- Tepki
- 201
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Son düzenleme:
sahibinden com da klasık kadrolar satılıyor bakabilirsiniz.Merhaba
Resimlerdeki gibi klasik bir bisiklet restore etmek için öncelikle kadro bulmak lazım. Bu klasik kadroları nasıl bulurum ? Restorasyonunda gerekli yedek parçaları bulmak konusunda sıkıntı yaşar mıyım ? Lütfen bilgi verirseniz çok sevinirim.
Single ve kontra pedal ( sanırım öyle deniyordu eskiden ) frenli düşünüyorum.
222548 dosyayı görüntüle222549 dosyayı görüntüle222551 dosyayı görüntüle
İlanda gördüm, kadroyu satıyorsunuz herhaldeHafta sonları bindiğim, Columbus çelik bisikletim.
213977 dosyayı görüntüle213978 dosyayı görüntüle214028 dosyayı görüntüle
Teşekkür ederim@emreakcan fixie/kontra'da yedek parça dediğin tek şey göbek... o da harcı alem var zaten, sıkıntı yaşamazsın. sahibindende bir sürü kazan dairesinde yıllanmış 80lerden kalma çelik var. uygun kadroda bi tane bulup güzelce boyasını kazıyacaksın, sonra fırın boya 200tl, tuz ruhuyla kromaj çemberlerdeki tellerdeki pası sileceksin, kontra göbek alıp (vitessizlerin en pahalısı 150 tl) 2 jantı da ördüreceksin, ön tekerin tel başları dönüyorsa sadece arka örülecek + akort (40tl), spd pedalın yoksa kalpiye alacaksın o da ucuz bişey. bu kadar yani...
Teşekkür ederim
Anlattığınız şekilde olursa ucuza gelecek dediğiniz gibi. Ben eski kadrolara bakmaya başladım bile. Denk gelirse bir tane değerlendireceğim. Yok olmadı paraya kıyıp sıfır alacağım. ( o da işime gelmiyor açıkcası )