Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kışın neden bisiklet sürülmez?

Scudo
Hafta sonu Beykoz Spor Ormanı’nda -5 dereceydi. Çok keyifliydi. Su birikintilerine dikkat etmek gerekiyor. Buzlanmadan dolayı riskli oluyor. Bir de mataradaki su donuyor @PuncherZ ‘nin dediği gibi. 🥶

Dün ve bu sabah diğer sabahlara göre daha soğuktu. 3 Saatlik sürüşün sonrasında rüzgar yüzünden epey yıprandık. Yine de kışın yağmur ve kar yağmadığı sürece her koşulda sürülür. Terleme derdi yok, sıcaktan bayılma derdi yok, gereksiz yere sıvı kaybı yok.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Bir arkadaşım var Finlandiya.-27 derecede spor yapıyorlar. 😁

GECq6DtXcAA22eK

313999 dosyayı görüntüle
Karlı havalarda bizim eski tankı kullanıyorum 😁

Merhaba,bu lastikler normal asfaltta nasıl reaksiyon veriyor.Onu merak ediyordum hep.
Kaç tane spike olduğuna göre değişiyor. Geçen sene 240 spike olanını kullandım, yuvarlanma direncini bayağı düşürüyor. Şuan 120 spike olanı kullanıyorum ama 240 spike olan kadar güven vermiyor ara ara buzlu yerlerde hafiften kayma yapabiliyor.

Ankara haftasonu kar yağmur yağışlıydı, yollarda tuzlama olduğundan buzlanma yoktu. Ben de çamurlukları takıp çıktım. İlk defa kullandım, oldukça başarılı ve takma sökme temizlik oldukça kolay.

Dosyalar

• WhatsApp Image 2024-01-21 at 11.52.29 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2024-01-21 at 11.52.29 (1).jpeg
    84,4 KB · Okunma: 69
  • WhatsApp Image 2024-01-21 at 11.52.29 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2024-01-21 at 11.52.29 (2).jpeg
    111,3 KB · Okunma: 71
  • WhatsApp Image 2024-01-21 at 11.52.29 (3).jpeg
    WhatsApp Image 2024-01-21 at 11.52.29 (3).jpeg
    60,3 KB · Okunma: 71
  • WhatsApp Image 2024-01-21 at 11.52.29.jpeg
    WhatsApp Image 2024-01-21 at 11.52.29.jpeg
    102,2 KB · Okunma: 59
Aslında başlık çok tahrik edici olmuş :) Süremeyen neden süremiyor başlığı içeriğe daha uygun olurdu sanki 🤭🤭🤭🤭

İlk etapta sentetik çorap deneyebilirsiniz. Kayak, tenis vs için üretilmiş tabanı havlu bir çorap olabilir. Pamuğa göre daha avantajlı olur.
Aman, sentetik giysiden hep uzak dururum! Belki benim gövdemden kaynaklanıyordur ancak %99 pamuk %1 elastan/polimer/naylon vs bile giysem yaz/kış derime yapışıp yakıyor. Bisikleti geç sadece biraz yürüsem bile yakıyor. En son aldığım kot %99 pamuk, %1 elastan cıktı, bacak aralarımı yakıp pişiriyor, abartmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Aman, sentetik giysiden hep uzak dururum! Belki benim gövdemden kaynaklanıyordur ancak %99 pamuk %1 elastan/polimer/naylon vs bile giysem yaz/kış derime yapışıp yakıyor. Bisikleti geç sadece biraz yürüsem bile yakıyor. En son aldığım kot %99 pamuk, %1 elastan cıktı, bacak aralarımı yakıp pişiriyor, abartmıyorum.

Enteresan. Bisiklet giysilerinin tamamı sentetik. Kalite ile alakalı olabilir. Benim bir puma içliğim var mesela. Giyince tenime değdiğini bile hissetmiyorum. Tamamen yok gibi.

Hocam kışın tadını çıkarıyorsun valla, bravo :)
Estağfurullah, hocalık bir şeyim yok da kışın tadını çıkarmak sözü pek olmuyor. 😅 Kışın uzun gezi de yapılamıyor, gece de sürülemiyor.
Aslında yapılıyor ama pek zevkli olmuyor. Özellikle gün ışığı gidince hava çok soğuyor. Bir de üstüste giyiniyorsun, üzerindeki her şeye ulaşmak yazın ki kadar rahat olmuyor. Yazın 1,5 lt su yetmiyor, kışın sulukta ki su donuyor.🤣
550 ml'lik su alıp 30, 50 km dönüp geliyorsun. Fazlası sıkıntı yaratıyor.😅

Yanalım tabi, onu aramıyor muyuz kışın sürerken zaten :)

Geri