Alperen Ç
Üye
- Tepki
- 10
- İsim
- Alperen
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
247546 dosyayı görüntüle
247547 dosyayı görüntüle
247548 dosyayı görüntüle
L beden. 170 boy, 80 kilo.
Ben ürünü beğendim. Gayet kaliteli duruyor. Alt kısmı dar. Güzel sarıyor.
O göbek eriyecek, merak etmeyin 😆
Ya benim asıl derdim kuru kalmak, liftte üşütmemek. Yelken kıyafetleri çok korumalı ama nefes almıyor, içi sırılsıklam oluyor. Durunca üşümeye başlıyorsun.@Eshquia™ selam, sanırım kayak için biraz ince kalır, ayrıca su da alacaktır. Giyilmez diye birşey yok tabii, giyerseniz, çok fit kalırsınız yalnız diğer kayakçıların yanında![]()
Decathlon un kışlık dağ bisikleti taytı olarak sattığı bu ürünü kullanan var mı acaba?
250 TL fiyatıyla iyi bir fayda sağlarsa makul bir tercih olabilir.
(link)
İki sorum var@Bıyıkov
Ben kullanıyorum hocam, 5 derece ve üstü sıcaklıklarda jordan red’in uzun taytından daha sıcak tutuyor
Havanın güneşli ve sıfırın sadece birkaç derece altında olduğu günlerde yapılır, neden yapılmasın? Soğuktan az etkilenen biriyseniz öyle havalarda kot pantolon ve kazak ile bile kayak yapılabiliyor.Ya bi şey sorucam ama gülmek yok! 🤭
Bu montla kayak yapsak ne olur? 😅 🎿
Nasıl olsa kimse anlamaz. Eskiden yelken kıyafeti ile yapıyordum, herkes pro zannediyordu. 🤣
(link)
500 serisinin başka model termal taytını kullanıyorum memnunum,sabah mesela -1 derecede çıktım 1saatlik sürüşümde hiçbir yerim üşümedi,bence termal teriminin hakkını veriyor.Vücuda yapışan ve esnek yapısıyla konforlu.Decathlon un kışlık dağ bisikleti taytı olarak sattığı bu ürünü kullanan var mı acaba?
250 TL fiyatıyla iyi bir fayda sağlarsa makul bir tercih olabilir.
(link)
Biraz şüpheyle yaklaşmama rağmen şaşırtıcı bir şekilde 0 derece sıcaklıkta işe yaradı bugün. Jeton sonradan düştü. Folyonun olayı rüzgarı kesmekten öte, ayağın sıcak kısımlarındaki ısıyı hızlıca soğuk bölüme taşıması. Termodinamiğe giriş 101. 😆Ayakları alüminyum folyoya sarıp ayakkabıyı giyebilirsiniz
Sıcaklık: 0°C 🥶 Rüzgar düşük.Sıcaklık: 10 C
Rüzgar: 10 knot. 45 dk. kafadan, 45 dk arkadan.
Strava: (link)
Zone: 3 144 bpm ortalama nabız.
Üst: (link) + (link) + (link) + (link)
Alt: (link) + Astarlı bir eşofman altı + Migros termal çorap
Sonuç: Rüzgara karşı sürmek zor azizim 😆
Onun dışında terlemeden konforlu bir sürüş. Sadece boynum bufftan dolayı biraz terledi. Demek ki soğuk havalarda daha iyi koruyacak.
Hava daha da soğuyunca ellere ve göğüs bölgesine bi tık destek gerekebilir. Rüzgarı arkaya alınca lay lay lom 😊
Arzederim.
Öyle mutlaka. Fakat pratik çözüm açısından folyo süper. Zaten İstanbul'da bir kaç sürüşten sonra ihtiyaç kalmayacak. Kayseri'liler düşünsün@Eshquia™ folyo yerine termal mest daha çok iş görür bence 🙂
Hocam ağır değil ama bileklerde fermuar var muhtemelen daha ağır olabilir, gerçi beni rahatsız etmedi. Hocam ben sizin gibi sert antrenman yapamıyorum henüz ondan dolayı ne desem boş ama bacaklarımda ter ile alakalı bir sıkıntı hissetmedim.İki sorum varBirincisi ağır ve hantal bir yapısı var mı yoksa hafiflik de düşünülmüş mü? İkincisi teri atma konusunda başarılı mı? Yol bisikletinde antreman amaçlı kullanımda çok ter tutar mı acaba?
İnerken de sıkıntı olmadıysa süper. Nabzın yüksek olduğu zone 3 üstü antremanlar yada uzun yokuşlarda dediğiniz gibi bir sorun olmuyor genelde. Konu biraz daha recovery sürüşleri yada zone 2 sürüşlerde yada inişlerde problem olmaya başlıyor. Bir de ayaklar çok hareketsiz olduğu için kılıf bile çok yardımcı olmuyor 3-4 derecenin altında. Dediğiniz mes güzel bir alternatif olabilir yada Merino çoraplar. Decathlonda merino kayak çorapları var onları mı denesem diye düşündüm en sonAyakkabı kılıfı olarak bin de satılan mesi kullanıyorum, giyime gelirsek çok abartmaya gerek yok. Önemli olan durmamak. 26 aralıkta içimde decathlon termeli üstünde ince exuma mont ile ama nonstop uludağ çıktım. Cuma günü gece misi yaptım. Önemli olan durmamak ve teri içinizde kurutmamak.254381 dosyayı görüntüle254381 dosyayı görüntüle
Başım ve boynuma baf takıyorum. İnerken anlım üşüyor biraz😀 ben zaten antrenman yaparken genelde zone3 ve 1 tane zone 4 yokuş olacak şekilde yaparım. Eve dönerlerde çok hafif azaltırım . Elbette üşüyorum ama abartı olmuyorİnerken de sıkıntı olmadıysa süper. Nabzın yüksek olduğu zone 3 üstü antremanlar yada uzun yokuşlarda dediğiniz gibi bir sorun olmuyor genelde. Konu biraz daha recovery sürüşleri yada zone 2 sürüşlerde yada inişlerde problem olmaya başlıyor. Bir de ayaklar çok hareketsiz olduğu için kılıf bile çok yardımcı olmuyor 3-4 derecenin altında. Dediğiniz mes güzel bir alternatif olabilir yada Merino çoraplar. Decathlonda merino kayak çorapları var onları mı denesem diye düşündüm en son![]()