specific
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.997
- İsim
- Harun
- Başlangıç
- 1981—82
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
89 model lautret mi ?Neredeyse her gün kullanıyorum ???
200110 dosyayı görüntüle
Klasiğin tozunu silkeleyip tekrar hayat öpücüğü verdiğiniz için size teşekkür ederim kudret özbay.Ulaşım ve antreman için sürekli kullanmaktayim. Sanılanın aksine, kaliteli bir çelik kadro sonderece konforlu ve performanslı olabiliyor. 4 yıl boyunca sürekli kullandığım bianchi rekord 920 bisikletim.
213946 dosyayı görüntüle
Hocam manzara nefis, ankara eymir gölü değil mi?Ulaşım ve antreman için sürekli kullanmaktayim. Sanılanın aksine, kaliteli bir çelik kadro sonderece konforlu ve performanslı olabiliyor. 4 yıl boyunca sürekli kullandığım bianchi rekord 920 bisikletim.
213946 dosyayı görüntüle
Bu bianchi rekord 920 bisikletim 10.5 kg ağırlığa sahipdi.52-39 ayna 12-28 ruble oranıyla sinop kastamonu arası gitmiştim bu rotayı bilenler bilir küre dağları özellikle zorlayıcıdır.Ağırlik konusuna gelir isek, klasik çelik kadrolar yeni donanım ve jantlarla çok rahat 8.5-9 kg civarina gelebilir.@kudretozbay tırmanışlarda ekstradan 3-4 kg taşımak o kadar da performanslı olmuyor be hocam. biri fixie olarak 2 çelik sahibi olarak söylüyorum bunu. tabi şekil şemal olarak hiç bi aluya karbona değişmem 80lerin yarış bisikletlerini, o başka.
Ulaşım ve antreman için sürekli kullanmaktayim. Sanılanın aksine, kaliteli bir çelik kadro sonderece konforlu ve performanslı olabiliyor. 4 yıl boyunca sürekli kullandığım bianchi rekord 920 bisikletim.
213946 dosyayı görüntüle
1 ay önce Eddy Merckx karbon bisikletimleyken araba çarptığı için günlük antremanlara Gazelle ile devam ediyorum.
213963 dosyayı görüntüle213964 dosyayı görüntüle213965 dosyayı görüntüle
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.Klasiğin tozunu silkeleyip tekrar hayat öpücüğü verdiğiniz için size teşekkür ederim kudret özbay.
@ŞeffafHocam manzara nefis, ankara eymir gölü değil mi?