mariokaldato
En yeniden bir önce kayit olan adam
- Tepki
- 33.508
- İsim
- Raşit Cumhur Çakın
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Selam doktor bey ,@mariokaldato sağolsun hediye etmiş sizde memnun gibi gözüküyorsunuz bunlar güzel şeyler.... lakin görüntü açısından albenisi zayıf görünüyor böyle gımıl gımıl yani can canlı bir sunumu yok gibi gözüküyor uzaktan..... bu konuda fotolar yanıltıcı olabilir bilemedim tabiki
Hayin, çanta hayini. Sanırsın Kathmanduya gidecek.Selam arkadaslar ;
Temmuz ayinda sahip oldugum yol bisikletim icin Anunnaki bike bags firmasinin degerli sahibi Ayhan bey çok sağolsun bisikletim icin Bike packing cantalari takimi hediye etti. Sevgisi ve comertligi icin cok tesekkur ediyorum kendisine.
Cantalari bi deneme maksatli takip ufak bir tura ciktim.
Sallanma ve herhangi bir problem yok . Gayet basarili tasarlanmislar.
Hem ön hem sele alti cantalar iki parca halinde monte ediliyorlar. Cantalari ise bizim bildigimiz yağmur gecirmez büzgülü torbalar seklindeler(Drybag). Ustlerdeki klipsleri acarak cantalari alabiliyorsunuz.
211712 dosyayı görüntüle
211713 dosyayı görüntüle
211714 dosyayı görüntüle
211715 dosyayı görüntüle
211716 dosyayı görüntüle
211717 dosyayı görüntüle
Hemen sakince indir ellerini klavyedenHayin, çanta hayini. Sanırsın Kathmanduya gidecek.
Neyine yetmiyor BİM poşetleri.
Hayirli ugurlu olsun dostum. Isini rahatlikla görürler gule gule kullanasin@mariokaldato beyin tavsiyesi üzerine ben de bu ekibe katıldım. Çok ağır yükle test etmedim ama heybe dayanıklı gözüküyor. 215065 dosyayı görüntüle
hocam o anda emaye bulamadim, Bim'de kapaliydi , bendeki msr marka kamp tenceresini takivedim@mariokaldato
Cumhur Ağabey,
Bikepacking rituellerine göre yanlış yoldasın.Sele altı çantanın arkasındaki yeşil çanta yerine oraya emaye kupa asılır. @Gökay Akçay Hocam görmesin
Hakikaten o yeşilimsi şey ne?
hocam o anda emaye bulamadim, Bim'de kapaliydi , bendeki msr marka kamp tenceresini takivedim
Valla trend isi bana uzak dostum. O işe bayk pekink moda tasarimcisi sayin @Gökay Akçay bey bakiyor gakshsjsjBen de o yeşilimsi şey acaba bikepacking camiasında yeni bir trend mi diye düşünüyordum
Valla trend isi bana uzak dostum. O işe bayk pekink moda tasarimcisi sayin @Gökay Akçay bey bakiyor gakshsjsj
@mariokaldato Emaye yoksa kamp tenceresi saylanır, parmak arası terlik yoksa spor ayakkabı terciğimizdir.@Gökay Akçay Hocam bu işin ''trendsetter'' tarafında olabilirHayalgücü olduğu ise kesin
Eski bir fotoğraf makinesi çantasından bunu yapmıştı
215067 dosyayı görüntüle
Bir de bu var.Acaba bu sele altı çanta gençliğinde ne idi?
215068 dosyayı görüntüle