Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kişiye özel heybe çanta tasarım (Avrupaya açılan genç girişimcimiz)

Scudo
@mariokaldato Öndeki demirin aynısından lazım...
Aynı bagajdan bana da lazım.Btwin'in belli bir serisinde karbon maşa olmasına rağmen maşanın tam ortasında tek bir yuvası var. Büyük ihtimalle bagajı da arkadaş kendisi yapmış. İnstagramdaki fotoğraflarında bende gördüm hatta doğrudan profilinden baktığımda önce sadece matara kafesi varmış sonrasında bagaj demirini monte etmiş.Özelden arkadaşa bir sormak lazım.

Keşke birazda albeni olsa, benim gözüme hiç hitap etmiyor misal...
Büyük ihtimalle kullandığı kumaş türü ve renginden olsa gerek ben kadro üzeri çantalarını sürekli kullanıyorum telefon, pompa, 16 yıllık devasa cüzdanım ve abur cubur için tam geliyor. Pack2ride özellikle kamuflajlı çantası hoş duruyorr. Tabi ki görerek inceleme fırsatı olsa daha iyi olacağına eminim.
@necmeddin abi ön taşıma aparatı derken ön bagaj demirini mi diyorsun abi? Eğer oysa 50 liraya iyi bulmuş, görsel olarak ekliyorum.

@mariokaldato bir tura çıkamadım ki mayıstan beri ertelenen izin en son ekim 1'de kaldı inşallah o zaman yüklenmiş haliyle adam akıllı bir fotoğraf alırım. O kadar topladım bisikleti adam akıllı süremedim bile, bu aralar hangi vardiya olursa olsun çok yoğun.

mosso monza.jpeg

Dosyalar

• ön bagaj.JPG
    ön bagaj.JPG
    49,2 KB · Okunma: 10
Son düzenleme:
@MakRo bir benzerini sanayide 50 liraya yaptırdı. Fotoğrafını atmıştım.
İlk defa gördüm bu bisikleti paylaşım olarak ,o yüzden sorma gereği duydum. :harika:
@HakanAydn abi sanayide demirciler nasıl bir bagaj istiyorsan o şekilde bagaj yada taşıma aparatı yapıyorlar. Yalan yere 250-300 lira markalara para verme. Geçen bir arkadaş 50 liraya ön için taşıma aparatını Merzifon sanayisinde taktırdı.

237383 dosyayı görüntüle

Resimdeki sağdaki carraro ön lastik taşıma aparatı örnek olsun diye atıyorum.

IMG_20210109_125932.jpg
15 ve 30 litrelik heybeler ile ben de Anunnaki almış bulunuyorum. Bu hafta kullanma fırsatım olacak ancak ilk izlenim kaliteli olduğu yönünde.
İç kısımda su geçirmez bir astar var, yansıtıcı kısımlar gece güzel görünürlük sağlıyor.
Bagaja yaslanan kısımda sert malzeme kullanılmış, eğilip bükülmüyor.
1.5 litrelik pet şişenin sığabileceği gözler var dış kısımda.
Bagaj demirleri sağlam.
Çantanın sallanmasını önlemek amacıyla bir kanca düşünülmüş.

Kullandıkça yorum yapacağım. IMG_20210111_095758.jpg

Aynı bagajdan bana da lazım.Btwin'in belli bir serisinde karbon maşa olmasına rağmen maşanın tam ortasında tek bir yuvası var. Büyük ihtimalle bagajı da arkadaş kendisi yapmış. İnstagramdaki fotoğraflarında bende gördüm hatta doğrudan profilinden baktığımda önce sadece matara kafesi varmış sonrasında bagaj demirini monte etmiş.Özelden arkadaşa bir sormak lazım.

Büyük ihtimalle kullandığı kumaş türü ve renginden olsa gerek ben kadro üzeri çantalarını sürekli kullanıyorum telefon, pompa, 16 yıllık devasa cüzdanım ve abur cubur için tam geliyor. Pack2ride özellikle kamuflajlı çantası hoş duruyorr. Tabi ki görerek inceleme fırsatı olsa daha iyi olacağına eminim.
@necmeddin abi ön taşıma aparatı derken ön bagaj demirini mi diyorsun abi? Eğer oysa 50 liraya iyi bulmuş, görsel olarak ekliyorum.

@mariokaldato bir tura çıkamadım ki mayıstan beri ertelenen izin en son ekim 1'de kaldı inşallah o zaman yüklenmiş haliyle adam akıllı bir fotoğraf alırım. O kadar topladım bisikleti adam akıllı süremedim bile, bu aralar hangi vardiya olursa olsun çok yoğun.

238836 dosyayı görüntüle
Gidon çantası hakkında bilgi alabilirmiyim ? Varsa linkte olabilir.Teşekkürler.

çok güzel duruyor elinize sağlık, alttaki uzun heybeye ne koyuyorsunuz?

Gidon çantası hakkında bilgi alabilirmiyim ? Varsa linkte olabilir.Teşekkürler.
Gidondaki çantayı aliexpressten o zamanlar 9 yada 10 dolara almıştım, müsait olunca linki ekleyeyim. Anunnaki'den aldıklarım kadro üzeri ve sele altı çanta olan.

(link) aldığım çanta bundan ama benim aldığım satıcının mağazası kapanmış galiba ulaşılamıyor. Ben 10 dolara almışım.

Son düzenleme:
bu çantaları nereden temin edebiliyoruz?
1613548279291.png

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
eyvallah. yukarıdaki görüntüde telefon var oradan ulaşırım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Yeni ön cantam ve kadro ustu cantami denemeye basladim. Simdilik kalibli durmasi ( Yani sert ve kalip gibi duruyor ) ve şık durmasini cok sevdim. Ayrica fermuarlarda ust modellerde gördügümüz su gecirmez olanlardan :) , gayette stabil duruyorlar
20210226_131131.jpg
20210226_131117.jpg
20210226_131247.jpg
20210226_131343.jpg

Geri