Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kilo almak isteyenlere tavsiyeler

@Gökhan Akkaya kılo konusunda 3 yıl once benım de senın gıbı endıselerım vardı.184 boy 65 kılo cıvarındaydım 9 ay duzenlı vucud gelıstırme yaptım gunde bes ogun yemek yıyordum ve yedıklerımın karbonhıdrat proteın oranlarına delı gıbı dıkkat edıyordum ve tam dısıplın ile devam eden 9 ayın sonunda 77 kıloya yukseldım fakat hıcbır sekılde yag olarak almadım bu kıloyu.Hızlı kılo alıp verme sıkıntısı aldıgınız kılonun yag olmasından kaynaklıdır proteın agırlıklı beslenme ve dogru bır ıdman temposu ıle kas alarak aldıgınız kıloyu normal sartlar altında sittin sene kaybetmezsınız yanı yag yaktıktan sonra kas yakar tamamen utopiktir 1000 km ve ac karnına bısıklet sursenız belkı.vucud gelıstırmeyı omuzumda olusan ödemden kaynaklı braktıgımdan berı 78 84 kg bandındayım kısacası saglam besın saglam ıdman ıle olusturulan kas kutlesını yok edemezsınız

Scudo
@Gökhan Akkaya kardeşim bisikletle 40 km de iyi kalori yakılır. O enerjiyi geri alman gerekir bunun içinse sana önereceğim protein ağırlıklı beslen. Ve karbonhidrat. Ama bol bol ye günde 5 öğün ye benimde ark vardı 60 dan 80 e çıktı 4 ayda yapılmayacak bişey değil

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
Bence hic bir sey yapma, evlenince nasil olsa kilo alacaksin, hic olmazsa evlendiginde kilo verme ugrasina dusmezsin..

Valla kendimi tutamıyorum yine arkadaşlar :) Her akşam yorgun argın 40km yapıyorum yine ama hiç yormuyor, 30km'lik kısım zaten düz asfalt.
Kilo alma işi de çok çok soğuk havalara kalır artık.

169 a 53 kg iken gitmediğim doktor kalmamıştı kilo almak için birde o kilo aldırıcı tozlardan falan kullanmıştım. Nasılda kafaya takmıştım :) 15/03/2008 de sigarayı bıraktım ve her hafta mangalbaşına gittim 4 ay sonra 62 ye çıktım şu an 66 yım . Sigara içimiyorsan et yemeni tavsiye ederim sporu bırakmadan kasa dönüşür.

Sen yine iyisin bende zamanında 1.87 boyla 58-60 kilo arası zayıf biriydim.bi süre body yaptım sağlam suplementler aldım kilom en fazla 65 olmuştu uzun ve zayıf adam olmuştu kaslı zayıf değişen pek bişey olmadı daha sonra sporu bıraktım yemek öğünlerini artırdım yatarken bile yitip hatta ballısüt içiyordum hatta ay sonu sayısını bile azalttım baktım olmuyor yakıyor metolizmam sonra evlendim yıllar oldu halen zayıfım 71-73 arasındayım demekki yaş ilerledikçe kendiliğinden alıyorsun hayatını akışına bırak gitsin kafayada takma bunları en önemli şey sağlığın biliyormusun bu hayatta en büyük zenginliğin sağlık olduğunu kardeşim allaha emanet ol kendinide sıkma bu kadar

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
Benim 6 ay öncesine kadar boyum . 1,86 kilom 62 idi.Son 4 senedir de aynı kilodaydım, fakat spordan mı bilinmez 7 kiloyu son 6 ayda aldım ve bu beni biraz şaşırttı.Kilo alamayanlar tecrübelerini paylaşırsa daha iyi olur.Bu arada baharatçı bir arkadaşım elinde fazla var diye bombax adlı tamamen doğal malzemelerden yapılmış bir toz verdi günde 1 defa meyve suyuna karıştırıp içiyorum bunun etkisi büyük diye tahmin ediyorum

boyum 183 kilom 60. küçüklüğümden sürekli sporla içli dışlıyım hiç kopmadım çok hareketliyim ve bunun yanında bir de aileden gelen bir zayıflık var ben bu ikisine bağlıyorum fakat kilo almak için hiçbir özel çaba sarf etmedim. beni yemek yerken görenler 'nasıl bu kadar zayıf kalabiliyorsun' diyor, çok sağlam yiyorum ama yıllardır en fazla iki aşağı iki yukarı kilom. bahsettiğiniz baharat her yerde var mıdır, sağlıklı mıdır, işe yarar mı acaba?

• Beğen
Tepkiler: Dr.Senih
@bisikletli.net baharat değil bu, baharatçıda satılan kutulu ambalajlı bir toz karışımı ismi bombax , araştırabilirsiniz içeriği tamamen doğal bu tür ürünleri aldığnız yere dikkat edin.

• Beğen
Tepkiler: ozgur.ozer
Spor yaparken protein tozu kullanmak konusu hep kafamı kurcalamıştır. İyi midir kötümü dür zararlı mıdır.... Firmaların reklam kampanyalarına bakacak olursak kesin kullanmamız lazım çünkü yediğimiz gıdalarla spor yaparken vücudumuzun gereken proteini karşılama şansı yok.
Yakın zamanda karşılaştığım iki örnekten bahsedeceğim. İkisi de iyi sporcu olan arkadaşlarım. İkisi de protein tozunun faydalarından sürekli bahseder ve bana da sürekli olarak önerirlerdi. Ben de bu öneriler doğrultusunda kısa bir dönem için kullandım.
İlki en en son görüşmemizde protein tozuna lanet ediyordu. Çünkü işinde çalışırken "bir an her şey yok olmaya başladı sanki elektrikler kesilmiş gibi oluyordu sonra yine tekrar normalde dönüyordum" diyordu, gittiği doktorlar bu sıkıntıyı aldığı protein tozlarının çizgili kas kitlesini artırırken kalp kasını da büyütmüş olduğunu kalbin büyümesi ile nabzının iyice yavaşlamış olmasına bağlamışlar ve protein tozu içtiği günlere lanet ediyordu.
İkincisi ise yakın zamanda diğer arkadaşımda gelişti, spor sonrası hafif bir göğüs ağrısı hissiyle gittiği doktor treponin seviyesine bakmış yüksek olması nedeniyle kalp krizi geçiriyor olduğuna karar vermişler takipte iyice yükselmesi nedeniyle acilen ambulansla sevkedilmiş. İlginç olan şey ise bu olaylar olurken hiçbir sıkıntı yaşamıyordum ve ağrım da geçmişti diyor o da sonuçta bunu da kendisi protein tozlarına bağlamıştı ve tövbe etti protein tozu içmeye.
Protein tozu kullananlar yaşadığınız benzer sıkıntılar oldu mu, olduysa lütfen burada paylaşalım ve bu bizim kendi istatistiğimizi oluştursun, yoksa firmaların milyarlarca dolarlık pasta savaşının kurbanı olacağız.

ben 1 yıldan fazla zamandır kullanıyorum. hiç bir sıkıntı görmedim. protein tozunu nasıl kullandığınız da önemli bence. bu mucizevi bir ürün değil. sadece protein. günlük makrolarımı yani protein karbonhidrat ve yağlarımı hesaplarken proteini doğal besinlerden alamıyorsam takviye olarak ve en fazla 1 ölçek kullanırım. böbreğime zarar vermemesi için 3 litre olan günlük su tüketimimi 4,5 litre seviyesinde tutarım. bunun harici hızlı emilimi olduğundan dolayı haftada 3 gün ağırlık antrenmanlarından sonra 1 ölçek içerim. eğer ağırlık antrenmanı yapmasaydım kullanmazdım. kalp kası olayını sadece proteine değil bilinçsiz yapılan hitt kardiolara ve çok agresif ve hızlı yapılan ağırlık antrenmanlarına da bağlıyorum ben. prowork out kullanıyor muydu arkadaşların ya da başka supplement?

ilaveten anlattıklarını çevremde hiç duymadım. bu belirtiler çok ciddi belirtiler. çok geçmiş olsun.

Syn Hsynozky protein tozu dışında bir şey kullandıklarını sanmıyorum
Sayın sayfa yetkilileri başlığı günümüzdeki bilimsel çalışmalarda protein tozunun gerekli olduğuna dair yayınlar çıkıyor ve bunlar milyarlarca dolarlık bir pastanın paylaşım savaşları diye düşünerek açmıştım. Bu başlığı ne demeye protein tozunun kullanılması gerekliliğini anlatan bir başlıkla birleştirdiniz anlayamadım doğrusu

Başlık tekrar yer değiştirmiş, en azından daha uygun olmuş teşekkürler

Malesef kilo almakta sorun cekiyorum bu konuda bir baslik olmadiğinını gordüm kilo almak icin ne yapmam lazim

Protein ağırlıklı beslenip ağırlık kaldır.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Hamur işi ye

Ye, iç, yat.
Üst edit: Ben yazana kadar konu taşınmış.
Abi öyle olmuyor eğer metabolizma sağlam çalışıyorsa eriyor.
Buradaki ustalara sormak lazım siz bunu nasıl aldınız diye : Bu göbek nasıl eriyecek?

Bu arada aynı şekilde olan birisiyim. 32 yaşının tam ortasına geldim, daha 72kilonun üzerini görmedim. Mayıs haziran aylarında makine kurulumu için Tekirdağ'da fabrikada çalışıyorduk. Sabah 8 otelde açık büfe kahvaltı, öğlen 12:30 fabrikada yemek (genelde 3 çeşit yemek+2çeşit salata+1çeşit tatlı veya meyve1), akşam 18:30 öğlen çıkan menünün aynısı yemek. Otele gelince saat 21-22 arası 1litre kola ve 1 paket cips şeklinde 2 ay beslenmeme rağmen 73ü anca zorladı. Çalışma şeklinden olsa gerek eriyordu.

Temmuz ayında işten çıkarılınca daha aktif trekking ve bisiklete başladım. Her gece yatmadan önce saat 23:30-24:00 civarında 1 paketin 3te1 şeklinde makarna yedim yattım. Sabahları da alttaki videodaki gibi hareketleri yaptım hala aynı kilodayım. Hatta geçtiğimiz hafta bir yerde klima çarptı 1 hafta yatak döşek hasta yatınca kilo verdim galiba kemerin yeri değişti. (palaska)

Ben halimden genel anlamda memnunum. Şükürler olsun ki sağlıksal olarak hiç bir sıkıntım yok. Tüm bezlere hormonlara baktırdık sıkıntı çıkmadı🧿.
Bana göre 2 tip kilo alma yöntemi var.
-Bir tanesi düzenli yatma, kalkma, yeme-içme ve çalışma ile olan kısım. Bu genelde askerlere gidenlere çok söylenirdi adam 12 ay boyunca her gün spor yapıp aynı saatte yatıp yemek yediğinden bir düzen var.
-Diğeri de dengesiz içlerinde benim de arkadaşımın yer aldığı grup. Öğlen 14'te kalıp kahvaltı diye noodle yerken yanında kola içip, sürekli olarak cips, kola, nutella, beyaz ekmek, kızartma, ekmek eşliğinde pilav ve makarna bunlarında daima yanında şekerli ve asitli içecek şeklinde beslenenler. Arkadaşım Mayıs ayında 120kiloyu geçiyordu. Kendi psikolojik sorunlarına ek olarak karaciğer başta olmak üzere organlarda yağlanma artışı ile doktorun "az daha böyle devam edersen 40ını görmezsin" demesi ile asitli içecek, noodle ve beyaz ekmeği kaldırması 2 ay boyunca her akşam 15km yürümesi ile 100kiloya düştü artık eskisi kadar olmasa da daha rahat bisiklet sürüyor. En azından lastiği patlamıyor.

Malesef kilo almakta sorun cekiyorum bu konuda bir baslik olmadiğinını gordüm kilo almak icin ne yapmam lazim
Bi benmi bulamiyom bu basliklari yarim saat ariyorum en sonunda baslik aciyorum konu bilesiyor osuran supermen diye konu acsam oda birlesir
Bi benmi bulamiyom bu basliklari yarim saat ariyorum en sonunda baslik aciyorum konu bilesiyor osuran supermen diye konu acsam oda birlesir
Beyler actim basliği onay bekliyor halkimiza miletimize hayirli olsun

• Hahaha
Tepkiler: RmzBurak
Geri