Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kilitli pedal ve ayakkabı tavsiyesi

@Mustang54 Yurtdışı sitelerde çok rahat bulursunuz.

Scudo
47 numara ayakkabı bulursam bende başlamayı düşünüyorum spdye
2019 yılının ekim yada kasım ayında wiggle.co.uk sitesinden ayakkabı aldım onu kullanıyorum. Normalde 46 giyiyorum bir numara bir büyük önerisi ile 47 numara aldım. Ama benim aldığım dönemdeki ne fiyat kalmış ne de dolar kuru.
(link) Ben aldığım dönemde 30 dolara almıştım.

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
(link) güzel indirime girmiş alacaklara tavsiye ederim ben indirimli olarak 65 pounda almıştım. Şimdi 54 pounda düşmüş.
@Mustang54 (link) 47 numara diye arattım hatta 48 numarayı da ekledim birçok seçenek çıktı.

Arkadaşlar selam , mtb Spd ayakkabı ile yol bisikleti kullanıyorum , yol pedalına geçme kararı aldım . İkinci el nispeten temiz bir ayakkabı aldım, pedallar için de speedplay düşünüyorum. Etrafımda çok kullanan yok ama genelde insanlar memnun . Biraz bakım isteyen bir yapısı varmış speedplay kullanan var mı cromoly modelini almayı düşünüyorum

SPD ile devam etseydiniz. Ayakkabınız esnemez olduğu sürece pedalların güç aktarması konusunda hiçbir fark yoktur. Speedplay pedallar zaten mtb pedalı büyüklüğünde.

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
SPD ile devam etseydiniz. Ayakkabınız esnemez olduğu sürece pedalların güç aktarması konusunda hiçbir fark yoktur. Speedplay pedallar zaten mtb pedalı büyüklüğünde.
Ben speedplay e geçtim :) evet aynı büyüklükte ama şöyle bi fark oldu kalin yüksek olmasından kaynaklı sanırım sele uzunluğun 1,5 cm arttı, bunun güç aktarıma etkisi olur mu yada uzanma mesafeme etkisi olur mu çok detay
Birde hem speedplay hem de Spd sl de kal açı ayarı daha kişisel ayarlanabilir , burda da bikefit için verimli bir ayar bulunabilir.
Hafta sonu Sedona concept de kal fiti yaptırdım 70 TL ye 10 dakika da yapıyorlar, tavsiye ederim

• Beğen
Uzun araştırmalar sonucunda tur bisikletimde 1 yıldır Shimano M520 pedalı Sh56 kal ile birlikte kullanıyorum. Kal'in özelliği kolay çıkması. Dolayısıyla hiç zorluk yaşamadım gerçekten çıkarmak istediğinizde çok kolay bir şekilde çıkıyor. Kolay çıkması sizi yanıltmasın hiç sürüş esnasında çıkmadı. 3 kere ayağımda kilitli pedal olduğunu unuttum ve tam durduğumda o refleksle yine açıldı kilitler. Shimano SH-M089L 45 numara ayakkabı kullanıyorum. Tavsiye ederim. (MTB ve Tur Bisikletleri için)

• Beğen
Sele boyunu pedala göre ayarlamanız gerekir. Stack yüksekliği her pedal için ayrı olacaktır. Pedal değiştiğinde ona göre selenin yüksekliği tekrar ayarlanmalıdır.

@Seyda Ünlü Benim de bir önceki ayakkabım M088 modeliydi ağırlık olarak biraz ağır bir ayakkabı. Türkiye de satış fiyatları uçuk bu bütçeyle yurtdışı boa bağlama sistemli bir ayakkabı alınabiliyor.

Sanırım m520 pedalını alacağım. MTb kalinın bisikletten inip yürüme evresinde sunduğu rahatlık yatsinamaz. İlk kez SPD kullanacak kullanıcı içinde alışma açısından kolaylık sağlar diye düşünüyorum.

(link)

XTR pedalın 10da 1 fiyatına aynı ağırlıkta.

@Yasuoman (link) Türkiye gönderi mi var mı bilmiyorum stokta kalmamış hiçbiryerde.
(link)
Buldum galiba.
Mavi renk varmış.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
(link)
Birde buraya sorabilirsiniz. Stokta var diyor ama yeşilmiş.

Shimano SPD M-520 aldım yol bisikletine. İki hafta sonra dağ bisikletinede aldım. Bence gayet iyi iş görüyor.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Pedal m520 ya da candy 1 olacak gibi. Yanına ayakkabı ne önerirsiniz ? Toplam bütçem pedal da dahil olmak üzere 800 TL civarında.

Ayakkabı için decathlona bakabilirsiniz o zaman. Bütçe ne yazıkki shimano ayakkabı için zor gibi.

Shimano SPD M-520 aldım yol bisikletine. İki hafta sonra dağ bisikletinede aldım. Bence gayet iyi iş görüyor.
Sayın Cemal ç. oyunu raconuna göre oynayın yol bisikletine MTB pedalı mı takılır yahu 😊

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri