Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kilitli pedal ve ayakkabı tavsiyesi

sundu bisiklette indirim var. ben aldım ayakkabı rahat kullanımı güzel.
kullanıdığın numaranın 1 numara büyük olanını sipariş veriyorsun.

(link)
Dün konuştum SUNDU ile .
Sağolsun güzel de açıklamalar yaptı ilgilendiler.
Maalesef numaralar bana uygun değil. Seri sonu ürünleri koymuşlar o yüzden her numara yok tabi :D

• Beğen
Tepkiler: estaba
Scudo
bende bir tane 43 buldum :D
umarım bulursun.

• Beğen
Tepkiler: arikanfati
Ayakkabılardakı boalar sorun çıkarınca ne yapıyorsunuz. Epey olmuştu değişiyor diye bişey olduğumu hatırlıyorum ama mesajı bulamadım

Ayakkabılardakı boalar sorun çıkarınca ne yapıyorsunuz. Epey olmuştu değişiyor diye bişey olduğumu hatırlıyorum ama mesajı bulamadım
(link) kırılan bölümün fotosunu yükleyerek garantiden 1 takım tamir kiti alabiliyorsunuz.

Gevşeme yapıyor gibi arada. Bunla ilgili ücretli godnerım yaparlar mı.
Kendilerine sormanızda fayda var. Garanti talebi adımlarını takip edin mümkünse 1 video yükleyin mutlaka dönüş yaparlar en kötü ihtimal 24 dolar a yeni kit satın alırsınız. Elbette ayakkabınızın kullanım süresi ve fiyatı da önemli faktörler.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Kullanan oldu mu onerır misiniz. Yedek ayakkabı olarak almayı düşünüyorum 42 numara 1200 tl şuan

(link)

Kullanmadım ama önermem de artık boa sistemi makbul, bu modeller tarih oldu
Boa li modeli vardı şuan yok. Xc 500 idi adı. Bilemedim akşama kadar bekleyim iptal edeyim olmadı siparişi :) bantlı olanlara zamanla gevşeme oluyor denilmıstı

Kullanan oldu mu onerır misiniz. Yedek ayakkabı olarak almayı düşünüyorum 42 numara 1200 tl şuan

(link)
bunu alacağına önerim şudur. bende 42 numara ayakkabı kullanıyorum. 1 numara büyük olan tam oluyor ve 810 TL civarı linki atıyorum.

(link)

• Beğen
Boa li modeli vardı şuan yok. Xc 500 idi adı. Bilemedim akşama kadar bekleyim iptal edeyim olmadı siparişi :) bantlı olanlara zamanla gevşeme oluyor denilmıstı
Şöyle birşey bakabilirsin, şuan bir sürü indirim var

(link)

• Beğen
bunu alacağına önerim şudur. bende 42 numara ayakkabı kullanıyorum. 1 numara büyük olan tam oluyor ve 810 TL civarı linki atıyorum.

(link)
Bu güzelmiş. Aslında yedek olanı günlük görüntüsü olanlardan almak istiyordum decathlondakının kal yeri sabit diye almamıştım. Hem daha uygun fiyatı. İptal ettim siparişi.
Şöyle birşey bakabilirsin, şuan bir sürü indirim var

(link)
Gıantın 42 numarası var çok hafif sıkıyor ince keçe ile değiştim orjinalini normal oldu. Ayakkabıda 41.5 42 giyiyorum bazı modellerde 41 bile oluyor. O yüzden yurtdışından alışveriş yapmaya korkuyorum :) bütçe olarakta benim biraz üzerimde :) gıant yeni boalı oda. Alacağım yedek olacak

• Beğen
(link)

bu ayakkabıyı satın almak istiyorum kullanan varmı acaba, rahatlığı ve ayağı kavramasını merak ettim

@estaba
Fiyatı güzelmiş buna karar verdim :D
(link)

• Beğen
@osmancan71 (link) Ekim 2019da 58dolara almışım şuan 30 dolar (tabi kur farkını hesaba katınca baya fark çıkıyor) bu modeli kullanıyorum. Sadece ön tarafından 1-2 küçük sürtmeden dolayı oluşan deformeler var. Eğer şuan MTB kullanımı için bir model alacak olsam daha yumuşak tabanlı spor ayakkabı gibi olan modellerden alırdım, ama yol için makul geldi bana. Benim yurtdışı tercih etme sebebim 47 numara bulamamış olmamdı.

@estaba
(link)
Gösterdiğiniz model güzel duruyor, yalnız bu çevirmeli (boa galiba) olan modellerde o kısım bozulduğunda yedek parça veya tamiri kısmı sıkıntılı galiba. Bir dönem forumda parça arayan vardı.

• Beğen
@osmancan71 (link) Ekim 2019da 58dolara almışım şuan 30 dolar (tabi kur farkını hesaba katınca baya fark çıkıyor) bu modeli kullanıyorum. Sadece ön tarafından 1-2 küçük sürtmeden dolayı oluşan deformeler var. Eğer şuan MTB kullanımı için bir model alacak olsam daha yumuşak tabanlı spor ayakkabı gibi olan modellerden alırdım, ama yol için makul geldi bana. Benim yurtdışı tercih etme sebebim 47 numara bulamamış olmamdı.

Gösterdiğiniz model güzel duruyor, yalnız bu çevirmeli (boa galiba) olan modellerde o kısım bozulduğunda yedek parça veya tamiri kısmı sıkıntılı galiba. Bir dönem forumda parça arayan vardı.
Boa sistemine sahip 10+ ayakkabım oldu, hali hazırda boa sitemine sahip 6 çift ayakkabıyı aktif kullanıyorum bu güne kadar hiç biri sorun çıkartmadı. Sorun olduğunda boa üreticisi ücretsiz yolluyor yada ayakkabıyı aldığın yer temin edebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Ekincan ve MakRo

Aslında bende günlük kullanım tarzı ayakkabı alacaktım fakat yürümesi yine aynı sıkıntılı olacak sadece görüntüsü değişik olacak düşüncesiyle alıyorsam madem kendini göstersin ve ne kadar doğru giriş seviyeler için bilmiyorum ama özelliklerinde yazan ufak detaylara bakınca yola uygun olsun dedim. Yani yapacağı işi yarım yapmasın istedim. esneme vs daha az olur diye linkteki ürünü aldım. Numarası uyarsa ne ala

• Beğen
Tepkiler: MakRo
1.300 lira ikisi, vergisi mergisi derken çok iyi fiyat değil mi yav?

1669271876483.png

@estaba
(link)
problem yaşamazsın güzel ayakkabı kullanıyorum. :harika: linke baktım farklı modeliymiş. evet dedikleri gibi o döndürülen kısım biraz kibarçalışıyor. ama kolay kolay bozulmaz. markanın ayakkabıları iyi görünüyor şimdilik. shimano nun alt markası demişlerdi.

• Beğen
problem yaşamazsın güzel ayakkabı kullanıyorum. :harika:
(link)

Aynı model sanıp şuna niyetlendim ilk. Rengi duruşu çok güzel. 1500 civarı olsa alabilirdim hatta

Geri