@ndhakara araya mesafe koymak gerekiyor. Işılar km saatine mesela10-12 cm .ışığı açıp deneyerek artık ne kadar boşluk bırakınca km saati çalışana kadar.o şekilde sabitlemek
O kadar baktım ettim nerdeyse sayfa sayfa forumu inceledim karar veremedim sizce hangi kilometre saati; kablolumu kablosuzmu, normal özelliklerde orta kalitede ama illakide arka ışık olacak tavsiyeleriniz için çok teşekkürler
Özelliklerini inceledim daha üst seviye. Varış süresi hesaplama ve telefona veri aktarma gibi özellikler var. Aradaki fiyat farkına değer mi ona siz karar verin
Özelliklerini inceledim daha üst seviye. Varış süresi hesaplama ve telefona veri aktarma gibi özellikler var. Aradaki fiyat farkına değer mi ona siz karar verin
@tartari
Sabit maşa ile kesinlikle kablolu. Kablosuz, hem iki tane pil demek hem de sinyal girişimi demek. Genel kurmayın orda jammer-sinyalbozucu- ya denk geldim mi sayaç 137km hız falan gösteriyor.
Ben 2015'de Ege turum sırasında Edremit Akçay'daki Hakan bisikletten (Hakan'ın kendisinden) 20 liraya üzerinde AS200 yazan bir KM saati aldım. Tabi ki kablolu.
Toplam mesafeyi gösteriyor, anlık hızı gösteriyor, günlük mesafeyi gösteriyor ve saati gösteriyor. Hala çalışıyor pili bile bitmedi
6 Kasım 2018 tarihinde (link) bu saatin siparişini vermiştim Wireless modelini ve 19 Kasım 2018 Pazartesi günü teslim edildi. Bu kadar kısa sürede gelmesi beni çok şaşırttı ve de çok sevindirdi açıkçası..
Bana göre oldukça kullanışlı ve büyük ekranlı.. Elbetteki bir Garmin değil ama garmin alabilecek kadar da büyümedik..
Bu özelliklerdeki ve büyüklükteki saatlerin ülkemizde ortalama min. 100 TL`den başladığını düşünürsek bu saat F/P açısından çok cazip ve almayı düşünürseniz linkteki satıcıyı tavsiye ederim.
Hele ki KARA CUMA fırsatını kaçırmak istemezseniz..
Dediğim gibi çok kısa sürede geldi.