Üst edit: Ben yazana kadar konu taşınmış.
Abi öyle olmuyor eğer metabolizma sağlam çalışıyorsa eriyor.
Buradaki ustalara sormak lazım siz bunu nasıl aldınız diye :
Bu göbek nasıl eriyecek?
Bu arada aynı şekilde olan birisiyim. 32 yaşının tam ortasına geldim, daha 72kilonun üzerini görmedim. Mayıs haziran aylarında makine kurulumu için Tekirdağ'da fabrikada çalışıyorduk. Sabah 8 otelde açık büfe kahvaltı, öğlen 12:30 fabrikada yemek (genelde 3 çeşit yemek+2çeşit salata+1çeşit tatlı veya meyve1), akşam 18:30 öğlen çıkan menünün aynısı yemek. Otele gelince saat 21-22 arası 1litre kola ve 1 paket cips şeklinde 2 ay beslenmeme rağmen 73ü anca zorladı. Çalışma şeklinden olsa gerek eriyordu.
Temmuz ayında işten çıkarılınca daha aktif trekking ve bisiklete başladım. Her gece yatmadan önce saat 23:30-24:00 civarında 1 paketin 3te1 şeklinde makarna yedim yattım. Sabahları da alttaki videodaki gibi hareketleri yaptım hala aynı kilodayım. Hatta geçtiğimiz hafta bir yerde klima çarptı 1 hafta yatak döşek hasta yatınca kilo verdim galiba kemerin yeri değişti. (palaska)
Ben halimden genel anlamda memnunum. Şükürler olsun ki sağlıksal olarak hiç bir sıkıntım yok. Tüm bezlere hormonlara baktırdık sıkıntı çıkmadı🧿.
Bana göre 2 tip kilo alma yöntemi var.
-Bir tanesi düzenli yatma, kalkma, yeme-içme ve çalışma ile olan kısım. Bu genelde askerlere gidenlere çok söylenirdi adam 12 ay boyunca her gün spor yapıp aynı saatte yatıp yemek yediğinden bir düzen var.
-Diğeri de dengesiz içlerinde benim de arkadaşımın yer aldığı grup. Öğlen 14'te kalıp kahvaltı diye noodle yerken yanında kola içip, sürekli olarak cips, kola, nutella, beyaz ekmek, kızartma, ekmek eşliğinde pilav ve makarna bunlarında daima yanında şekerli ve asitli içecek şeklinde beslenenler. Arkadaşım Mayıs ayında 120kiloyu geçiyordu. Kendi psikolojik sorunlarına ek olarak karaciğer başta olmak üzere organlarda yağlanma artışı ile doktorun "az daha böyle devam edersen 40ını görmezsin" demesi ile asitli içecek, noodle ve beyaz ekmeği kaldırması 2 ay boyunca her akşam 15km yürümesi ile 100kiloya düştü artık eskisi kadar olmasa da daha rahat bisiklet sürüyor. En azından lastiği patlamıyor.