HakanAydn
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.162
- İsim
- Hakan
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Hocam bagaj demirini arkadas istanbul metin bisikletten almis@necmeddin Doğramacı yokki memlekette..😁
Aynı bagajdan bana da lazım.Btwin'in belli bir serisinde karbon maşa olmasına rağmen maşanın tam ortasında tek bir yuvası var. Büyük ihtimalle bagajı da arkadaş kendisi yapmış. İnstagramdaki fotoğraflarında bende gördüm hatta doğrudan profilinden baktığımda önce sadece matara kafesi varmış sonrasında bagaj demirini monte etmiş.Özelden arkadaşa bir sormak lazım.@mariokaldato Öndeki demirin aynısından lazım...
Büyük ihtimalle kullandığı kumaş türü ve renginden olsa gerek ben kadro üzeri çantalarını sürekli kullanıyorum telefon, pompa, 16 yıllık devasa cüzdanım ve abur cubur için tam geliyor. Pack2ride özellikle kamuflajlı çantası hoş duruyorr. Tabi ki görerek inceleme fırsatı olsa daha iyi olacağına eminim.Keşke birazda albeni olsa, benim gözüme hiç hitap etmiyor misal...
İlk defa gördüm bu bisikleti paylaşım olarak ,o yüzden sorma gereği duydum.
@HakanAydn abi sanayide demirciler nasıl bir bagaj istiyorsan o şekilde bagaj yada taşıma aparatı yapıyorlar. Yalan yere 250-300 lira markalara para verme. Geçen bir arkadaş 50 liraya ön için taşıma aparatını Merzifon sanayisinde taktırdı.
237383 dosyayı görüntüle
Resimdeki sağdaki carraro ön lastik taşıma aparatı örnek olsun diye atıyorum.
Gidon çantası hakkında bilgi alabilirmiyim ? Varsa linkte olabilir.Teşekkürler.Aynı bagajdan bana da lazım.Btwin'in belli bir serisinde karbon maşa olmasına rağmen maşanın tam ortasında tek bir yuvası var. Büyük ihtimalle bagajı da arkadaş kendisi yapmış. İnstagramdaki fotoğraflarında bende gördüm hatta doğrudan profilinden baktığımda önce sadece matara kafesi varmış sonrasında bagaj demirini monte etmiş.Özelden arkadaşa bir sormak lazım.
Büyük ihtimalle kullandığı kumaş türü ve renginden olsa gerek ben kadro üzeri çantalarını sürekli kullanıyorum telefon, pompa, 16 yıllık devasa cüzdanım ve abur cubur için tam geliyor. Pack2ride özellikle kamuflajlı çantası hoş duruyorr. Tabi ki görerek inceleme fırsatı olsa daha iyi olacağına eminim.
@necmeddin abi ön taşıma aparatı derken ön bagaj demirini mi diyorsun abi? Eğer oysa 50 liraya iyi bulmuş, görsel olarak ekliyorum.
@mariokaldato bir tura çıkamadım ki mayıstan beri ertelenen izin en son ekim 1'de kaldı inşallah o zaman yüklenmiş haliyle adam akıllı bir fotoğraf alırım. O kadar topladım bisikleti adam akıllı süremedim bile, bu aralar hangi vardiya olursa olsun çok yoğun.
238836 dosyayı görüntüle
Gidondaki çantayı aliexpressten o zamanlar 9 yada 10 dolara almıştım, müsait olunca linki ekleyeyim. Anunnaki'den aldıklarım kadro üzeri ve sele altı çanta olan.Gidon çantası hakkında bilgi alabilirmiyim ? Varsa linkte olabilir.Teşekkürler.
İnstagramda aratırsanız sayfası mevcut. Yapan kişi arkadaşımızdır özelden telefon bilgisi de iletebilirim.bu çantaları nereden temin edebiliyoruz?
256563 dosyayı görüntüle
bu çantaları nereden temin edebiliyoruz?
256563 dosyayı görüntüle
(link)İnstagramda aratırsanız sayfası mevcut. Yapan kişi arkadaşımızdır özelden telefon bilgisi de iletebilirim.
Hayirli olsun çok şık urunler
Teşekkürler abi eyvallah 👍🏼Hayirli olsun çok şık urunler