Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kişiye özel heybe çanta tasarım (Avrupaya açılan genç girişimcimiz)

Scudo
Selam arkadaslar ;
Temmuz ayinda sahip oldugum yol bisikletim icin Anunnaki bike bags firmasinin degerli sahibi Ayhan bey çok sağolsun bisikletim icin Bike packing cantalari takimi hediye etti. Sevgisi ve comertligi icin cok tesekkur ediyorum kendisine.

Cantalari bi deneme maksatli takip ufak bir tura ciktim.

Sallanma ve herhangi bir problem yok . Gayet basarili tasarlanmislar.

Hem ön hem sele alti cantalar iki parca halinde monte ediliyorlar. Cantalari ise bizim bildigimiz yağmur gecirmez büzgülü torbalar seklindeler(Drybag). Ustlerdeki klipsleri acarak cantalari alabiliyorsunuz.
20191020_105601.jpg
20191020_105434.jpg
20191020_105327.jpg
20191020_104631.jpg
20191020_104547.jpg
20191020_104529.jpg

Son düzenleme:
@mariokaldato sağolsun hediye etmiş sizde memnun gibi gözüküyorsunuz bunlar güzel şeyler.... lakin görüntü açısından albenisi zayıf görünüyor böyle gımıl gımıl yani can canlı bir sunumu yok gibi gözüküyor uzaktan..... bu konuda fotolar yanıltıcı olabilir bilemedim tabiki

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato sağolsun hediye etmiş sizde memnun gibi gözüküyorsunuz bunlar güzel şeyler.... lakin görüntü açısından albenisi zayıf görünüyor böyle gımıl gımıl yani can canlı bir sunumu yok gibi gözüküyor uzaktan..... bu konuda fotolar yanıltıcı olabilir bilemedim tabiki
Selam doktor bey ,
Albeni derken bunlar kişiden kişiye degisen seyler elbet. Ben sade ve gosterissiz seviyorum . Onemli olan işlevin pratik olmasidir kanimca. Tesekkur ederim

• Beğen
Tepkiler: dryakup23
@mariokaldato Güzel duruyor, hareket halinde sallanma yokmuş e bide su geçirmez diyorsun Cumhur abi.Gerçi sen işini sağlama alıp her ihtimale karşı yanına büyük Bim poşetlerinden alıyorsundur, yağmur anında heybelerin üzerine geçirmek için :koptum:

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Selam arkadaslar ;
Temmuz ayinda sahip oldugum yol bisikletim icin Anunnaki bike bags firmasinin degerli sahibi Ayhan bey çok sağolsun bisikletim icin Bike packing cantalari takimi hediye etti. Sevgisi ve comertligi icin cok tesekkur ediyorum kendisine.

Cantalari bi deneme maksatli takip ufak bir tura ciktim.

Sallanma ve herhangi bir problem yok . Gayet basarili tasarlanmislar.

Hem ön hem sele alti cantalar iki parca halinde monte ediliyorlar. Cantalari ise bizim bildigimiz yağmur gecirmez büzgülü torbalar seklindeler(Drybag). Ustlerdeki klipsleri acarak cantalari alabiliyorsunuz.
211712 dosyayı görüntüle
211713 dosyayı görüntüle
211714 dosyayı görüntüle
211715 dosyayı görüntüle
211716 dosyayı görüntüle
211717 dosyayı görüntüle
Hayin, çanta hayini. Sanırsın Kathmanduya gidecek.
Neyine yetmiyor BİM poşetleri.

KAdro altı çantalar çok iyi gözüküyor.

@mariokaldato beyin tavsiyesi üzerine ben de bu ekibe katıldım. Çok ağır yükle test etmedim ama heybe dayanıklı gözüküyor. IMG_20191127_172141.jpg

• Muhteşem
Tepkiler: mariokaldato
  • Beğen
Tepkiler: tahrefa
@mariokaldato
Cumhur Ağabey,
Bikepacking rituellerine göre yanlış yoldasın:tskler:.Sele altı çantanın arkasındaki yeşil çanta yerine oraya emaye kupa asılır. @Gökay Akçay Hocam görmesin:D

Hakikaten o yeşilimsi şey ne?

@mariokaldato
Cumhur Ağabey,
Bikepacking rituellerine göre yanlış yoldasın:tskler:.Sele altı çantanın arkasındaki yeşil çanta yerine oraya emaye kupa asılır. @Gökay Akçay Hocam görmesin:D

Hakikaten o yeşilimsi şey ne?
:D hocam o anda emaye bulamadim, Bim'de kapaliydi , bendeki msr marka kamp tenceresini takivedim :D

:D hocam o anda emaye bulamadim, Bim'de kapaliydi , bendeki msr marka kamp tenceresini takivedim :D

Ben de o yeşilimsi şey acaba bikepacking camiasında yeni bir trend mi diye düşünüyordum:D

Valla trend isi bana uzak dostum. O işe bayk pekink moda tasarimcisi sayin @Gökay Akçay bey bakiyor gakshsjsj :D

@Gökay Akçay Hocam bu işin ''trendsetter'' tarafında olabilir:harika:Hayalgücü olduğu ise kesin:harika:

Eski bir fotoğraf makinesi çantasından bunu yapmıştıo_O
D787BC5B-BA54-4049-B87A-A8044C57FC13.jpeg

Bir de bu var.Acaba bu sele altı çanta gençliğinde ne idi?:okyrm:

A04CEF8F-DD91-4F27-ADEE-04BA292D9B6D.jpeg

Ben oraya bir çift spor ayakkabı koyarak aykırılığımı göstermiştim ?. Kalıplar bana göre değil ne yazık ki. Herkes doğuya gidiyorsa ben kuzey, batı, güney batı... nere eserse oraya yürürüm ama doğuya yürümem ?.

20190805_080318.jpg

@Gökay Akçay Hocam bu işin ''trendsetter'' tarafında olabilir:harika:Hayalgücü olduğu ise kesin:harika:

Eski bir fotoğraf makinesi çantasından bunu yapmıştıo_O
215067 dosyayı görüntüle

Bir de bu var.Acaba bu sele altı çanta gençliğinde ne idi?:okyrm:

215068 dosyayı görüntüle
@mariokaldato Emaye yoksa kamp tenceresi saylanır, parmak arası terlik yoksa spor ayakkabı terciğimizdir.
Bu arada manifestonun arkasındakide en iyi zamanında bir kamera çantasıydı.
Fujiyi ne kadar uğraşsamda 14 kilonun altına düşüremediğim için manifestoya yoğunlaştım Mümtaz Abi’den aldığım drop bar ve sti kollarla eldeki tiagra, 105 ve sora parçalarını birleştirerek 11-36 / 34-50 oranlarına sahip lastik seçimine göre 9,4kg ile 10kg arası değişen mekanik disk frenli “hafif tur bisikleti” toplama çabam devam ediyor.
Kış aylarında antremanlara fuji ile devam edip havalar düzelince yol bisikleti testlerim başlayacak, bisiklet üzerinde kalabildiğim sürede sıkıntı yok amaç TCBMY başlayana kadar nabız takipli antremanlarla ortalama hızı yükseltmek.

Geri