Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kişiye özel heybe çanta tasarım (Avrupaya açılan genç girişimcimiz)

@mariokaldato Emaye yoksa kamp tenceresi saylanır, parmak arası terlik yoksa spor ayakkabı terciğimizdir.
Bu arada manifestonun arkasındakide en iyi zamanında bir kamera çantasıydı.
Fujiyi ne kadar uğraşsamda 14 kilonun altına düşüremediğim için manifestoya yoğunlaştım Mümtaz Abi’den aldığım drop bar ve sti kollarla eldeki tiagra, 105 ve sora parçalarını birleştirerek 11-36 / 34-50 oranlarına sahip lastik seçimine göre 9,4kg ile 10kg arası değişen mekanik disk frenli “hafif tur bisikleti” toplama çabam devam ediyor.
Kış aylarında antremanlara fuji ile devam edip havalar düzelince yol bisikleti testlerim başlayacak, bisiklet üzerinde kalabildiğim sürede sıkıntı yok amaç TCBMY başlayana kadar nabız takipli antremanlarla ortalama hızı yükseltmek.
Senin manyfeston super hafif gireyvil sinifinda olacak bu kesin. Insanlar once gravel hayali ile yatip kalkip, sonra "çok agir yav napak nedek" diye kara kara düşünuyorlar. Elli kere dedim efendim " Hayaller London, hayatlar Tarlabaşı" diye

Scudo
Merhabalar
Küçük ön çantalara ihtiyacım vardı uzun zamandır.Bir kaç gün kullandıktan sonra yazmak istedim. Çantalar oldukça sağlam çok şık durdular tam istediğim boyuttalar. Anunnaki Bisiklet Canta Tasarim Ayhan beye hediye matara çantası için buradan da teşekkürler.

IMG_8473.jpg

IMG_8466.jpg

Merhabalar
Küçük ön çantalara ihtiyacım vardı uzun zamandır.Bir kaç gün kullandıktan sonra yazmak istedim. Çantalar oldukça sağlam çok şık durdular tam istediğim boyuttalar. Anunnaki Bisiklet Canta Tasarim Ayhan beye hediye matara çantası için buradan da teşekkürler.

217658 dosyayı görüntüle

217657 dosyayı görüntüle
Hayırli olsun sevgili dostum. Bende su an Anunnaki'nin bike packing çantalarini kullanmaktayim. Memnunum
20191020_105425.jpg

Abiler epey zaman geçmiş, çantalardan memnun musunuz ? Fiyatları nasıl ? Ben de uzun tur yapma niyetindeyim. Çantaya ihtiyacım var.

Ben memnunum, sağlam, yağmurda deneme durumum olmadı..Üst tarafı kıvırıp kapatmayı doğru yapabiliyormuyum bilmiyorum, klipslerin kordonları buruluyor, düz kalmıyorlar..Belki yukarı değil aşağı kıvırmalıyım...Ayrıca bagaj demirine takılma sisyemi hoşum gitmiyordu baştan beri, bende o yüzden
Screenshot_20200811-202403.png

bu mekanizmadan 2 takım sipariş ettim.Hatta Tr ye ulaştı şuan..Takınca paylaşacağım..

Kilitler. Ben tchibo dan decathlon dan çanta almistim. Onların mekanizmasını beğenmemistim.o yüzden alacağım..

Çantalardan ben de memnunum. Yağmurda kullanmadım ama test etmek için suyun altına tuttum içerde hiçbir ıslaklık yoktu. Askı sistemi benim bagajıma çok iyi oturuyor, hiçbir sarsılma yok. Fakat çantaları takıp çıkarırken askıların bagajı çizmesi çok olası. Ben bu yüzden bagajda demirlerin denk geldiği yerleri ayakkabı bağcığıyla sardım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Konu aklımda olsun, marka çantaların fiyatları uçmuş vaziyette.

• Beğen
@mariokaldato bisiklet seninmi başkan. Kırmızı siyah Çorum spor olmuş :harika: 😍

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Keşke birazda albeni olsa, benim gözüme hiç hitap etmiyor misal...

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Böyle kupon malzemeler bir bize denk gelmez...Sağlı sollu mataralık da var..Üstten maşanın ortasına tek vidayla takılıyor, tam aradığım şey..Alt ayakları hallederdik...🙁

• Beğen
Yok benim degil tabi ki dostum. Bir kullanicininmis hem görünümü, hemde ön bagaji beğendiğimden paylaşım yaptim :)
İlk defa gördüm bu bisikleti paylaşım olarak ,o yüzden sorma gereği duydum. :harika:
@HakanAydn abi sanayide demirciler nasıl bir bagaj istiyorsan o şekilde bagaj yada taşıma aparatı yapıyorlar. Yalan yere 250-300 lira markalara para verme. Geçen bir arkadaş 50 liraya ön için taşıma aparatını Merzifon sanayisinde taktırdı.

20200709_122610.jpg

Resimdeki sağdaki carraro ön lastik taşıma aparatı örnek olsun diye atıyorum.

Geri