Murat Cömez
En yeni üye - Kayıt: Az önce
- Tepki
- 20.336
- İsim
- Murat Cömez
- Bisiklet
- Colnago
Eger arkayi genisletme aparatiniz varsa sorunsuz bir sekilde yeni nesil 130mm jant seti ile beraber tiagradan tutun dura ace'ye kadar hepsini kullana bilirsiniz. Yalniz bence hic ugrasmayin ve orjinal seklinde kalsin derim, tabiki yinede karari siz vereceksiniz.Madem başlıkta lakırdı kelimesi geçiyor, buna yakışacak bir sorum var. 1989 model Peugeot yol bisikletim var. Arka hub genişliği 126mm. Birçok yabancı sitede ve YouTube'da bu genişliği 130mm'e çıkaran yöntemler gösteriliyor ve çelik kadro olduğu için bunun güvenli olduğu belirtiliyor. Çılgın bir fikre kapılıp bunu yapsam ya da yaptırsam, modern tekerlekler ve Shimano Sora ya da Tiagra gibi setleri kullanabiliyor muyum? Full 105 set, 89 model vintage bir Peugeot bisiklete sahip olma fikri aklımı çelmiyor değil.
Muhtemelen hiçbit zaman gerçekleştirmeyeceğim bir fikir. Kendi üstündeki vintage ekipmanları da seviyorum ancak başlıkta lakırdı olunca, bu çılgın fikrin ne kadar gerçekçi olduğunu merak edip danışmak istedim.
Size örnek olarak neovintage olarak topladigim 85 model olmodan resim atayim. Belki ilham kaynagi olur.