PuncherZ
Puncher
- Tepki
- 6.003
- İsim
- Ziya D. Bilgitoğlu
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Cipollini
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Kaç tane spike olduğuna göre değişiyor. Geçen sene 240 spike olanını kullandım, yuvarlanma direncini bayağı düşürüyor. Şuan 120 spike olanı kullanıyorum ama 240 spike olan kadar güven vermiyor ara ara buzlu yerlerde hafiften kayma yapabiliyor.313999 dosyayı görüntüle
Karlı havalarda bizim eski tankı kullanıyorum 😁
Merhaba,bu lastikler normal asfaltta nasıl reaksiyon veriyor.Onu merak ediyordum hep.
Aman, sentetik giysiden hep uzak dururum! Belki benim gövdemden kaynaklanıyordur ancak %99 pamuk %1 elastan/polimer/naylon vs bile giysem yaz/kış derime yapışıp yakıyor. Bisikleti geç sadece biraz yürüsem bile yakıyor. En son aldığım kot %99 pamuk, %1 elastan cıktı, bacak aralarımı yakıp pişiriyor, abartmıyorum.İlk etapta sentetik çorap deneyebilirsiniz. Kayak, tenis vs için üretilmiş tabanı havlu bir çorap olabilir. Pamuğa göre daha avantajlı olur.
Aman, sentetik giysiden hep uzak dururum! Belki benim gövdemden kaynaklanıyordur ancak %99 pamuk %1 elastan/polimer/naylon vs bile giysem yaz/kış derime yapışıp yakıyor. Bisikleti geç sadece biraz yürüsem bile yakıyor. En son aldığım kot %99 pamuk, %1 elastan cıktı, bacak aralarımı yakıp pişiriyor, abartmıyorum.
Estağfurullah, hocalık bir şeyim yok da kışın tadını çıkarmak sözü pek olmuyor. 😅 Kışın uzun gezi de yapılamıyor, gece de sürülemiyor.Hocam kışın tadını çıkarıyorsun valla, bravo
Yanalım tabi, onu aramıyor muyuz kışın sürerken zatenAman, sentetik giysiden hep uzak dururum! Belki benim gövdemden kaynaklanıyordur ancak %99 pamuk %1 elastan/polimer/naylon vs bile giysem yaz/kış derime yapışıp yakıyor. Bisikleti geç sadece biraz yürüsem bile yakıyor. En son aldığım kot %99 pamuk, %1 elastan cıktı, bacak aralarımı yakıp pişiriyor, abartmıyorum.