makaram
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.510
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
yokuş inerken düşünemiyorum eser bu iliklerine kadar abow
Benzeri bir ürünü okuduğum MYO'nun moda tasarım bölümü de yapmıştı. aliexpresste buna benzer bir çok ürün var. Bisiklette cebinde powerbank taşımak isteyen olur mu bilmiyorum ama yürüyüşlerde (kış) belki faydalı olabilir. Yıkama konusunda bir anne varsa kesin yolunu bulup yıkar. Kendi annem yağmurluğumu toz olmuş diye yıkadığında beri su geçiriyorYurt dışında satışı olan çok değişik bir ürün buldum.
277378 dosyayı görüntüle
Usb üzerinden şarj ediliyor. 3 adet ısı ayar konumu bulunuyor. Su geçirmez, elde yıkanabilen bir ürün ( Yıkar mıyım bilemedim ? )
(link)
Öncelikle; yeleklerin çöb torbasına benzer malzemeden yapılanı da var, neredeyse gocuk kadar kalın olanı da. Hepsinin aynı olduğunu düşünmemek gerek.Bu jiletler (yelek) cidden bu kadar soğuğun vücuda girmesini engelliyor mu? Nedense bana hep naylon torbadan yapılmış gibi geliyor
Bisiklette cebinde powerbank taşıyan olur. Yol bisikletinde iki büklüm olur mu onu sormak gerek. Daha dik sürüşlere imkan veren bisikletler ( Şehir bisikleti ) buna olanak tanır. Ama yol bisikletinde bile taşınır kadroya o kadar eğilince kadro çantasında taşınıp ara kablo kullanılabilir.Benzeri bir ürünü okuduğum MYO'nun moda tasarım bölümü de yapmıştı. aliexpresste buna benzer bir çok ürün var. Bisiklette cebinde powerbank taşımak isteyen olur mu bilmiyorum ama yürüyüşlerde (kış) belki faydalı olabilir. Yıkama konusunda bir anne varsa kesin yolunu bulup yıkar. Kendi annem yağmurluğumu toz olmuş diye yıkadığında beri su geçiriyor
Çok aşırı soğuklarda bisiklet bineceğimi düşünmüyorum, daha öncelerde sormuş olduğum termal şort fikride böylece rafa kalmış oldu. Mevsim zaten normallerin üzerinde seyrediyor. Şuanda tek şort giyip üst tarafa ağırlık veriyorum, olası soğuk durumlarda bacaklara giyilen ara parça/bantlarım iş görüyorum. Daha da olmadı geçen sene ki gibi decathlondan alınma termal şort üzerine bib yada tam tersi kombinasyona geçerim. Üst için kısa kol forma > kışlık/termal içlik (teri dışarı atıyor) > uzun kol termal forma (siparişini verdim) > softshell şeklinde kombine edip kullanırım. Ayakkabı için kılıf/yağmurluk, geçen sene kal boşluğunda püfür püfür esiyordu.
Bu jiletler (yelek) cidden bu kadar soğuğun vücuda girmesini engelliyor mu? Nedense bana hep naylon torbadan yapılmış gibi geliyor
Ekleme: Mesajı yazıp gönderneyi unutmuşum öğleden sonra 5ten beri öyle duruyormuş.
Akşam karanlığına uygun reflektörlü rüzgarlık önerisi olan var mı? Rüzgarlığım siyah, bazen sürücüler yeterince görülmediğim konusunda uyarıyorlar. M beden giyiyorum.
10 derece serin sayılabilir de 15 derece gerçekten bisiklete binmek için ideal bir sıcaklık bence. Ne terlersiniz, ne üşürsünüz. 8-10 derecelerde, rüzgar az ise uzun kollu forma yetiyor bana, yani linkteki 10 derece için uygun gibi, ancak 15 derecede fazla gelebilir. Yeni almadan önce 15 derecede sürerken ceketi giymemeyi deneseniz? 10 derecede de içlik + ceket olabilir üşüyorsanız.bisiklet içliği + yazlık forma + ceket
bu kombinasyonda 10-15 derece arasında çok fazla terliyorum. terden dolayı iki kez boynum tutuldu. o yüzden bisiklet içliği + kışlık forma + kolsuz rüzgarlık kombinine geçeceğim.
(link)
bu formayı kullanan, tavsiye edecek olan var mıdır?
İçlik nasıl bir içlik bilmiyorum. Ceketinizi de bilmiyorum ama. Buff takılı bir boyun. Altına içlik ve üzerine ceket deneyebilirsiniz.bisiklet içliği + yazlık forma + ceket
bu kombinasyonda 10-15 derece arasında çok fazla terliyorum. terden dolayı iki kez boynum tutuldu. o yüzden bisiklet içliği + kışlık forma + kolsuz rüzgarlık kombinine geçeceğim.
(link)
Bahsettiğiniz ceketin rc500 olanını kullanıyorum ki ter tahliyesi açısından daha başarılı olmasına rağmen 15 derece gibi bir sıcaklıkta terletir.hocam içlik decathlon bisiklet içliği
(link)
ceket de yine decathlon reflektörlü olan.
(link)
buff da kullanıyorum aslında ancak çok terlediğim için ıslanıp işlevini yitiriyor.
bakıyorum herkes genelde içlik+kışlık forma giyiyor bu mevsimlerde. ceket daha çok sert kış için sanırım.
bisiklet içliği + yazlık forma + ceket
(link)
Decathlonun üst seviye ceketini alın, 10 derece altı sıcaklarda içine içlik giyin. 10-15 arasında ise sadece ter atleti giyin.Sizce Ceket mi yağmurluk mu?
Peki 10-20 derece sıcaklıklarda içime kısa kollu forma üstüne uzun kollu forma giysem nasıl olurDecathlonun üst seviye ceketini alın, 10 derece altı sıcaklarda içine içlik giyin. 10-15 arasında ise sadece ter atleti giyin.
Saçma olur bence. İçinize sıfır kol içlik üstüne uzun kol forma daha akıllıca kombinasyon olacaktır.Peki 10-20 derece sıcaklıklarda içime kısa kollu forma üstüne uzun kollu forma giysem nasıl olur