc oldu😇)
Scott tour ayakkabi 44 normal ayak olcum 45 numara cuk oturdu. 470 tl gibi bir fiyata geldi spd pedal ve kal uyumlu. Pedal olarakta Shimano M324 (bi tarafi kilit bi tarafi duz) ve SH56 kal aldim. Ayakkabi kesinlikle dogru secim oldu fekat m324 e gerek varmi direkt M520 mi alsaydim kararsizim halen.. M324 u set icinde SH56 kal var diye tercih etmistim(ilk kilitli pedal deneyimi, dusme kalkma olmasin dedim, her acidan rahat cikarilabiliyor pedaldan). M520 icinden SH51 sadece tek yonden, nispeten zor cikan bir pedal diye almadim. Birisi sevabina cikipta "SH51 alaydin keske, hemen alisirsin kilitli pedala, M324 rahat ama sonra cift tarafli M520 yi ararsin" dese diye bekliyorum Yada tam tersi "guzel kombinasyon, bununla mal eskiyene kadar gidersin yillarca" yada "M520 ve sh51 isini cok cok gorur baskan " dese biri mesela 😆
Selamlar herkese👋
261743 dosyayı görüntüle
Son düzenleme: