Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kışın bisiklete binilmez diyenler :)

Kar yağarken binilir, keyiflidir. Kar üstünde binilir. Tekerlek kuru yoldaki kadar olmasa da tutunur. 700 * 35 lastiklerle yaptığım aktivitedir. Tedbiri elden bırakmamak faydalıdır yine de. Zaten istenilse de kara batan tekerlek çok hızlı gitmenize izin vermez. Ama buzun üstünde asla güvenli değildir. Her an düşmek mümkündür. Üstelik düşeyazdığınızda ayak da yere tutunamaz. Çanağı kırmak gayet olasıdır. Tuzlanıp buzu eritilmiş yolda iç rahatlığıyla binebilirsiniz. Tuz bisikletime, boyasına zarar verir mi diye de düşünmeye gerek yoktur. Yıllarca yoldan sıçrayan tuzlu suya maruz kaldı bisikletim. Boyası yaşına göre gayet normal durumda. Üstelik kışın aylarca yıkamadan biniyorum bisiklete.

Scudo
@Göktürk ÜnalGoruyorum ve arttiriyorum [emoji23] 6 ocakta kartepe kayak merkezi turu + kuzuyayla kampi
bc4fd90cb79bb0a8efbc5e0b190d9322.jpg

Üst kıyafet olarak ne tavsiye edersiniz. Uzun kollu formam var ama kışlık değil. Ne giymeli?

@neycitizen

Üst Kıyafet kat kat mantıklı olur.
İçten dışa yazıyorum: Alt üst İçlik, Jersey, Tayt, Mont, Rüzgarlık(Cepte tutup ihtiyaca göre kullanabilirsiniz) Eldiven, Buff, Maske

İçlik yerine kış için özel jersey ve taytlardan da alabilirsiniz. Bütçeye göre.

En soğuğunda bile uygun kıyafetler olmak kaydıyla üç katı aşmayacak şekilde giyilmelidir.

@Punctum

Paçalı don olur mu hocam?

Hem üst bacakları da korur soğuktan, sıcacık tutar. Yokuş çıkarken performansımız da artar diye düşünüyorum.
23421-berrak-1116-erkek-uzun-pacali-kulot-3-lu-paket-1116jpg-1116.jpg

• Beğen
Tepkiler: ikemath
(link) sırf kışın bisikletten mahrum kalmamak için aldım

@uslsy

Paçalısı caizdir hocam...:)

Hem yaz hem de kış kullanılmalıdır. Tercihen beyaz olmalı, terleyince şeffaflaşmalıdır. Yazları sahil boyunca ayrıca bir nevi mayo vazifesi görerek, bizleri extra masraf ve yükten kurtarmaktadır. Kışları ise vücudumuzu sıcacık sarmalayacak bir battaniye olarak kullanılabilir. Hem karada, hem denizde, hem havuzda, hem de termal de kullanılabilir. Başına geçirince geniş bir balaklava halini alır. O kadar işlevseldir ki, dediklerine göre İsviçre Çakısı tasarımında bu paçalı donlardan esinlenilmiştir. Her forma cebinde mutlaka bulundurulmalıdır...

Bu vesileyle selam eder, tebriklerimi sunarım...:)

@ippon

Bisiklet için uygun bir tercih değil hocam...

@ippon

Bisiklet tipi mühim değil. Bu mont bisiklet sürerken kullanılmaz.

@ippon

Kesin mahrum kalırsın. Bu seni zatüre bile edebilir.

@Punctum

O zaman triatlona uygun bir Paçalı Suit bu öyle mi?

• Beğen
Tepkiler: asibol
@ippon

İyi ve sağlıklı :) günlerde kullanmanızı temenni eder, başarılar dilerim...

@uslsy

Tabii ki. Triathlon giysilerinin atasıdır bu paçalı donlar...:)

@uslsy

Belki kendini terletmeden, efor sarfetmeden bisiklet kullananlardandır.

@asibol

Bu arada dikkat ettim, arkadaş Muğla'dan katılıyor foruma :)

@uslsy bu güne kadar öyle bişey olmadı bundan sonrada olmaz dediğim gibi yol bisikleti kullanmıyorum . yol bisikletine geçersem rapha ve bontrager'ın ürünlerini kullanırım meraklanmayın :)

@asibol

O malzeme terletir onu.

@ippon

Peki.

• Beğen
@uslsy Kışın düz yolda 2 km/s hızla bisiklet sürerse terletmez bence. ;)

@asibol

Tmm.

• Beğen
Geri