Scudo Sports

Kışın taytı mı giymeli yoksa termal içlik mi veya fazlası var mı?

@dkelleci Teşekkür ederim hocam.

Ben de kararsız kaldım. Uzun pedli taytım var, ancak üşütüyor. Onun altına bu ürünü giyersem de çok sıcak olacaktır.
Kısa pedli tayt altı bu ürünü deneyeceğim ilk olarak.
Tabi bundan stokta kalmamış.
(link) şu da aynı işi görecektir umarım.

Scudo
@NKurtuldu bu ürünü taytın ve formanın üstünemi giyiyoruz yoksa taytın altınamı taytın içine giyersek bir espirisi kalmaz bence la yaz gelsin artık yaf :)

@NKurtuldu

Çok soğuk havalarda uzun pedli taytın altına giyiyorum. 5-10 derecelerde kısa pedli tayt ve bacak ısıtıcı kullanıyorum.

İmkanınız varsa moroutlet mağazasına mutlaka uğrayın. Çok daha uygun fiyatlara termal kıyafetler, kışlık ve mevsimlik montlar, bisiklet montları, yağmurluk ve rüzgarlıkları, formalar, çoraplar, kısacası her şey mevcut.

(link) Aliexpressden bunları almıştım. Tayttan da formadan da gayet memnunum. 3 derece hava da taytla hiç üşümedim altına içlik, üstüne vs hiçbirşey giymedim sadece tayt hiç üşütmedi.
Üst olarak da içlik + 2 tane kışlık forma giyiyorum hiç üşümüyorum. Mecbur kalmadığım zamanlarda exumadan aldığım su ve rüzgar geçirmez montu giymiyorum çünkü rahat edemiyorum. Onun dışında bazen buff takıyorum bazen de balaklava takıyorum o anki ruh halime göre çıkıyorum. Tekrar söylüyorum tayttan çok memnunum ve hiç üşütmedi :):D

sifirin altina inmedikce usuyorsaniz oncelikle kansizlik demir eksikligi vs gibi tam kan tahili vs yaptirin . yoksa sifirin altina inmedikce usumemeniz gerekir en azindan surerken zaten vucud surekli hareket halinde oldugu icin kan akisi kalp hizi da arttigindan usumezsiniz ama yeterince isinmadan baslanilan turlar da ya da kan akisini engelleyen bazi kan dolasim rahatsizliklari romatizmal ya da hormonal (tiroid) vs gibi rahatsizliklariniz varsa o zaman durum farkli ornegin ne kadar kalin giyinirseniz giyinin surekli usume ozellikle belirli bolgelerde ayak diz vs gibi yerlerde oluyorsa oncelikle altta yatan nedeni cozmeniz lazim. onun haricinde lodoslu havada ruzgara fazla kaptiripta migren sinuzit olmamak icin de kaskin altina kar maskesi takabilirsiniz ki sifirin altinda gerekli olacaktir. onun haricinde hava cok nemli degilse (nemli havalarda romatizmanizda varsa cok daha fazla hissedersiniz sogugu) kuru havalarda sogukta olsa tek termal tayt ile usumeden rahatca surebilirsiniz bisiklet uzun surelerde yeterki durdugunuz zaman uzerinize hemen ceket yelek vs giymeniz de terli iken sogukta kalmanizi onleyecektir.

Helen, Atalarımız ne demiş "Ucuzdur var bi illeti, Pahalıdır vardır bi hikmeti"

@Murat.Bagci hocam tayt çok ince üşütmesi normal yani

@gollatr hocam bu yurt dışından gelen urunler guvenlıöı gönderiyormalrmı gerçekten gümrük vs sıkıntı oluyormu acaba bir de ne kadar sürede geliyor acaba

@ATALAY16 Hocam merhaba. Şimdiye kadar 2 siteden alışveriş yaptım. Merlincycles ve aliexpress. İkiside güvenli siteler. 75 Euro ve üzeri olursa vergi alıyorlar. Şimdiye kadar aldığım ürünlerin hiçbiri 75 Euroyu geçmedi. Aliexpress de ödeme şu şekilde oluyor. İstediğiniz ürünü seçiyorsunuz bedeni vs. adres herşeyi giriyorsunuz. Parayı siteye gönderiyorsunuz özellikle söylüyorum "SİTEYE" daha satıcıya para ulaşmıyor yani. Ürün bazen 20 gün bazen 1 ay bazen de 2 ay da geliyor. Ürün elinize geldikten sonra ödemeyi yapıyorsunuz. Eğer üründe sorun varsa veya farklı bir ürün gönderdiyse şikayet edip parayı ödememe şansınız var ürün sizde kalıyor. Ürünün gönderim süresine de şöyle değineyim. Çok yıldızlı, elmaslı vs. satıcılar var. Bunların yorumlarına, gönderi hızlarına vs bakarak sipariş vermeniz daha iyi olur. Mesela o sky forması bana 20 günde geldi. Yazın sipariş verdiğim bianchi forması 1 ayda geldi. Satıcının gönderi hızına bakmanız iyi olur bazıları 1 haftada bazıları 3 günde kargoya veriyor. Kargoya verdikten sonra satıcıyla alakası kalmıyor tabi adam size takip noyu veriyor gerisi kargonun işi. Genelde en geç 1 ayda geliyor (haftasonları da dahil 1 ay). Şimdiye kadar tüm formalarımı ordan aldım onun dışında ayakkabı kılıfı, balaklava, eldiven, matara kafesi de aldım hiç sorun yaşamadım. Hepsinden son derece memnunum. Herhangi bir sorunuz olursa pm atın hocam

@gollatr hangi sehirdesin . benim siparis sayim 130 u geçmiş aliexpresste :) istanbula yuzde 95i teslim oldu urunlerin . fakat bi ara samsuna 3 farkli saticidan 3 urun istemistim 3 ude gelmemisti . parami geri almak zorunda kalmistim

İstanbuldayım. Sipariş verdiğim herşey sorunsuzca geldi hiç pttyi arayıp da şu ürün nerde vs sormadım @furkan.zaman

Arkadaşlar şu sıralar çok fazla bisiklet sürmek istiyorum ama sürerken giyecek kışlık ekipmanlarım yok. Öncelikle soğuktan korunmak için ya kışlık bir bisiklet taytı ya da termal içlik almak istiyorum . Hangisini tercih etmeliyim? ikisi de aynı görevi mi yapar yoksa farkları nelerdir ? Siz neler giyiyorsunuz? Ya da sizin önereceğiniz tavsiyeler var mı yorumlarınıza, tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Merhaba Mehmet Bey ben bu sıralarda içime Decathlon dan aldığım bisiklet içliği alt ve üst giyiyorum. Üzerine de kısa kollu bisiklet forması üzerine yağmur ve rüzgar geçirmez mont alt kısıma da dar paçalı eşofman giyip çıkıyorum boynumu ve ağzımı kapayacak şekilde balaklava kullanıyorum. Kaskımı ve gözlüğümü takıp çıkıyorum. Bisiklet sürerken sıkıntı yok ancak mola vermeyi düşünürseniz çok az bir üşüme söz konusu oluyor geçen hafta grip oldum bu yüzden. Onun için bu haftasonu çıkacağım turda mola vermeyi düşünmüyorum. Bisiklet taytı denedim ancak ped kısmı rahatsız ettiği için kullanmayı düşünmedim. Turlarım çok uzun soluklu değil maksimum 2 saat sürüyor ancak benim için bu ekipmanlar yeterli. Gözlük mutlaka şart soğuktan gözleriniz yaşarıyor yoksa.

şimdi kıyafetleri araştırırken şu 3 ürün dikkatimi çekti. alt içi tayt, üst içinde termal içlik ve bisiklet forması. İyi olur mu sizce?

termal içlik: (link)

bisiklet forması: (link)

alt uzun tay: (link)

@trainspotting35 bilgi için teşekkür ederim. Benim için altın değerinde böyle bilgiler bana faydası olacak :)

Benim kullandığım içlik bu benim için yeterli ancak forma ve tayt hakkında yorum yapamıyacağım. İstanbuldaysanız Decathlon firmasına gitmenizi öneririm ben 2 hafta önce seri sonu indiriminden yararlanıp (Seri sonu diye çok ufak ayrı bir stand açmışlar) 2 adet kısa kollu formayı 40 tl' ye aldım.

@trainspotting35 evet istanbuldayım. Peki tavsiyenizi dikkate alıp gideceğim. Sizin aldığınız alt içliğin linki varsa paylaşırsanız çok memnun kalırım

Bu arada montum da bu C&A firmasının çocuk reyonundan 70 TL ye aldım.:):):)

Siteye baktım ama göremedim fiyatı 21.99 TL gibi birşey di.

Dosyalar

• IMG_6850.JPG
    IMG_6850.JPG
    69,9 KB · Okunma: 100
  • IMG_7171.JPG
    IMG_7171.JPG
    65,3 KB · Okunma: 103
  • IMG_7171.JPG
    IMG_7171.JPG
    65,3 KB · Okunma: 101
  • IMG_7171.JPG
    IMG_7171.JPG
    65,3 KB · Okunma: 95
  • IMG_7172.JPG
    IMG_7172.JPG
    67,4 KB · Okunma: 105
  • IMG_7173.JPG
    IMG_7173.JPG
    72,4 KB · Okunma: 100
  • IMG_6850.JPG
    IMG_6850.JPG
    69,9 KB · Okunma: 101
  • Beğen
Tepkiler: hogutmen
Rica ederim ne demek bir tavsiye daha Mall Of taki mağazaya değil diğerine gidin diğeri daha büyük eğer Avrupa yakasındaysanız.

@trainspotting35 alt içliğiniz bu muydu? fiyatı 21,99. (link)

Marmara forumun ordaki bakırköy veya forum istanbulun ordaki bayrampaşa mağazalarına gitmeyi düşünüyorum

@Mehmet ÇAKAR
Bu ürünün mavisini kullanıyorum. Üzerine B'twin mont giyip çıkıyorum genelde. üşütmüyor fazla ama yine de içten pamuklu bişeyler giyiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mrmckr
Geri