trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.352
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
2019 yılının ekim yada kasım ayında wiggle.co.uk sitesinden ayakkabı aldım onu kullanıyorum. Normalde 46 giyiyorum bir numara bir büyük önerisi ile 47 numara aldım. Ama benim aldığım dönemdeki ne fiyat kalmış ne de dolar kuru.47 numara ayakkabı bulursam bende başlamayı düşünüyorum spdye
Kendi kullandığım pedalları önerebilirim: (link)Pedal olarak öneriniz var mi
Arkadaşlar selam , mtb Spd ayakkabı ile yol bisikleti kullanıyorum , yol pedalına geçme kararı aldım . İkinci el nispeten temiz bir ayakkabı aldım, pedallar için de speedplay düşünüyorum. Etrafımda çok kullanan yok ama genelde insanlar memnun . Biraz bakım isteyen bir yapısı varmış speedplay kullanan var mı cromoly modelini almayı düşünüyorum
Ben speedplay e geçtim evet aynı büyüklükte ama şöyle bi fark oldu kalin yüksek olmasından kaynaklı sanırım sele uzunluğun 1,5 cm arttı, bunun güç aktarıma etkisi olur mu yada uzanma mesafeme etkisi olur mu çok detaySPD ile devam etseydiniz. Ayakkabınız esnemez olduğu sürece pedalların güç aktarması konusunda hiçbir fark yoktur. Speedplay pedallar zaten mtb pedalı büyüklüğünde.
Sayın Cemal ç. oyunu raconuna göre oynayın yol bisikletine MTB pedalı mı takılır yahu 😊Shimano SPD M-520 aldım yol bisikletine. İki hafta sonra dağ bisikletinede aldım. Bence gayet iyi iş görüyor.
Ben de öyle yapacağım gibi 😄Sayın Cemal ç. oyunu raconuna göre oynayın yol bisikletine MTB pedalı mı takılır yahu 😊