Scudo Sports

Kışın taytı mı giymeli yoksa termal içlik mi veya fazlası var mı?

Kusura bakmayın içlik bu muydu hatırlayamadım ama eve gidince bakarım. Bu içlik olma ihtimali yüksek. Size şimdiden hayırlı alışverişler kendinize bütçe belirleyip gidin kendinizi kaybetmeniz an meselesi ben hanım korkusundan fazla birşey alamadım. :):):)

• Beğen
Tepkiler: Mrmckr
Scudo
@Mehmet ÇAKAR
Bayrampaşa mağazasına sakın gitmeyin :) zerre kadar ilgilenmiyorlar ve ve ürün stokları kötü. Ben esenlerde oturduğum halde marmaraforum decathlon şubesini tercih ediyorum :)

• Beğen
üst termal içlik ve forma rüzgarı kesmediğinden gazete ile göğüs bölgesini kaplamak çok etkili oluyor. Alt için tayt üstüne kapri çözüm . Ancak ısı 10 derecenin altına düşünce eklemler ağrımaya başlıyor seleks dizlik aldım çok yararını gördüm.

yün içlik. ata yadigarı :)

Akşam turumu az önce tamamladım hava çok soğuk ayaklarım dışında çok az kollarım üşüdü. Uzun kollu bir forma şart galiba. Daha bunun karı var.

• Beğen
@trainspotting35 Arkadaşa önerdiğiniz içlikten ben de kullanıyorum oldukça memnunum.Size tavsiyem yani en azından ben öyle yapacağım, kolluk almanız.Mesela aliexpress'te gördüm ve aldım 2.50 dolar olması lazım.Yorumlar oldukça iyiydi.Sonuçta siz de benim gibi kollardan şikayetçisiniz

@Uptown Cyclist uzun kollu forma alırsam nisan ayının başına doğru üzerine hiçbirşey giymeden de kullanma şansım olur diye düşündüm. Tek formayla tura çıkılabilecek. İçlik yada mont giymeden.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR ve Mrmckr
Canım sıkıldı ekipmanları fotoğraflı ekleyeyim dedim. Bu arada seri sonu diye aldığım formalar internet sitesinde 149.99 ve 99.99 ben her ikisini 19.99 dan aldım

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    61,1 KB · Okunma: 59
  • image.jpeg
    image.jpeg
    60,9 KB · Okunma: 51
  • image.jpeg
    image.jpeg
    56,5 KB · Okunma: 52
  • image.jpeg
    image.jpeg
    42,5 KB · Okunma: 51
  • image.jpeg
    image.jpeg
    57,6 KB · Okunma: 52
  • image.jpeg
    image.jpeg
    85 KB · Okunma: 48
  • image.jpeg
    image.jpeg
    72,9 KB · Okunma: 46
  • image.jpeg
    image.jpeg
    52 KB · Okunma: 45
  • image.jpeg
    image.jpeg
    69,9 KB · Okunma: 45
O fiyatlara gore 19.99 neredeyse bedava gayet iyi almissiniz :D hafta ici bend3 bir gidicem bakalim bize seri sonu firsatlari denk gelecek mi

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Bim marketlerine bu cuma termal içlik geliyor. Fiyatı da çok uygun. İhtiyacı olan kaçırmasın.

(link)

Bilgi icin tesekkurler Kadir bey. [emoji106] bime gelecek icligin markasini googlede arattim bir sey cikmadi [emoji23] markasi yunland di sanirim

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
@trainspotting35

Bu montunuzu ben de gördüm c&a'da. Farklı renkte. Gördüğüm neon yeşili siyah idi. Kumaştan anlamam ancak bana softshell gibi geliyor. Bana olan boyu olsaydı hemen alırdım. 5N1k konumuza yazarsanız. Vatandaş faydalansın derim. Bu fiyata bedava gibi geldi bana. C und a internet mağazası olsa alırdım hayret bu kadar büyük mağaza internette satış yok. :(

Alt üst termal içlik + Forma + Rüzgarlık şeklinde giyiniyorum genellikle...

@uguryilmaz144
mumkunse alt kısma giydiğiniz memnunsanız paylaşır mısınız? Ben sadece askılı tayt oluyor altta.Bacak ısıtıcı aldım ama içime de bi şey olsa iyi olurdu

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Eğer jelli tayt giymeyeceksem termal içlik + eşofman, jelli tayt giydiğimde termal içlik giymiyorum. Duruma göre belki üstüne eşofman yine...

Düzeltme: Decathlon'un termal içlik ve 300 jelli tayt'ını kullanıyorum. Eşofman da yine decathlon'un domyos markası. İzmir'de yaşadığım için fazlasına gerek kalmıyor açıkçası. Daha soğuk iklimler için kat arttırılabilir...

Jel sele kılıfı kullandığım için 300 jelli tayt işimi görüyor, 100'km altı turlarda hiç problem yok... Jel kalınlığı fazla olmasa da fiyatı 24 tl olduğu için fiyatına göre uygun...

• Beğen
Tepkiler: Yetkin ve The UGUR
@hogutmen ben alalı çok oldu kış başlamadan aldım yaklaşık 3 ay oldu o konuya yazıpta milleti boşuna galyana getirmeyelim

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
@trainspotting35

hocam o urunun decathlonun150 tllik urununden asagi kalir yani yok gibi. gerci siz kullaniyirsunuz. siz daha iyi bilirsiniz. cep sayisi daha az gibi. arkadakinkucuk cep yok. kapusonu da cok guzel geldi bana. nice price yani. sehr gut.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Geri