EnginK.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.481
- Başlangıç
- 1978—79
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hafta başı havaların soğuk olduğu günlerden birinde (İzmir için söylüyorum) 75 kmlik sürüşümde üst ve alt giyim konusunda hiç sıkıntı çekmedim ama ayaklarım resmen buz kesti. Hava 6 derece civarıydı. Spd ayakkabıların üstünde ve altındaki havalandırma delikleri sıkıntı yarattı. Soğuk insanın bütün enerjisini alıp götürüyor. Eve döndüğümde ayak parmaklarımı hissetmiyordum. O üşümüşlükle gittiğim rotanın yarısı olan Urla'da bir BİM market gördüm ve o anda ayağıma geçiremeyeceğimi bildiğim halde en büyük boyundan bir termal mest aldım çıktım. (Buradan sayın @mariokaldato beye de selam gönderiyorum).
Sonrasında ayakkabının kal kısmına gelen yeri kestim ve dağılmasın diye kenarlarını yapıştırdım. Ayrıca yere bastığımda kılıfın burun ve topuk kısmı aşınmasın diye deri parçaları yapıştırdım. İzmir gibi çok soğuk olmayan bir yerde çok sık kullanacağımı sanmıyorum ama soğuk olan sayılı günlerde de beni idare edeceğini düşünüyorum. 21,90 TL ve biraz emekle halletmiş olduk sorunumuzu. Aşağıya fotoğraflarını koyuyorum:
Kallerin eski olduğuna takılmayın yedeklerim var. Kış döneminde gittiği yere kadar kullanmak istedim
Sonrasında ayakkabının kal kısmına gelen yeri kestim ve dağılmasın diye kenarlarını yapıştırdım. Ayrıca yere bastığımda kılıfın burun ve topuk kısmı aşınmasın diye deri parçaları yapıştırdım. İzmir gibi çok soğuk olmayan bir yerde çok sık kullanacağımı sanmıyorum ama soğuk olan sayılı günlerde de beni idare edeceğini düşünüyorum. 21,90 TL ve biraz emekle halletmiş olduk sorunumuzu. Aşağıya fotoğraflarını koyuyorum:
Kallerin eski olduğuna takılmayın yedeklerim var. Kış döneminde gittiği yere kadar kullanmak istedim